123

София

преди 11 години

Наглостта на тази дама е безгранична! Как да останат в България умни и интелигентни млади хора, като все още управляват такива, като нея или техните наследници. Те окрадаха парите на доверчивия народ и сега искат отново да се върне тяхната диктатура. Разликата от преди и сега е, че вече има отворен път навън.

122

22

преди 11 години

повечето от коментиращите даже не са прочели статията , видяха лицето и бау - бау - първосигнална реакция . много жълти вестници четете . колкото до програмите за почивка на пенсионери и сега в Испания ги има .

121

не син

преди 11 години

Да я сложат в една килия с Костов ! Мислят еднакво и ще намерят общ език ! Макар да е опасно какво ли изчадие ще се пръкне от тях !

120

Анонимен

преди 11 години

Масларова, както повечето обогатили се в последните години е удобно луда. Да, младите напускат, като гледат как е минал живота на родителите им и на какво са подложени,тук квалифицирана работна ръка не остана, а араби и *** - емигранти на път за централна Европа бюджет не пълнят, пък гадните пенсионери не искат да умират....Мъка, мъка... *** не знаят и да четат, за закони не са чували...

119

Анонимен

преди 11 години

аз в тази цифра ли съм???? И ако да как по точно ме преброи? По еднопосочния билет до Австралия ли? Как? Не съм го обявявал никъде. Тая цифра 18 000 май си я извади от носа. Тия сигурно броят потока с БГ паспорти на летището

118

anonimen

преди 11 години

Да,това са ьора които изкаржат парите си по честен начин.Те не могат да се реализират да крадат като ния и затова напуснаха страната.

117

dale4na

преди 11 години

Ami tq mnogo e shtastliva 4e ima tolkova emigranti.

116

Анонимен

преди 11 години

Масларова е преброила 18000 българи, избягали от България, защото мръсните комунистически *** като Масларова е*аха мамата на държавата. И тая същата нещастница има очи да излезе и да плямпа глупости.

115

Анонимен

преди 11 години

АКО ТОВА НЕ Е НАГЛОСТ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

114

Анонимен

преди 11 години

пожелавам ий *** в страшни мъки на тая

113

Анонимен

преди 11 години

Ай стига бе! Не може да съществуват толкова ''дебели'' очи!

112

kiko

преди 11 години

GLEDAM I NE VIARVAM NA U6ITE SI XAXAXAXAAAA !!!!

111

Анонимен

преди 11 години

Да, по времето на Масларова тренда беше обратен. 18000 хиляди емигранти се връщаха обратно в България на всеки 6-месеца и веднага се записваха за членове на БСП. Лъжите на другарите нямат край, сякаш те не носят никаква отговорност за 70 годишното си разсипване на България.

110

ч

преди 11 години

Масларова, кво стана ? Вие докато натрупате сланинка и тук - таме някое имотче - те хората си отишли .............................

109

брей

преди 11 години

А ти колко открадна можеш ли да сметнеш??? Как е комплекса на Старозагорските бани, върви ли бизнеса????

108

dedi

преди 11 години

до 23. абе ти луд ли си? ти и пожелаваш наи къде го обича-в затвора и паричките в пенсионнто

107

Asan

преди 11 години

Към 222.Не е в затвора защото и преди пък и сега си плаща на Тиквоний.Тези хора фискултурника ги нарича,,почтени бизнесмени'',а Тиквоний ги нарича ,,съвестни граждани''.-Ами да, и на мен да ми плащат редовно,и да не ми се налага да пращам бухалкаджийте,няма да ги пипна, ,,Кротки крави се доят по три пъти на ден''.Герберииииии, герберииии,/един гербер,се равнява на 100 предатели/,няма нещо което да не е предадено и продадено и окрадено от ГЕРБ.

106

Ха,

преди 11 години

добро ютро! Тая чак сега разбра, каква е практиката в други държави в ЕС! Докато управляваха, нямаха време от крадене, присвояване, корупция и злоупотреби с власт да мислят, предлагат и приемат правила за бизнеса, така че да няма изтичане на кадри. Огромната грешка е, че не се търси сметка от управляващите за директно или косвено ощетяване на държавата и че подобни персони си позволяват медийни изяви!

105

ivan

преди 11 години

Izbqgah na zapad po Jivkovo vreme. Ne beshe lesno zashtoto nqmah parite na Samokoveza ili MADJO, no se ustanovih shto gode. Predi 4 godini vzeh pensia i se varnah za da si pripomnq ot kakvo sam izbqgal predi 35 godini. Sashtite hora sa si pak na vlast samo 4e diktaturata na proletariata e zamenena s diktatura na parite i ne si li edin ot tqh shte te unishtojat. Taka 4e ZBOGOM I NA PO4IVKA NE IDVAM

104

222

преди 11 години

боко, тази филия, защо не е в затвора?????ама си ходите с нея на екскурзии до Япония, нали. Еми от една партия сте си- бкп.