26

Анонимен

преди 11 години

Г-н Недев цистерната от която се източи нафта около 700 литра нафта беше претеглена на ж.п. кантар. Въпроса ми е колко литра липсва от нея или не липсва нафта. Кога ще оволните бригадата от Свиленград, а също и г-н Юруков също.

25

уво

преди 11 години

в Европа дето все се мерим с нея при такава корупция на висше ниво и кражби началниците си подават оставките. А нашите далавераджии ????? Г-н Джуров време ви е да си ходите на село

24

Тубаджия

преди 11 години

За тубите ясно, само не разбрах какво стана с изчезналите 1000 вагона които дянкофф намери в сръбско.

23

Анонимен

преди 11 години

Да дават заплати на хората да видим дали ще крадат

22

Анонимен

преди 11 години

Удри, тая мачка не е наша :D

21

Анонимен

преди 11 години

Мисията на това Оправление е да гонят крадци които те създават с мизерията която докараха.Няма такъв идиотизъм.

20

Бойкомраз

преди 11 години

Ще се пробвам да ти запаля леко пламъче- с всяка нова власт се сменят всички директори - съответно и повечето началници ако не са хамелеони , съответно крадат тези които са на власт !

19

Елена

преди 11 години

Вижте досиетата на предишните хванати(всички със стари присъди).Е,скакъв конкурс са назначени?Чистото досиес не е гаранция,но цяла бригада сприсъди,малко множко.

18

Анонимен

преди 11 години

Ниските заплати просто принуждават да крадат работниците. Пък отгоре на всичко си имаме ежедневни примери за безнаказано узаконяване на кражбите от дупетати и държавни чиновници.Е как да не крадеш? Може ли да возиш влакове за милиони всеки месец и да ти дават някви мижави 500лв с които да се чудиш кое по-напред да покриеш, а в същия момент гледаш как висшестояшите ядат парите изкарани от твоя труд, чрез комисионерстване или явни далаверки и правят тумбаци, вили, къщи и прочие?

17

Анонимен

преди 11 години

Кражбата си е кражба и преди и сега. Разликата е, народната власт здраво удряше през ръцета. За празни бутилки от супера - 15 дни общественополезен труд, а за суми над 20 хил лева - поне 20 години. Първия обир на банка в Хасково 84 000 лв + телесна повреда на охраняващия милиционер през далечната 1982 - 3 смъртни присъди на млади хора под 30 години

16

Анонимен

преди 11 години

Гледам снимката и се чудя, как може от цистерна за втечнен газ да се източи дизелово гориво ? Не мога да проумея, автора на статията толкова ли не знае, каква е разликата ?

15

от народа

преди 11 години

Народа краде защото не получава достатъчно пари за да си посреща нуждите и да живее съвсем простичко, с хляб и мляко. Нали тия от горе ни дават пример.

14

ан

преди 11 години

АМИ ЩЕ КРАДЪТ ХОРАТА. ТЕ ДЪРЖАВАТА ОТКРАДНАХА ТА НЯКОЛКО ТУБИ НАФТАЛИ Е ПРОБЛЕМА? АКО ЗАПЛАТИТЕ И ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА БЯХА КАКТО ТРЯБВА ЩЕШЕ ПАК ДА СЕ КРАДЕ НО НЕ В ТАКИВА РАЗМЕРИ. ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДА ИМАТ ПАЗАР. А СЛЕД КАТО НЯМА НА КОЙ ДА Я ПРОДАДЪТ НЯМАШЕ ДА ИМА И КРАЖБИ. ОТИВАШ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ПЪЛНИШ РЕЗЕРВОАРА ЗА 50 ЛЕВА И КАКВО ТИ ДРЕМЕ НА ДЕДОВИЯТ? А СЕГА ЗА КОЛКО ЛЕВА ЩЕ НАПЪЛНИШ 60 ЛИТРА? АМИ МНОГО ЯСНО ЧЕ ЩЕ СИ КУПИШ НА 1.50 НАФТА ВМЕСТА НА 2.50.ЗАТОВА КРАЖБИТЕ ЩЕ СПРЪТ АМА НА 36 МАЙ.

13

гацо

преди 11 години

за всички безкомпромисно наказание---уволнение.няма ли да се потърси отговорност на виновните за зарязаните 1000 товарни вагони из бивша Югославия.

12

Анонимен

преди 11 години

ЗАКРИВАЙ!

11

Анонимен

преди 11 години

Всеки краде от БДЖ според поста си.Тази смяна-600 литра нафтаДругата нещо друго(колко вагона се изпариха от компанията).Този Недев като висш началник сигурно му е най-дебела далаверата

10

optimist

преди 11 години

до 9 - другарю, БДЖ е 1/1000 от това, което прибират червените всеки ден. Така са се навързали като черва в държавата, че Бойко трябва 20 години да управлява за да ги разкара всички до последния комунистически ***. Нека ти кажа още нещо. Всеки месец внасям над 500 лв. под формата на осигуровки и данъци. Повече или по-малко от мен внасят още поне 4 млн. души и ми казваш, че сме бедни? Луд ли си, тия пари се крадат ежесекундно за някой да си купи яхта, хотел и т.н.

9

Анонимен

преди 11 години

Имало заподозрени!!! Браво! Чудесно! Ми те заподозрени трябва да са всички, работещи в тези звена. От години се краде в БДЖ, от години!

8

Анонимен

преди 11 години

значи демократчетата се научиха след 10 ноември по ванчокостовски да приватизират,чети далаверизират всичко което им попадне пред очите-голяма напаст са...гмо значи!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

какви комунисти, какви 5 лева ? нафтата я точат работниците, които искат да си докарат нещо отгоре, ти сиг. гадаеш кой, с каква партийна принадлежност еС това мислене може да работиш светофар за пешеходци, явно знаеш само герб или комунист.