31

ии

преди 11 години

По закон това е кражба!!! Каде е прокуратурата?Някой си е превишил правомощията!Във всяка една демократична страна ВИНОВНИТЕ бъдат тикнати в затвора!

30

ГЕЙбери

преди 11 години

Конституционният съд е обявил за противоконституционно прехвърлянето на 100 млн. лева от бюджета на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за 2012 г. към Министерството на здравеопазването.Егати точенето пада!

29

Българин

преди 11 години

Апропо - сумата по странна случайност съвпада със сумата която НЗОК дължи на доставчикът на лекарства Софарма Трейдинг.Като акционер в компанията, аз питам: КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ДЪЛГОВЕТЕ, *** ??? Лично на мен ми дължите четирицифрена сума... ама искате да си плащам осигуровки, нали ??? А недай боже да се разболея, пак ще ме накарате да плащам, защото моите пари сте ги профукали за циганорите !!!

28

Българин

преди 11 години

А сега крадецът Дянков ще влезе ли в затворът - или 100 000 000 е твърде дребна сума за това?

27

болен здрав носи

преди 11 години

Парите в здравната каса са за осигурените, а не са бюджетни средства. Здравното министерство харчи пари и за неосигурените.Не е честно ние,които правим вноски да плащаме по три пъти, а хора без осигуровки да се лекуват безплатно.

26

kaka

преди 11 години

NYAMA DA SE O4UDQ, AKO I PENSIONNITE NI VNOSKI SA PREHVARLENI I POHAR4ENI OT SOC,MINISTERSTVO.KONTITUCIQTA i "VINETU';..........vseki ministar da gi pro4et3 po 3 pati i da poloji izpit po materiala!XA_XA_XAAAAAAAAAA

25

поредна кражба ГЕРБ

преди 11 години

Поредният скандал е факт. Правителството е готово да брои близо 58 млн. лв. на фирмата, която е едва на трето място по ценова оферта на проведения търг за софтуер. Дали е приятелска? Ами не знам - вие как мислите? :) Но по- интересното е друго. Едва ли дори и 50% от компютрите в държавната администрация са в състояние да работят с новия "Уиндоус 8". Тогава защо е това бързане - да се дадат едни сериозни пари в най-голямата криза? Вместо да се дадат, например, на останалите без къщи стотици семейства в Пернишко? Дали пък няма да се облажи някой, който за изборите след година ще удари едно здраво рамо на ГЕРБ? И дали тези милиони, които ще платят от данъците ни, имат нещо общо с неотдавнашната среща на Плевнелиев с Бил Гейтс? И забележете кой е подписал заповедта за класирането на участниците - някакви дребни риби, които ако стане гаф веднага ще бъдат сменени от Бойко и той пак ще се опита да излезе сух от водата :) Росен Желязков - главен секретар на МС и бивш секретар на Столична община по Бойково време. А Веселин Даков е човекът, който най-често замества Желязков в ролят аму на главен секретар на МС.

24

възмутен

преди 11 години

В момента гледам здравната министърка и Менда, нагли и арогантни! Не знаят за какво са използвани тези милиони, цапцаросани от нашите вноски, щяло било да стане ясно след няколко дни. И още тези наши пари са отивали за дейности, за които държавата е длъжна да плаща.И какво излиза-един път плащаме здравните си осигуровки, които вместо да отиват по направление в медицинските заведения, държавата краде и плаща за уж медицински услуги, за които обаче е длъжна да плащга тя! Това не е ли грабеж,бехора

23

iwan

преди 11 години

А клиничните пътеки недофинансирани

22

ЛЪЖИ БОЙКОВИ

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ТОЧАТ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ. ТО МАЙ ВСИЧКИТЕ ЗАКОНИ НА ГЕРБ И БОЙКО ОТПАДАТ ОТ КОНСТИТУЦИОНИЯ СЪД. КРАЖБАТА Е СЪТВОРЕНА ОТ ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 11 години

Поредната констатирана кражба!

20

Анти

преди 11 години

И кирки, и кирки трябват. Яко по ръцете дето бъркат в меда.

19

Българин

преди 11 години

ХА СЕГА ДА ВИДИМ КОГА ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПАРИТЕ ОБРАТНО ?И ДАЛИ ИЗОБЩО ББ ЩЕ НАКАЖЕ ТОЗИ ДЕТО Е ПОДПИСАЛ ПРЕХВЪРЛЯНЕТО.ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИ АКО ИСКА ДА Е ЧЕСТЕН ПРЕД НАС.

18

Анонимен

преди 11 години

Народа болен и умира,а вие прехвърляте пари...Да ви *** майките....

17

Анонимен

преди 11 години

Ау, ау ау.. и сега трябва да връщаме парите....!

16

мизерия

преди 11 години

И този съсел и оназе мента Менда ако са в европейска държава, такава каквато тиквата твърди, че сме и сме били многооо добре, та да са им щракнали белезниците...Това си е кражба, не само че е незаконно, ама съсела знае от къде да прибира... А ако вземе да се разрови някой какви чудеса ще намери,ч е е сътворило това нищожество, мислещо се за велик икономоист...Него го бива в стъкмистиката - питайте в световната банка как не го изритаха за малко за едно такова докладче, ама леля Кристалина ...

15

Анонимен

преди 11 години

До 3То с протести само не става!Трябва и сопа!

14

до 11

преди 11 години

в бяла страна Дянков нямаше и да смее да припари, камо ли да се натисне за министъра него тук го пратиха с поръчение, и той си работи съвестно по това, иначе тъста ще му бие един шут и ще го върне, там , отдето е тръгнал

13

Анонимен

преди 11 години

е то ясно кой източва касатаиначе все лекарите им виновни

12

читател

преди 11 години

Към Здравната каса са протегнати много ръце - там има много сухи пари, които трябва да се източат.Нали за това дойдохме на власт?