134

преди 11 години

След ЧЕЗ,ЕОН,БТК, БГА сега идва ред и на БДЖ.Вижда се,че сме роби в собствената си държава. Тук ни стрижат до кръв, а печалбите отиват безпрепятствено навън в подставените фирми на българските ченгета.Време е за Национализация на големите монополи. Не сме узрели за частен бизнес. Тия ни убиха с техната лакомия.

133

Флинстоун

преди 11 години

До 2015 има реална възможност да не ни трябва ток. Ще се върнем в каменната ера.И 50 % да поскъпне, народът няма да излезе на протести. Но то и Костов се мислеше за голям Командир, пък го катурнаха и сега е минало. Борисов ще подсмърча на следващите избори. Няма да влезе в парламента с тая убийствена политика. Вече се доказа че бивш комунист няма и нищо хубаво не чакаме от премиер - бивш комунист и зависим от групировките "безнесмен"

132

докога

преди 11 години

Крайно време е да публикуват всички изчисления за поскъпването на тока на сайта на Правителството, както и всички стенограми и договори. Това си е геноцид и пълно ограбване. Какви са тия"прогнози". Какви са тия ментарджийски приказки? Тия пиявици се загнездиха във властта. Назначиха ченгета за "бизнесмени", които нищо не работят, освен да "отупват брашнения чувал". Преди хранехме СССР, сега кого храним, бе *** мършави? Какви са тия БСК-та, какви са тия Гербове, какви са тия Цветелини зелени

131

5q

преди 11 години

До 2015 дали ще е останал някой в България? (изключвам политици и мутри)

130

ЕНЕРГЕТИК

преди 11 години

Като протестирахме срещу приватизацията на енергоразпределението какво стана??? До 5г. след това, никой от нас протестиращите не остана на работа!!! Само послушниците и ***. Кой търпи инакомислещи??? Обаче такива като г-н Тренчев и компания продължават да коментират и дават акъли. И Господ да застане начело на ДКВР-а, не може да пребори енергийната мафия!!! Протести са му майката - дано се постреснат и разберат, че този народ няма вече и глътка въздух без лимит... Така не става!!!!!

129

До 154

преди 11 години

За какво и срещу кого ще протестираш?

128

Краят на света

преди 11 години

не, но краят на световната финансова система и господството на САЩ са факт, въпрос на време е да го обявят пред целия свят. Но преди да паднат в гроба ще се помъчат да завлекат със себе си целия свят. Да бъдем особено вниматени и критични към действията на нашето правителство, защото от подлизурстване да не реши, че България трябва да скочи първа в гроба, за да дава пример и на останалите.

127

В гроба

преди 11 години

Ето, че Българският капитализъм чрез алчността и простотията си, сам си изкопа гроба . От нас се иска само да го бутнем в него. Не се бойте, той дори няма да се съпротивлява, защото почти не му останаха привърженици, пък и малкото останали като видят накъде духа вятъра ще са първите предатели. Така, че скъпи приятели, горе главите и край на отчаянието! Да живее социализма!

126

единственото решение

преди 11 години

Има едно единствено решение на този проблем - Национализирането на ВСИЧКИ частни енергоизточници. Зелените енергии да се използват за нуждите на обществото, например осветяването на улици, паркове, паметници.Цените на тока незабавно да се смъкнат, за да неизгубим и малкото производство, което ни е останало

125

Анонимен

преди 11 години

Кога е следващият протест?

124

Анонимен

преди 11 години

Но пък заплатите са замразени, не може всичко да се вдига! И най-лошото е ,че някой открито заявяват ,че това им харесва.пак щели да гласуват за еди кого си.

123

винкел 45/45

преди 11 години

как се става милионер:1.правиш някаква бутафория дето прилича на соларен парк с европейски пари и гушваш разликата2.дърпаш ток от енергото "за собствени нужди"и го продаваш обратно но вече зелен-гушваш разликата.3 някой луднал здрав българин с винкел те набарва и гушваш букета,изплащат ти застраховката живот

122

ами

преди 11 години

Не разбирам следното - щом инсталациите за ВЕИ са поевтиняли, защо не чувам по новините, че еди-коя си община е кандидатствала по някоя европейска програма и е изградила някакъв вид местна централа (перки, панели, био отпадъци), за да захранва с ток жителите и фирмите в общината и на хората да им излиза много по-евтино. Защо е нужно всичката ел. енергия да минава през цялата верига частен производител, НЕК, частен разпределител и всичко това на гърба на потребителите!

121

Анонимен

преди 11 години

ще фалират и как така нали икономисват от заплатите в българия - 400/1000 левa a на запад 2000/6000 левa,всеки път със запада се мерят какво ги бърка 16 % богатите станаха по богати,

120

Малко е !!!

преди 11 години

Тока трябва да поскъпне поне с 300%. Минимум. Това ще доведе до измиране на голяма част от овчето стадо населяващо тази територия. Останалите по чудо живи, биха имали точно два пътя:1. Да измрат като родителите си, приятелите си или познатите си.2. Да хванат по едно паве и да се запътят към София.

119

анонимен

преди 11 години

33 цирея да им излязат изгонихте децата ни, сега май и ние ще бягаме , кой през Терминал 2 , кой през Терминал 3 ( гробищата )

118

Пешо

преди 11 години

Боят настана,тупкат сърца ни.....................

117

СКЪПИЯТ ТОК .....

преди 11 години

...ПРОГРАМИРАН ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ В МИНАЛОТО ОТ ПАРТИЯТА И БКП/бсп!!!ЦЕЛТА Е:ДА СЕ ПОВИШИ ЦЕНАТА НА ТОКА ОТ "ВЕИ"---ЗА ДА СЕ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ НА" БИЗНЕСМЕНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ"/ЗА 20г.НАПРЕД/...!ДА СЕ ДОКАЖЕ --КОЛКО СА НЕЕФЕКТИВНИ И СКЪПИ "ВЕИ" ...И КОЛКО Е НЕОБХОДИМ СТРОЕЖА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ОТ РУСНАЦИТЕ!С ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ КУРШУМ----ТРИ ЗАЕКА /В ИКОНОМИКАТА/!!!!ПЕРФЕКТНО , НАЛИ....ХА,ХА,ХАААААААААААА.....???!!!

116

а бе какви

преди 11 години

са тия дати 2015 2020... то човек незнае утре какво ще стане те тръгнали за след години планове да правят...

115

Анонимен

преди 11 години

Със същия успех можеше да пишете 44,55 или 66%."Журналисти".