200

Анонимен

преди 11 години

ха ха! ски писта на тази височина?!

199

Жената Днес

преди 11 години

Нещо ми липсва.Липсва ми снимката със запалката подпалила гората.Попитахте ли фотографа,между първата и втората снимка дали няма и други снимки,така насочил фотообектива си във вярната посока не може да не е заснел снимката на живота си.

198

Анонимен

преди 11 години

до 199, с твоята МОЛ и фейсбук мисъл, няма как да разбереш мерните единици в планината.

197

Долу ГЕРБ !

преди 11 години

"Кучетата си лаят - керванът си върви" арабска поговорка. Тази власт не е на народа а на мръсната пяна излезла на повърхността наречена олигархия сервилно обслужвана от властта.

196

:)

преди 11 години

Каква сеч ве глупав човек? Не знаеш ли че тези дървета са паднали от смерч и от години са там?Дори и да не знаеш- ОК , ама защо коментираш тогава??

195

Анонимен

преди 11 години

Познайте кой изсече дърветата в местността? На първата снимка се вижда ясно голямата сеч. "Витоша Ски" има апетити към тази територия от няколко години вече.

194

до 227

преди 11 години

Хаха, *** ли си, вятърът отгоре или отдолу го духа според тебе? Или пръстите ти са по-бързи от мисълта?

193

Анонимен

преди 11 години

Довечера 18.30 на Орлов мост!

192

ттт

преди 11 години

От снимките виждам, че пожарът се разраства по-бързо в посока перпендикулярна на посоката на вятъра. Има само едно обяснение и то е ясно на всички.

191

възмутена

преди 11 години

Прочетете пост 209, ако сте го пропуснали!!!!!

190

Скиор

преди 11 години

Там ще има ски писта. След малко пожара контролирано ще разчисти мястото... :)

189

За сведение

преди 11 години

Във връзка с пожара и повишената температура, ползвана без право от софиянци, Топлофикация ЯДЕ вдига цените на порното. На не с 50%, а само с 49.99%.

188

1

преди 11 години

Гори 200 дк гора и София се "***" , когато горяха хиляди декари в цялата държава и хората се чудеха, как да ги гасят не ви пукаше.Гаранция ,че пожара ще загасне , когато завали дъжд!

187

Име

преди 11 години

Довечера на протеста трябва да поискаме категорично да се прекрати концесията на мутрите от Витоша ски.

186

М.Х.

преди 11 години

аз пък не бях чувала за умишлено изсъхване на дървета?!?! О.о

185

Кайзера

преди 11 години

Значи защо ли постоянно си повтарям строфи на Вапцаров.."Народа ***, животът тежък, скучен"...значи материала е толкова зле, че не може да види очевидни неща...факт е че Цеко е долен олигарх, факт е че Витоша е запалена умишлено, но е очевидно, че някой друг подобен на Цеко му играе номер с цялата история. На Цеко му правят постановка, затова проблема не е Цеко, а всички подбни на него номенклатурчици, ДС пионки, които наричаме олигарси, преди им казвахме мутри. а по преди комунисти.

184

Анонимен

преди 11 години

От съсседния баир се вижда, че виновник за пожара е ***. Конфискация!

183

vankata

преди 11 години

Този който е правил снимките поне можеше да направи нещо, за да не се стигне до това положение.Нагласена работа като Челопечене и Петолъчката, и още куп далавери.

182

към 215

преди 11 години

Направена е на падналата маса. Достатъчен обект за снимане. И аз бих го снимал ако мина оттам. Още - повече в годините на дигиталната ф-я.Близко до акъла, нали? Както е близко до акъла, че ако извършителят е правил ....тия снимки ()кой знае защо - за самоулика ли? не би ги представил на агенцията. Не мислиш ли....Холмс?

181

Анонимен

преди 11 години

А много интересно, че има снимка без пожар? Това как да го разбирам? Като снимка на мястото на което трябва да започне пожара ли?