19

Анонимен

преди 11 години

Тия хора не са наред. Прави се така: избираш си някъде място на улицата, където директно по теб никой не може да хръвли нищо (има колона, стена и т.н.) Хвърляш 2-3 гранати в тълпата и 1500 осколко опразват улицата в рамките на около 50 м. Ако трябва да се изстелят същия брой патрони, на стрелеца ще му трябва тежка картечница и поне 3-4 мин. А това гърми за секунди...

18

lora

преди 11 години

TUK NQKOI KAZVAT NACIQ NA AMERIKANCITE ,4ETE NE SA NACIQ TE SA MRASNI QNKI *** SVETOVNA GENNO UVREDENA I SAMI 6TE SE IZTREPQT.AKO NE 4E SI KUPUVAT MOZACI U4ENI TE SA EDNO GOLQMO NI6TO

17

Анонимен

преди 11 години

Те и физически се изродиха. Повече от 70 % от населението са дебели. Една приятелка върнала се от САЩ ми разказва, че е била на кино с нейни американски познати. Огромни фотьойли и отзад на всеки - сгъваема масичка, когато филмът започнал, се е чувало отвсякъде плюскане на хамбургери, пуканки, ... Не вярвам такива хора да тръгнат да правят революции

16

Анонимен

преди 11 години

Според мен те са големи нещастници, тях просто са ги унищожили. Къде са правата на човека, с които толкова парадират. 46 милиона американци са на улицата в момента, изгубили домовете си след финансовата криза 2008 г. Ето, че има възмездие - милионите избити индианци тежат на кармата им. Ами къде сме тръгнали ние с американците? Какво правят американците в България? Да ни се махат от главата и да ни оставят най-сетне на спокойствие

15

Анонимен

преди 11 години

И за това на Уорлик му харесва в България, ...

14

Анонимен

преди 11 години

Стрелбите са неуспешен опит за износ на демокрация. Започнали са да стрелят преди да минат границата, нещо в тайминга има засечка.

13

славянин

преди 11 години

Тази нация с този икономическо- политически строй и идеология на безмозъчна консумация е свършено! Трепят се по улици, учебни заведения, молове и навсякъде като изперкали ***, каквито са! И този техния ''начин на живот'' се стремят да го наложат насила на целия свят - защо ли!? Защото знаят, че води до самоунищожение!

12

неизбежно

преди 11 години

На милиони американци им отнемат домовете и ги изхвърлят на улицата като кучета. Банкерите ограбват труда на хората за много години назад и напред. Ето за това там все повече ще ескалира напрежението и ще се трепят по улиците.

11

Анонимен

преди 11 години

Егати ****лната нацийка, само кретения и простотия, жалко, че влиянието им е заразно и е плъзнало по цял свят като някаква чума...

10

Анонимен

преди 11 години

За какво ми махате коментара бе, американофили такива!? С кое беше в нарушение?!По темата:"ЗЕМЯТА НА СВОБОДНИТЕ И СМЕЛИ ХОРА!"

9

Анонимен

преди 11 години

Как така повдигнахте информационната завеса? В Америка никога не стават такива неща. Това е кремълска пропаганда.

8

Анонимен

преди 11 години

ox,4ekai da si go premestia ot ediniat kra4ol v drugiat.

7

_Ястреб_

преди 11 години

Хората в Хамерика почнаха да осъзнават, че са в задънена улица и като цяло обществото е много песимистично и настървено. През последната година американецът се въоръжава с рекордно темпо, както и силите за сигурност. В момента производителите дори не смогват да снабдят пазара с муниции. Имам чувството, че обществото е на прага на пречупване и дори малко сътресение може да предизвика масови безредици в страната.

6

...

преди 11 години

aide pocnhante pak s razcepvaneto na USA, predi 100ina godini v diviq zapad, da ne bi da e bilo po-dobre, procenta na ubiystvata e bil potresavasht...razcepili sa se?naprotiv, stanali sa odhte po-silni, kakto ikonomicheski taka i kato obshnost... Sorry za latinicata, no pisha ot GSM i nqmam vyzmojnost za kirilica :)

5

до 3

преди 11 години

*** го обясни това на милионите които са убили американците по света! и не се прави на ***, България също е била подложена на убийства от амкриканците, а в момента убиствата се извършват легално с помощта на политически и иконимически инструменти. Обясни също на руснаците що са дали 26милиона жертви и кой е поддържал Хитлер, и кой след това ни лук ял ни лук мирисал се натрапва като съюзник на руснаците уж против Хитлер, само и само да изнесе от германия технологиите и учените барабар с убийците!

4

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми

3

до 1 и 2

преди 11 години

Пичове, това са човешки животи, как можете да се кефите?

2

Анонимен

преди 11 години

Да се надяваме ,че ще има още много оръжие и стрелбите няма да прекъсватБанкерите сами си го изпросихатози гняв

1

Анонимен

преди 11 години

Е най-накрая една добра новина. Очакваме разделянето на щатите на няколько различни и независими държави. Да живее свободата и демокрацията!