21

Алекс

преди 11 години

2-3 - да бе.торес, иниеста, шаби, алонсо, фабрегас и касияс съвсем не са двама -трима....

20

Анонимен

преди 11 години

Май някой още отсега разбраха, че испанците пак ще мачкат в ''Най-великата футболна страна'' след 2 години...

19

панчо

преди 11 години

пеле,седи мирен бе брачед.виж коя година е сега

18

Z

преди 11 години

Велик играч,но се излага!Най-малко да си припомни класни играчи като Неймар и Гансо от Сантош на световното клубно играно срещу Барселона през декември месец. Бяха надъхани да скрият топката на европейците. Цял мач не барнаха топката да не говориме за пробив,дрибъл или нещо по интересно!Мислиш ли,че дори имате шанс да изнесете топката по далеч от центъра?Вие дори не знаете какво е да ви пресират пред вашето наказателно поле!

17

a3

преди 11 години

Испанците никога не са имали футбол нито национален отбор ...

16

ттт

преди 11 години

Да, да! Помня в Англия Еузебио, Торес и Симоес как ви разказаха играта! Ти можеше да гледаш само уплашено и да се молиш резултата да не стане двуцифрен. Вярно, че са португалци, но пък Испания елиминира Португалия.

15

Петьо-Евреи

преди 11 години

Да бе да ако отборът му бе играл против днешният отбор на испания то испанците щяха да ги бият 5-7:0

14

Цецо

преди 11 години

Моите уважения към Краля, както и към Диди, Вава, Гаринча... но мисля, че ще могат да издържат максимум едно полувреме срещу сегашните играчи, след това няма да могат дори да ходят. Динамиката на футбола се е променила драстично...

13

Анонимен

преди 11 години

Пеле и компания щяха да им скрият тохката на испанците. Чиста истина казва най-великият футболист на всички времена! А испанците победиха на финала един осакатен отбор от 9 души!

12

Носталгия

преди 11 години

Златни времена.... Но , бяха господине, бяха....Остани си със хубавите спомени!

11

Анонимен

преди 11 години

Бившият играч на Левски Сержиньо Грийн беше разпитан от холандските медии за "черното тото" в България. Сърцатият халф призна, че е играл в един много странен мач в Перник."В България често се говори за "черно тото". Често имаше голове в последните минути на мачовете, но и в Холандия това го има. Учуди ме обаче един странен мач на Левски срещу Миньор". "Тогава нашият вратар като изриташе топката напред, двамата централни защитници на съперника се навеждаха и оставаха под нея, а нашият нападател вкарваше. Така два гола на Левски в този двубой станаха по този начин", коментира Грий пред "ЕЛFvoetbal.nl",

10

don4o

преди 11 години

za porden pat se ubejdavam 4e toq toq PELE kakto kazva MARADONA ne si e izpil pravilnoto xap4e . tolkova zavist gluposti ne sam 4uval ot drug 4ovek. palen sme6nik.

9

маншафта

преди 11 години

Mного, много мъка има на тоя свят, нали така, г-н ***

8

123

преди 11 години

Тоя па ретард кой го пита xD

7

Nabuco

преди 11 години

За съжаление, когато одъртеят, хората отчаяно търсят внимание.

6

Анонимен

преди 11 години

охохохохохохоо, при оня бавен футбол бразилците отнасяха поне 8 от сегашния отбор на Испания

5

Анонимен

преди 11 години

Пеле е велик играч, това не се поставя под съмнение.Сегашният футбол е много по атрактивен, бърз и динамичен от футбола от 70-те.. Испания е най-силният и класен отбор, който грае красив футбол, никога не бавят с цел да печелят време. Просто са невероятно добри!

4

Българин

преди 11 години

Чичо, ти си бил велик играч, ЗА СВОЕТО ВРЕМЕ, но по-добре си мълчи. Гледал съм кадри от мачовете на Бразилия от твоето време, тогава футболът е бил толкова бавен, че сега само бихте гледали играта от близо - не Испания, ами и Берое нямаше да можете да биете.

3

Анонимен

преди 11 години

Прав е. Преди 42г. се е играл много по-модерен футбол от сега. Май почва да изкуфява.

2

Уорлик

преди 11 години

А пък настоящият футболен отбор на САЩ щеше да бие отбора на Пеле!