33

до 28

преди 11 години

Ти този с 6-те апартамента не го мисли,за 2-3 години той е толкова напред с матРяла,че те вече са му нещо като джобни!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Това е уравниловката при комунизма. И защо да се осигурявам на максимума на младини, като ще получавам минимума на старини и ще ми дават помощи.

31

Анонимен

преди 11 години

Синдикатите не трябва ли да мислят първо за роботещите и после за пенсионерите?

30

офф

преди 11 години

Писна ми да работя за *** и пенсионерите.Аз също плащам ток,не ми го подаряват.

29

ИНА

преди 11 години

Г-Н ТРЕН4ЕВ ЗАЩО САМО НА ЧАСТ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ.ДРУГИТЕ ПО СТАРАТА ТАРИФА ЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ.А ТЕЗИ КОИТО ИМАТ 130ЛВ. ПЕНСИЯ ИЛИ НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ДРУДОВ СТАЖ ИЛИ СА БИЛИ НА ФИКТИВНИ ДЛЪЖНОСТИ,Я СА ПЛЕЛИ Я СА ПАЗАРУВАЛИ ДОКАТО СА БИЛИ НА РАБОТА ,АКО СА СЕ ВЕСТЯВАЛИ ТАМ.ТА ТЕЗИ КОЙТО СА РАБОТИЛИ ОЩЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ.ЗАЩО ЛИ НЕ Я ЗАТРИЕ НЯКОЙ, ТАЗИ РАЗПАДАЩА СЕ ДЪРЖАВА

28

tttttttt

преди 11 години

И ТАКА , Г-Н ТРЕНЧЕВ,ЗАЩО САМО НА ЧАСТ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗА ДРУГИТЕ ТОКА ПО СТАРАТА ТАРИФА ЛИ ЩЕ БЪДЕ,СРАМОТА.ЗА ДА ИМАТ ХОРАТА ПО ВИСОКА ПЕНСИЯ ЗНАЧИ ДАРЖАВАТА ИМ Е ВЗЕЛА ПОВЕЧЕ ПАРИ.А ТЕЗИ С ПЕНСИИ ПО 130ЛВ. ИЛИ НЯМАТ ТРУДОВ СТАЖ, ИЛИ СА БИЛИ МЕЖДУ ДРУГОТО НА РАБОТА.ЗАЩОТО ЕДИН РАБОТНОК В ПРОИЗВОДСТВОТО НЕ Е МОГАЛ ДА ХОДИ ПО МАГАЗИНИ ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ.АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВИ ИЗБИЕ И ВАС И НАС И ДА ИЗЧЕЗНЕ ТАЗИ ЗАГУБЕНА ДАРЖАВА.

27

gaw

преди 11 години

И защо трябва да се компенсират само минималните пенсии и заплати? Другите? За тях само данъците да се вдиган, така ли?Скапана държава, със скапано управление, още по-скапани синдикати и спяш робски сън народ!

26

Анонимен

преди 11 години

Да се компенсират и депутатите!Те трябва ток да пращат,автомобили да подменят и нови дрехи да си купуват,че старите са им тесни!!!

25

Анонимен

преди 11 години

.....на 6 ( шест ) апартамента колко ли са сметките за ток.... ?!

24

нико 66

преди 11 години

След като се върна от почивка в Гърция,започвам да пестя и се запасявам с всичко което могазащото идва невиждана криза в световен,европейски и балкански мащаб.Още през август започвам с бурканите,после със сухата храна и лекарства,до ноември трябва да се запася с обувки,якета,пуловери,свещи,батерии,цигари и кафе.Ако ми останат пари ще си плащам само тока,телефона и интернета до 21.12.2012.Ако се окаже че и МАИТЕ също лъжат като политиците,го удрям на ЛАЙФ,без да мисля повече за нищо..това е!

23

Анонимен

преди 11 години

Безсрамници! Нямам думи вече за тяхната наглост.И на всичкото отгоре се подиграват с хората 30-50лв.еднократна помощ, хората са с по 130лв пенсии,да си ги заврат отзад

22

Анонимен

преди 11 години

От кнсб и подкрепа да поискат по-висок данък печалба за фотоволтаичните централи.

21

Анонимен

преди 11 години

кнсб и тренчев със сигурност имат фотоволтаични централи такава далавера не може да са я пропуснали.

20

анонимен

преди 11 години

Никога няма да забравя онази Конференцияки,Конгрес ли, на КНСБ при която Б.Борисов пристигна като гост???,всички станаха на крака и започнаха да му ръкопляскат!!!

19

данъкоплатец

преди 11 години

Трябва да се компенсират най ниските пенсии. ГЕРБ обещаха да дадат и добавка към пенсиите на над 75г. преди да дойдат на власт.Тъй като и възрастта за пенсиониране се увеличи мисля,че на над 77г. пенсионери трябва да получат добавка.

18

до 17

преди 11 години

Става въпрос за българите, не за Цветанов.

17

БойЧО

преди 11 години

ИМА ДА ЧАКАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ ГЕРБ. НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ГИ НАКАЖАТ ДОГОДИНА С БЕЗБРОЙ ОТРИЦАТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ.

16

до 13

преди 11 години

кое точно не могат да търпят българите,че имат по 10 апартамнета,че не си знаят парите в банките(на първо място сте по ръст на спестяванията),че живота им е евтин,почти безплатен(ток,вода,данъци),не ги подстрекавай към протести те много добре си знаят,че живеят в охолство и няма за какво да излизат по улиците,няма да ти се вържат,не са бедни,алчни са

15

anonimen

преди 11 години

Tezi Sindikati se prodavat kato Jda za 30 srebarnika

14

Анонимен

преди 11 години

Вместо да организират и поведат протестите, тези се чудят как да защитят мошенниците.От едно котила са .