36

dr. Lightman

преди 11 години

Пичове едно трябва да ви е ясно! Истинският творец, човек на изкуството сам си пише музиката и текстовете, защото това е определението за изкуство. Изкуство е материализирана мисъл, емоция, състояние. Като някой ти пише песните или ако ги пишеш сам без тези определящи правила, къде е твоето участие или какъв е смисълът въобще, като ги няма най-важните съставки на изкуството!? Няма смисъл, защото няма сърце!

35

Препоръка

преди 11 години

Добре си пеят момчетата ,но Виржиния Рекърдс са некадърни и не им правят хубави песни - както винаги просто си отбиват номера за пред България - те са толкова неграмотни в тази компания че не знам как саществуват още - Бягаите момчета в Бостън в колеж Бъркли и се учете да пеете хубави песни а не такива нескопосани песни написани от наши *** - успех и късмет ви желая и на добър път и по-далеч от България която за нищо не става !!!

34

Dr. Lightman

преди 11 години

Неволно или волно, образцовите граждани на днешния материален модел на подражание, Ангел и Мойсей, сами издават как работи манипулативния музикален пазар у нас и чужбина. Като музикант с богат критерий, съставен от много точки, и почитател на rock'n'roll, hard rock, metal, melodic rock, и всичко друго направено от душа и сърце за душа и сърце, ще кажа, че тази песен не е хубава, както и следващите няма да са хубави, поради простата причина, че някой друг мисли вместо вас и масите, за които е предназначена тази "музика" ....

33

Анонимен

преди 11 години

Как можело да не ни харесва песента им?!Ми като е *** к'во, да се насилваме и да я слушаме ли?Какви *** бяха, какви станаха.Направо да се хващат и двамата да заминават за Бостън, тамън разрешиха гей браковете в USA.

32

Анонимен

преди 11 години

Много безидейна и слаба песен. Момчета,хвърлете по едно око на север към Румъния,хората правят уникални парчета които се въртят по цял свят,защо си губите времето с такива смешни бози. Сравнете например "Muzika" на Tudor Ionescu и Dan Denes (т.нар Fly Project). с "Сутрин лягаме вечер ставаме... срам! Че даже сами си хвалят недъгавото парче.

31

Анонимен

преди 11 години

Тия смешници се бъзикат с "пайнер".Ако си мислят ,че са много далече от тях ,много се лъжат..Един дол дренки са, пълни ***!

30

BXL

преди 11 години

Много добре ще направи Ангел, напускайки това блато с крастави жаби

29

4око

преди 11 години

Глупаците в Бантустана просто нямат край...

28

Тц-тц

преди 11 години

Тия май ги болят тиквите...

27

Spacer

преди 11 години

Много почнаха да си вярват...иначе нямам нищо против момчетата, свежарки са и препочитам тях да ги гледам пред селски бекове, които ми се правят на големите гъзари.

26

Eli

преди 11 години

Това, че са 'нови звезди' не мисля, че е проблем!!! Не мислите ли, че точно така изгряват те - малко по-малко... няма как изведнъж да ги видим и да са Michael Jackson ;) Страхотни са, гледала съм им видеата във youtube и са наистина много интересни и креативни. Може би, преди да напишете някоя глупост, можете да си направите труда да ги чуете... ;))) но не, по - интересно е да плюе човек. пф.

25

сопа за тоя

преди 11 години

до 37: Ники, може и талантливи да са, ама ти ако си талантлив, ше направиш ли парче с ***? Или пък Буш правише ли открит публичен бизнес с Кадафи или Садам? т.е. с някой, който ще навреди на рейтинга му и той да осъзнава това.

24

ники

преди 11 години

Момчетата са много талантливи и естествени. Още преди да участват в предаването ги бях слушал веднъж в подлеза на Орлов мост и като ги видях по телевизията веднага ги познах, следователно е имало с какво да ги запомня. А и като им чета интервюто имат доста ясна представа за българската простотия и посредственост, които ни заобикалят от всякъде. Успех от мен!

23

Иван

преди 11 години

Егати тъпнята! Предполагам, че всичко си е платена реклама. Някой, ако реши да прочете цялото интервю и да изслуша цялата песен, после да отиде на психолог :)

22

11

преди 11 години

тоя Моисеи ми прилича на някаква маймунка. Иначе като изпълнители...някой пак си напрай ***:)

21

do Angel i Moisey

преди 11 години

Един добронамерен съвет: Момчета, бягайте далеч от продуцентите. Те дори нямат акъл да усетят истински същността ви. За тях вие сте просто едни форматни изпълнители, които ще им кърпят пробития бюджет. За половин година ви превърнаха в някъв блед вариант на Румънското диско. И вас и Рафи и Боги. Тази песен е боза, и вие го знаете. Вие сте съвсем различно нещо и можете повече. Действайте сами, направете като Невена Цонева, Рът, вие можете.

20

да плява

преди 11 години

ми то да киснеш по к*р*енските заведения на Витошка, че да може да ти се усмихват *** тийнейджъри които още смятат, че е хубаво да смучеш марихуанки и цитирам "бял прах на бучка" (от тъпите му парчета)... така музика не се прави. Не става само с поза, трябва и умения. Стига вече някой да налива пари в *** за да популяризират дрогите му сред пиклярите по гимназиите.

19

Анонимен

преди 11 години

Vijte si licata, che sa izpiti ot zloba (facepalm)

18

много LosHo!!!

преди 11 години

Не се хващай за главата,а за букварите! Не стига писането на маймуница,ами и правописни грешки имаш!

17

LosHo

преди 11 години

cheta komentarite i se hvashtam za glavata! Vsichki vie ste edni ptosti heitari!