35

До 34

преди 11 години

Скрий се някъде в миша дупка *** такъв! Тази проказа като номер 34 ние българите ще отстраним сами само трябва някой да ни даде скалпела. Ще наложим хан Крумовите закони в БЪЛГАРИЯ!

34

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ ,ЧЕ С ЗЕМЯТА И ПРИРОДАТА СТАВАТ МНОГО СТРАННИ НЕЩА ,ТОЛКОВА БЕДСТВИЯ ,НАВОДНЕНИЯ ,УРАГАНИ ,ТОРНАДА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЗА ТОЛКОВА КРАТЪК ПЕРИОД И ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ С НАСМЕШКА ЗА ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ЗА 2012 ,НЕЩО СТАВА И ЯВНО НИЕ СМЕ ПОКОЛЕНИЕТО КОЕТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ ТЕЗИ ПИСАНИЦИ В РЕЛИГИОЗНИТЕ КНИГИ ЗА АПОКАЛИСПИСА

33

_Ястреб_

преди 11 години

Броят на загиналите е 146 до сега и опасенията са, че цифрата ще нарасне. Интересният факт е, че в рамките на 40 часа е валял дъжд, равен на нормалните валежи за 6 месеца!! Мисля, че този факт е наистина много интересен! И между другото, на скептиците на ХААРП силно препоръчвам книгата на Jeane Manning и Nick Begich "Angels Don't Play This Haarp: Advances in Tesla Technology"

32

chicago

преди 11 години

До всички харпаджии и любители на световната конспирация,проблема в тази област е същия като в село Бисер,природа+мърлящина от властите,тази комбинация е много смъртоносна.По време на продължителните дъждове е била изпусната вода от местния язовир.Това го съобщават по НТВ.Бог да прости невинно и без време загиналите хора.

31

Анонимен

преди 11 години

ХААРП,само да не стане БУМЕРАНГ.Не дърпай природата за опашката!

30

Бай Пешо

преди 11 години

Много разбирачи са се навъдили тази сутрин, макар че повечето като чета не са припарвали до границите на Русия.Едно ще ви кажа младежи - руснаците като хора са може би едни от най-гостоприемните и най-сърдечни хора , но политиката на държавата им е една от най-отвратителните.Политика, за която животът на човека е само статистика.

29

Анонимен

преди 11 години

ХААРП янките дърпат мечката за опашката.

28

до атила

преди 11 години

а бе ти май хич не си в час!!!!! пий си хапчетата и на занимавай хората с болните си ..... мисли! Чудясе ти от какъв ли произход си??????????

27

_Ястреб_

преди 11 години

29 - "Ние хората създаваме боговете и ги премахваме." ---- Абсолютно съм съгласен с това. Докато в Библията изрично се подчертава, че "Бог създаде човека в свой образ и подобие", историята и логиката категорично ни казва, че всъщност човекът създава боговете в свой образ и подобие!

26

_Ястреб_

преди 11 години

21 - Какво те кара да подозираш, че съм турски настроен или дюпедюз турчин, Шерлок!? ;-))Наистина е интересно съвпадение на обстоятелствата, само един ден след като Госпожа Клинтън заяви, че Русия и Китай трябва да "заплатят" за подкрепата си за Асад, в Русия се случи това. Да, да....знам ... конспирации, ала бала... Но все пак, защо ли, през 1977 година в ООН'то беше подписан международен договор за ограничаване на манипулацията на климата за военни цели!? Защото е невъзможно!?????? Или ...???

25

До 11 и другите

преди 11 години

Има технолигии, за които май не знаете!С технологии могат да се предизвикват вече всички прородни стихии, за да си мислим, че бог ни наказва. С технологии могат и второто пришествие да ни прожектират и пак да се избиват хора в името на бог?!християнството е било секта преди да стане религия! Ние хората създаваме боговете и ги премахваме.христос ли е посредника на църквата? Защо тази най-богата организация не помага на никой в кризата, а само събира? Защо светлите хора в църквата носят черно?

24

rusnak do atila

преди 11 години

Ако те набарам, и Тангра, няма да ти помогне..

23

ТТТ_1991

преди 11 години

Имам предвид поради глобалното изменение в климата, което ще направи невъзможен живота в много южни и също сравнително северни страни.

22

TTT_1991

преди 11 години

Дали все пак Русия няма да е едно от малкото места, които ще са годни за живот след години. Може би най-северните части.

21

до 12 и 19

преди 11 години

в САЩ жертвите от наводненията след урагана Катрина са 1600 души. ще се изходите ли по въпроса, или нямате инструкции за това?

20

До Атила

преди 11 години

Нека бог Тангра ви помогне в Азиатскача ви част, а не да се бърка всред отдавна ,много преди вас, създадени нации, наи малко пък в многовековна България !

19

до 8- алов

преди 11 години

то си ти личи при всяко изказване !

18

Анонимен

преди 11 години

Отдавна подозирам, че по форумите щъкат като *** разни протурски или турски елементи. Мненията на някои са направо провокативни. Май трябва да се разгледа този въпрос отблизо. Такива като Атила и Ястреб са си чисто анадолски.

17

до 19

преди 11 години

Русия е велика държава. И то ВЪПРЕКИ крепостното право и царизма. То и в Америка има робство, докато в целия цивилизован свят такова няма. Това не я прави по-малко велика.

16

Анонимен

преди 11 години

И това е било велика държава? Смешници. При толкова богатства да не вземат мерки да спасят хората или да предотвратят това нещастие. На светлинни години са братушките от нормалния цивилизован свят. Не напразно крепостното право е съществувало векове там и още си живеят някъде през феодализма.