150

Анонимен

преди 11 години

grozni komentari 6to za hora ste be

149

светия дух

преди 11 години

Хммм наличие на демонични активности... такива като теб ги пръскам със светена вода и им показвам кръста!ДЕМОНИ!!!

148

Colibri

преди 11 години

Това е много тъжно! След 23 години демокрейшън такива новини станаха обичайни. След малко шум в медиите и никакви мерки от властите такива случаи се повтарят като "дежа ву"! После няма да са нещастни хората в БГ - ами, никакви изгледи за промяна! Параграф 22!

147

Никола

преди 11 години

Колко *** народ сме. Избиваме се като мухи :(

146

Анонимен

преди 11 години

А и между софиянци има простаци колкото искаш, но са пръснати по различни квартали и за това ефектът от простотията им е по-малък. А в Студентски град са се събрали на куп, а и към тях доста често се присъединяват и доста софийнци дошли там заради купона. И става една... местни *** + пришълци. Всички виждаме какъв е резултатът! Жалко за хората, които се опитват наистина да учат в такава атмосфера!

145

Анонимен

преди 11 години

Вие ще изкарате така че в София са най-умните, най-мирните и най-добри деца...

144

До 157

преди 11 години

Стига с това разделение провинция и софиянци, за простака няма значение от къде е, простотията вирее навсякъде.

143

до 152

преди 11 години

Има конфликтни ситуации с метълите по улицата , когато са трезви . Какво остава за концерт на екстремна група в клуб , когато са пили !

142

Анонимен

преди 11 години

Да бе мирно седяло... жалко за момчето, но отдавна Студенски град не е място за хора дошли да учат. По-скоро е нещо средно между публичен дом, наркоманско сборище и долнопробна кръчма! Ще ме извиняват студентие, ама май и те не знаят за какво са в София. Като гледам, май за да правят селянии далеч от погледа на родата! Защото ако в родното си градче се държат така ще им се стъжни живота, ама тук нали никой не ги контролира и давайййй да правим простотии! Ама от играчка често става плачка!

141

Анонимен

преди 11 години

Пошлост, неграмотност и криминогенна среда е БГ днес.

140

Manuelle

преди 11 години

Най-лесно е да кажеш "Чалгата е виновна". От години в тази държава чалгата е виновна и за Първата световна война, все едно ако я нямаше - тука щеше да е Швейцария на Балканите. Стане нещо - чалгата е виновна, не сме ние, измиваме си ръчичките и айде.Искам да ви кажа, драги, че дори и да забраним чалгата или тя да изчезне напълно, такива убийства ще зачестяват. И не, не слушам чалга. Само че не търся виновниците в разни химери, видое музика, конспирации, арменския поп и прочее.

139

аз

преди 11 години

С риск да отнеса негативни коментари, пак ще кажа (мое лично мнение), че няма как музика, дискотеки или това, че университетите не предприемат някакви мерки, е причината за зачестилите грозни и тъжни събития. Къде са майките и бащите на такива 'деца'? Какви да стават тия хора, като нямат възпитание? Няма такова голямо значение дали винаги си използвал пълен/кратък член, метъл ли слушаш или гледаш Планета, това са съпътстващи фактори. Родители, обръщайте повече внимание на децата си! Това е.

138

"Хейтър"?

преди 11 години

#146, покрай гледането на други канали, вземи се поограмоти малко, защото не е редно да ми говориш за простотия, а в същото време да показваш такава! Аз чалга не слушам, но не смятам, че една песен, музикален жанр и т.н. може да промени ценностната система на един човек. Така, гледайки различни от ТВ Планета канали, някъде не са ли ти показали какви къде по-мащабни и жестоки издевателства са ставали, "вдъхновени" от музиката на Бетовен? Папагал .....

137

Анонимен

преди 11 години

Не е само чалгата ! Американските филми и музика , които ни заливат отвсякъде да не би да проповядват нещо друго ?! Обаче някои хора са чули , че е по - лесно да кажеш , че детето ти е развалено от чалгата , вместо от възпитанието , което си му дал и си го повтарят като папагали . И това , че на екстремни метъл концерти по клубове не стават разправии само ти си го вярваш !

136

до 146

преди 11 години

Прекрасно е да ползваш думи като "еманация" и "контрапункт". Ако знаеш и значението им - еша* няма да имаш. Ама що така пълен и непълен член си омазал?_* еш - Бе, що да казвам? Я който не знае да отвори речника!

135

Анонимен

преди 11 години

Защитниците на чалгата яростно се опитват да ни убедят,че не тя е пребила момчето.Това го разбираме,за разлика от вас гледаме и други канали освен Планета ТВ.Въпроса е в това,че чалгата е тотална еманация на простотията.Беше създадена като контрапункт на мизерията,в която живеехме 90-те.Лошото е че след 20 години,хората лишени от каквито и да е идеи и амбиции за бъдещето си изповядват този стил на живот-леки жени,лесни пари,леки коли..Е как чалгата да не е виновна за деградацията на младите?

134

-

преди 11 години

Нищо няма да се промени, държавите трябва да държат хората в тях със страх за да се подчиняват. Жалко че трябва да го кажа, но решението май е само едно, да се изтребят всички които са били и са във власта.... Решение по Сталинистки... и все пак е спечелил 2 рата световна война....

133

DARK

преди 11 години

Абе колко народ трябва да умре в тоя студентски град за да се промени нещо там?

132

"Хейтър"?

преди 11 години

#141, Естествено, че не е виновна чалгата, нито заведенията. Но и образователната система не е виновна, както си мислиш ти! Да, може да куца, но не тя прави хората ***. Те са си такива, просто някои неща действат като катализатор и вадят на показ това, което е вътре в тях. Дали ще е в университата, в завода или в офиса, гадта си е гад. А нашето племе си е такова в 80% - гадни ***!

131

Manuelle

преди 11 години

Забраната на заведения в Студентски няма да доведе до АБСОЛЮТНО НИЩО. Който му се пие и му се правят диващини - просто ще "мръдне" до съседния квартал.Чалгата също не е виновна. В основата си няма как неравноделни ритми и песни предимно за сълзливи раздели да приканват към убийство. Няма никаква логика.Решението е да престане всеки Вътьо да може да става студент. Няма как да влизаш в университета почти с двойки, да си тотално невъзпитан и необразован и да станеш човек.