92

ренегати

преди 11 години

Синдикатите кога ще вдигнат всеобща стачка? На кукуво лято. На тях не им харесва да стачкуват. Подкрепа има политика " да слага свои хора във властта" Например Тотю Младенов. КНСБ пък - Иван Нейков. И двамата велики и двамата незабравими. Егати социалните партньори. Тия надминават Доган с неговите обръчи от фирми. То и КНСБ има цял обръч фирми- виж им само централата. Ние си мислим, че имаме синдикати, ама нейков им отряза главите с "преброяването" Сага като са преброени защо не стачкуват.

91

ГЕРБЕРСКИ ЦЕНИ

преди 11 години

ПУБЛИКУВАЙТЕ ВСИЧКИ СТОКИ И УСЛУГИ С ПОВИШЕНИ ЦЕНИ ОТ 01.07.2012 Г. ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.

90

Анонимен

преди 11 години

Тренчев разбира от хероин- прав е.

89

pomnim go

преди 11 години

TOZI TUKO NEMA I SE IZKAJE DA NE BI DA GO ZABRAVIM.AUTSAIDER-PULEN

88

До малаче

преди 11 години

Социалната политика изобщо не се изразява в раздаването на помощи. На здравите и силни хора не трябва да се дават помощи, за тях трябва да се създават работни места, при това не какви да е, а обмислени, носещи добри доходи за тях и държавата. Социалната политика е нещо съвсем различно - тя се отнася до т.нар. социални сфери като образование, здравеопазване, пенсионни и осигурителни дейности и защо не вътрешен ред и сигурност. Светни ни как публикува този дълъг коментар от над 500 символа?

87

Анонимен

преди 11 години

Приказвайте си колкото искате,този беше на 34 години през '89-та,сега е на 57! Е,минаха ли най-добрите му години в охолство и безметежност?! Минаха! А вашите (пардон-нашите) как минаха-в мизерия и стрес!

86

Боко

преди 11 години

На ГЕРБ, и композиция с кокаин да им да дадеш пак ще им е малко!!!!

85

Анонимен

преди 11 години

Миков , взел ли си со хапчето бе мазник мръсен

84

Чук

преди 11 години

Този синдикалист ли е или партньор на правителствата и капитала, а да се разберем! Щом е партньор, е напълно излишен и е крайно време да си създадем истински, необвързани с управниците профсъюзи, които да не предават интересите ни.

83

АНОРАК

преди 11 години

очевидно Борисов знае защо убиха Луканов?Който се бърка в енергетиката или е *** или е влизал в "кухнята" и е умирисан

82

ДЕДО ЙУХ

преди 11 години

Явно на Тренчев му е ясна цената на един трен дрога. Не ще да му е за първи път търговийката.

81

ббб

преди 11 години

е*ати държавата всеки вдига рамене,и казва от нас нищо не зависи....ами от кого зависи бе,защо хора от които не зависи нищо вземат заплати.....

80

bg

преди 11 години

TIA BOKLYCI OT BST I KYRVI4KI MI DOIDE DO GY6A ,,,,VE4E 3G, IM SARBAME POPARATA A VINOVEN NEMA .KAK TAKA DANE SA BOGPOMAZANI AAAAAAAA,,,,KOI 6TE NOSI OTGOVORNOSAT ZA XAYSA V KOITO SA NI VKARALI AAAAAAAA,,,,XSAIDE DAVAITE PAKL GLASYVAITE ZA TIA BOKLYCI

79

Анонимен

преди 11 години

гладна кокошка...............хероин сънува

78

има ли синдикати вБГ

преди 11 години

Тренчев свърши черната работа с подпалването на Партийния дом,и вечно ще е на хранилка.

77

АНОНИМЕН

преди 11 години

Синдикалистите в България пожизнено ли ги избират.......

76

Данчо

преди 11 години

Навремето,пиша го за *** на демокрацията,в САЩ босът на профсъюзите Муни ги омайваше като този пишман лидер,но правилно ориентиран.Е,Муни го осъдиха за тандем с мафията,а нашият юнак кой ще му навре лулата?Мънка и ги ръси като поп на задушница!Слушка и папка.Дреме му на доткура!

75

до Тренчев

преди 11 години

Защо запали партииния дом? Какво изгорихте ,което криете?

74

Анонимен

преди 11 години

Заглавието кърти!!!!!

73

valeri

преди 11 години

НЕК са на загуба защото им се позволява да се изкарват губещи, както се позволява и на Лукойл да е на загуба. Ако за всяко поискано увеличение им се прави данъчна проверка ще започнат да работят нормално, но някой очевидно не иска да е евтина енергията.