14

tonyparket.yolasite.

преди 10 години

Лупи е прав, но в крайна сметка не може понякога да се дърпаш от избора на клиента, ако той иска така- така да е ,слагаш го в друга посока, по важно е да се обясни пък каквото реши клиента. Ако си изберете добър модел ламинат с 2-3 различни закликвания на всяка дъска може да сте сигурни в избора си и да не се притеснявате от нищо занапред - може даизлеете вода но ако тя бъде подсушена за минути , няма да има от какво да се притеснявате, просто да се внимава водата да не влезне някъде отдолу

13

Razbirasht

преди 11 години

Прави са коментиращите, че в БГ всеки разбира много и от всичко.Относно 1 и 2.Занимаваме се с ламинат вече 12 години.Това е екологично,хипоалергично и подово покритие,приложимо дори за хора с астма.В момента има лам.паркети,които са по-красиви,устойчиви и лесна за поддръжка от естествените такива.Колкото до тракането-има специални шумоизолации за целта.lia-dizain Прочетете и се уверете :)

12

ovchil

преди 11 години

Това е масив за всички разбирачи.

11

оня

преди 11 години

Манолчооо,погледни сянката на майстора и ще се сетиш къде е прозореца и как реди ламината. Лупи е прав според мен.

10

dragunov7.62

преди 11 години

Ламината се реди според изискването и кефа на клиента , всичко друго са глупости.

9

Анонимен

преди 11 години

до 1 и 2 - За вас само домашна ракия - метилка и две кутии с цигари за сутрешно здраве...аман от бг разбирачи... едно време такива като вас викаха , че натовските самолети били вредни...

8

муспи

преди 11 години

Галактика, ти питаш защо се разрешава такова отровно производство. Напомням че власта работи по нашия геноцид - защо са ти толкова ниски доходите, защо българите са намалели за 20 години с една трета?

7

Prodavam_perforator

преди 11 години

Продавам перфоратор - виж профила

6

Анонимен

преди 11 години

1 и 2, сложете си мокет тогава и дишайте с пълни гърди, направете дробовете си като торбички на прахосмукачки! Впрочем, ако искате истинско антибактериално, толерантно към влагата и екологично подово покритие, има едно супер-био-еко решение - подът се маже с кравешки фашкии и се чака да изсъхне. Успех!

5

Майстор Манол

преди 11 години

Лупи, я пак погледни. Да не си на челна стойка.

4

галактика

преди 11 години

до 1 и 2 - Сигурно сте прави, но в такъв случай ЗАЩО се разрешава такова отровно производство?!

3

лупи

преди 11 години

И никой не е казал едно от най-важните неща - ламината се реди перпендикулярно на светлината от прозореца. Дори на снимката от статията се вижда,че оня го реди погрешно.

2

Чиновник

преди 11 години

Ламината е най- отвратителната настилка. Отровна, грозна, нетрайна и *** отвратително като се ходи по него.

1

Анонимен

преди 11 години

не слагайте ламинат - пълен е с отровни химикали и лепила, после не се чудете защо се душите и защо кашляте. За същите пари си изциклете паркета и го лакирайте.