132

opa

преди 11 години

Доброволци НЕ СЕ НАРИЧАТ ХОРА, който работят на заплата при Меглена Кунева и отиват някъде по поръчка !!!

131

Един Българин

преди 11 години

Браво Иво - България се гордее с всички вас!Какво ревете срещу човека? Не виждам нищо политическо в това че човекът се възмущава от липсата на резервна батерия. Колко от вас (плюващите) са вървели цял ден из пресечена местност? Нула! Сигурен съм че и Цецо и Найден в последните не са. Защо е трябвало да вземем техника от Израел, но да не я ползваме??? Не съм гасил пожари, но не мисля, че е редно да споделяте политическите си пристрастия на първо място. Пожарите са НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ!

130

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 11 години

ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, КОМЕНТАРЪТ Е ИЗЛИШЕН, ИЗВОДИТЕ СА НИ ЯСНИ

129

Янко

преди 11 години

Да, първия беше около 16.00 - но май беше само разузнавателен. Мина още време докато дойде хеликоптера с водата.

128

АНОНИМНАТА!

преди 11 години

НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ,ЧЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА НЕ СА ГЕРОИ,ТЕ СА ЧУДЕСНИ И НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ С ТЯХ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОКОЛО 1 ПРОЦЕНТ ОТИДОХА С ДРУГИ ЦЕЛИ ГОРЕ В ПЛАНИНАТА!ПОВЯРВАЙ АЗ ЗНАМ КАКВО Е И МОЕТО ДЕТЕ БЕШЕ ГОРЕ!ТАКА ,ЧЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯКОЙ ПОЛИТИЦИ СИ ПРАВЯТ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ С ТОЗИ ПОЖАР!И ИЗПОЛЗВАТ ПОЖАРНАТА И ДОБРОВОЛЦИТЕ ЗА СВОИ ЦЕЛИ!

127

Бебо

преди 11 години

Аз лично се обадих към 14:00,казаха ми че вече е получен сигнал малко преди моя,относно хеликоптерите-мисля,че първия заход беше след 16:00...

126

АРХАР

преди 11 години

ДО АНОНИМНАТА.....СТРУВА МИ СЕ ЧЕ И ТУК Е ИМАЛО ПЛАЩАНЕ ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ...ОТИШЛИ НЯКАКВИ ПИКЛИ ДЕТО *** НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗХВЪРЛЯТ ,ТРЪГНАЛИ ДА ПОТУШАВАТ ОГЪНЯ И ДА КОМЕНТИРАТ ПРЕД ОПРЕДЕЛЕНИ МЕДИЙ , ЧЕ ПОЖАРНИКАРИТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ДА ПРАВЯТ ??????ВСЕ ЕДНО ТАЗИ ПИКЛА ДА ДАВА АКЪЛ НА БАЩА СИ КАК СЕ ПРАВЯТ ДЕЦА ...ЩО ЗА НАГЛОСТ ???ПАК УСЕЩАМ ДЪЛГАТА РЪКА НА ДС...И БКП...

125

Янко

преди 11 години

Иво, благодаря ти за това, което си жертвал да отидеш на планината! Благодаря и за това, което си написъл!Аз бих добавил още един въпрос:В колко часа е било получено първото обаждане за пожара в неделя и в колко часа първия хелокоптер изля балона си с вода?Защо гасенето започна 3-4 часа по-късно? Ако бяха започнали 1 час след обаждането - всичко щеше да прилкючи същата чечер и нямаше да се налагат тези геройски жерви.

124

Варненец

преди 11 години

Браво Иво! Достоен българин!!!

123

планината

преди 11 години

Защото все още организацията при кризисни ситуации е написана на книга, но в действителност никой не знае за какво става на въпрос и какво трябва да прави.

122

Анонимен

преди 11 години

Според както аз разбирам написаното, имало е съвсем прилична организация, да не кажа много добра.

121

Анонимен

преди 11 години

няма да има дебит да качи денивелацията...

120

Бойковист

преди 11 години

Браво,Иво!!Дано има повече свестни българи като теб!

119

Стоянов

преди 11 години

Далеч съм от София,но не мога да не изразя странното усещане в мен,че това момче е наистина истински българин.Не за пари и медийно внимание младежът е отишъл да гаси пожара.Каузата в случая е важна - да се спаси природата от огнените обятия на стихията.Замислих се и върху въпросите,които накрая задава...Точни!Истински! Но дали някой ще му отговори,след като герои пак те ще бъдат - като оня с бялата риза например?Пожарът и неговата потушаване показаха на светло една истина - пълно безхаберие у

118

me

преди 11 години

Не мога да повярвам на някои от коментарите. Кой е казал, че героите не говорят? Защо да не говорят? Кой друг може да разкаже какво наистина е било горе, ако не тези които са участвали в гасенето?! И какво ако човекът е бил доброволец в гасенето на само 1 пожар, а не на стотици, това омаловажава ли факта, че е рискувал живота си, в името на нещо, докато мнозинството тук са си цъкали рефреш на браузъра?! Как не ви е срам! Поклон пред хората, които бяха горе и гасяха! Благодаря ви!

117

АНОНИМНАТА

преди 11 години

КОГАТО ЧОВЕК ОТИВА ДА ПОМАГА ТОЙ НЕ ЧАКА НИКАКВА ОТПЛАТА И БЛАГОДАРНОСТИ,НЕ СЕ ХВАЛИ С ТОВА КОЕТО Е СВЪРШИЛ, ИСТИНСКИТЕ ГЕРОИ ВИНАГИ ОСТАВАТ АНОНИМНИ!ДА СЕ НАДЯВАМЕ ,ЧЕ ЦЕЛТА НА НЯКОЙ НЕ БИЛА ДА ХОДИ ДА ПОМАГА,ДА АФИШИРА С ТОВА И ДА СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВА!МОЖЕ ДА Е ИМАЛО И НЕДОСТАТАЦИ С ОРГАНИЗАЦИЯТА ,НО НАЛИ ЗАТОВА ОТИВАТЕ ДА ПОМАГАТЕ,А НЕ ДА СЕ СЪЗДАВА МЕДИННА СЕНЗАЦИЯ НА НЯКОИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТЯ!МОЖЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРАВИ ГРЕШКИ ,НО АЗ НЕ ИСКАМ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ КОМУНИЗМА .

116

undisput

преди 11 години

ако социалистическия план за морето в София беше осъществен, нямаше да има проблеми с гасенето на пожара.Тази идея може да се възобнови в идеите на Пожарникара Борисов!

115

Валя

преди 11 години

Моята благодарност и възхищение към всички, които потушиха пожара: редови пожарникари, доброволци, войници , горски служители. Дадоха ни пример за мъжество и любов към родната планина.Нека сега се радваме. От утре отново ще питаме как възникна този пожар и защо нямаше достатъчно средства при гасенето му. Няма да оставим нещата така.

114

Наздраве !

преди 11 години

А Цеко Минеф пие кафе ....

113

Анонимен

преди 11 години

За последната година в страната са станали над 250 гроски пожара!НАД 250!! Знаете ли изобщо къде са били поне 10 от тях, колко гора е изгоряла, колко хора са гасили, а всезнайковци такива!Ама там е нямало някой да стои и да гледа организацията и да пише романи после!Не са били и пред очите на медийте .....