81

Ния Крайчева

преди 11 години

Продавам 2 билета за Ред Хот, билетите са от тези за 90лв (седящи места), но ги продавам за 80лв (колкото са по принцип правостоящите). Телефон за връзка : 0895 638 624 Ния

80

София

преди 11 години

До АтанаскаКаква му е оригиналната цена на билета?

79

Атанаска

преди 11 години

ПРОДАВАМ БИЛЕТ

78

Просто фен

преди 11 години

Интересът към тази група не е такъв, какъвто беше през 90-те. Аз лично бях един от първите, които започна да ги слуша, както и G 'N R още през 1988 в комунизма. Просто тази музика ми омръзна, както и на много от старите кримки, с които я слушахме по купони и на касетофон на батерии в парка. Това е положението, омръзват.

77

Рок фен

преди 11 години

Как няма да е слаб интересът, като ,за съжаление, днес почти всички слушат гадната противна чалга!!!?

76

Анонимен

преди 11 години

Slab, slab...zastoto povecheto mi priateli fenove na RHCP otdavna ne sa v Bg/ i az gi gledah skoro na fantastichen koncert/....V Bg ostana samo chalga.....za sujalnie....

75

Анонимен

преди 11 години

Чушките са супер дори и в зала :) Аз предполагам, че в залата дори е възможно звука да е по-добър(някой да сподели за качеството на звука там). А сетлистът, които свирят на европейското турне е убийствен!

74

Анонимен

преди 11 години

Е какъв интерес щом не е цеца, драгана или ивана?

73

ozzy

преди 11 години

interesa e orgomen ama kintite sa mnogo ......tva e ne pishete gluposti tva ne e chalga grupa da hodiat vsichki bakshishi i prodavachki v mola

72

Анонимен

преди 11 години

Аз пък няма да отида, защото забраниха пушенето на стадиони.

71

Gargamel

преди 11 години

Те са супер и в зала - аз ги гледах в зала и ми харесаха. И сега пак си имам билет от три месеца. За всички мрънкачи - сто процента и половината сте нямали, а и сега нямате намерение да си купите билет ама държите да си изкажете глупостите - то и за другите концерти е така, който иска да отиде си купува билет и ходи без да мрънка. Иначе за 20 лева може да си купите билет за Д2 - въпреки, че аз лично и толкова не бих им платил.....или за без пари - на площада Пайнер.

70

Анонимен

преди 11 години

posers

69

№ 1379

преди 11 години

Тези които ги слушат повечето отдавна са в Америка , както някой отдолу писа по добре някоя югославска турбо фолк певачка , такъв материал остана със силен балкански акцент .

68

мумифициран

преди 11 години

От скрина с нафталина - Red Hot Chili Peppers!

67

Анонимен

преди 11 години

Интересът никак не е слаб, купуваме си билетите късно, защото ни писна от отменени концерти, отменени участия на отделни групи или промяна на датите! Концертът трябва да е на стадиона!!!!!!!

66

Pet

преди 11 години

Това е проблемът всъщност. Българина чака послушно последния момент за всичко. Ако наистина ти се ходи на концерт си взимаш билет. На подобни банди концертите се разграбват за часове. Нали ти е дадена дата и час след 5 месеца. Какъв е проблема? Зает ли очакваш да си тогава.

65

fan

преди 11 години

Нищо протиш Ред Хот, но са бая поувехнали,няма кой да отиде масово за тия пари еле пък в Армеец. Чудя се и на тия които отиват на Гънс- велика група-велики песни, че и повече,нооо пуснете си в youtube който и да е лайф да видите момчето колко вече е уморено.Жалко, всички сме отраснали с това, но времето не прощава, няма Слаш, некви пичове нещо свират за билет колкото една пенсия. Кризата има добри страни за да дойдат да свирят такива групи, но това е грозната страна на кризата.Героите са уморени

64

Фен

преди 11 години

От "София Мюзик Ентърпрайз" за пореден път се оляха жестоко от алчност.

63

Pff

преди 11 години

Да извикат Цеца да подгрява... Няма да им стигне и Васил Левски тогава. Глупава ***...

62

skunka

преди 11 години

Направете концерта на стадиона ,не се излагайте,не бъдете алчни,защото в крайна сметка излизате *ати мишоците.