22

Анонимен

преди 11 години

19, забравих да добавя - освен другото в пост 30, се научи и да гълташ. Направо ще го зашеметиш.

21

Анонимен

преди 11 години

19, тази седмица му кажи, че те боли кръста и едвам се изправяш. Помоли го той да се качи вместо теб. И като се качи го придържай, но не отзад, а... отпред. Прикрепяй го отстрани при джобовете и без да искаш го докосни с ръка/лакът от вътрешната страна на бедрото. Ако те харесва, този допир ще го накара да изпита лека тръпка. Натам си знаеш - повишението, внимателното манипулиране, хем да не забременееш, хем да получиш каквото искаш... Действай!!! :)

20

Анонимен

преди 11 години

Ако е той: всяка жена си има слабости и силни страни. Умният мъж ги открива, поработва над това, което шефката му обича, предпочита и т.н., пооправя си външния вид и о, чудо, в скоро време шефката ще е в хоризонтално положение, гола...За жените - сходно, по начина по който го правят жените. Въздейства на шефа си и скоро ще е налице първата ***. А след това и двата пола - и повишения и премии и ще си направите кефа!!! :)(Тегаво става, ако шефа ви е от същия пол - там трябва да помисля...)

19

Om Ram

преди 11 години

Прекалено усложнявате нещата! Толкова е просто - вие продавате труда си, а не плътта си, нервите си и т.н. Ако условията на труд, заплащането и отношението не ви допадат, просто не работете за този работодател. Фактът, че масата сканя глава, проституира, стиска зъби и т.н. не е довод за когото и да е, да го прави. Шефовете не биха имали лошо отношение към служителите си, ако болшинството от тях не го позволяваха.

18

до 14

преди 11 години

Шефа ви как е облечен,кефи ли ?

17

До 14

преди 11 години

Това е страхотна идея. Мисля и аз да го въведа за летните месеци.

16

Анонимен

преди 11 години

Има и друг начин шефът да те тормози - като непрекъснато толерира една некадърна служителка, защото тя била първа във фирмата. Тогава защо търси нови служители, като има постоянно текучество. Съвсем скоро ми се наложи да напусна тази фирма- то не са диалектни думи,то не са манджи и разкази за бране на картофи. И още един кофти момент - когато шефът има проблем с нервите. Никой не е длъжен да носи постоянно лексотан,за да не ни разстреля неочаквано, нали?А Инспекцията по труда пак спииииии!

15

не/да

преди 11 години

Напратив,жените умират шефа да ги сваля,готови са да работят за символична сума,стига да се чувстват "избрани" от големия бос,дори теглят кредити за да се фукатче са ларж,с надеждата че ще си ги избият впоследствие..другото са лъжи и приказки от кумова срама.

14

До 19

преди 11 години

Не!

13

въпрос

преди 11 години

сексуален тормоз ли е ако::шефът казва на една служителка да се качи на стол за стигне до един висок рафт да вземе нещо и той в това време отзад я подкрепя като я държи за ***?да+не-това се случва 2-3 пъти седмично... моля гласувайте!

12

brigante

преди 11 години

*калин, ти унижаваш човека така, а не го порицаваш!

11

brigante

преди 11 години

ако жената е красива ще я наемат веднага дори да не е компетентна, а после шефа или някой от другите заинтересовани шефове (зависи от фирмата) ще я тормози сексуално като я кани все на кафе, вечеря и такива ми ти неща:) изобщо изкушенията ще са големи и накрая факт е, че тези жени скланят! наричаме ги скрити ***, курвентийки, гювендийки, златки, златотърсачки и други такива *** майни:) мдам:) т'ва е за българия, а за другите страни не знам, но знам че капитализмът дойде от там, та е логично и там да е така:) брутално откровен и естествен *** съм си и не обръщайте внимание на изказът ми:) т'ва е изказът на непринуденият искрен човек, дето никога не подвежда и лъже хората кат' *** на рогатия:) от тях, от тях се пазете, не от такива като мен:)

10

И аз

преди 11 години

18. Шефът каза, че сега в жегите ще е по-добре всички жени да бъдем без сутиени и ние трите по цял ден сме само по потничета и зърната ни стърчат. Той час по час ни вика да му обясняваме нещо и ние наведени, а на него ще му изхвръкнат очите. Разбирам, че с ръка ги подкрепя да не висят и си играе със зърната, ама не е допустимо да коментира на коя от нас са по-големи или по-твърди.

9

Продължение

преди 11 години

16. Не е допустимо шефът да потупва служителка по дупето така, че да се чуват плясканията из цялата стая или зала. Трябва да ги прави дискретно.17. Не е допустимо шефът да си оставя кабинета отключен когато интимничи със служителка вътре, защото може някой да нахълта и да види.

8

Анонимен

преди 11 години

11. Шефът ви е истерик и не може да си владее нервите.12. Любимото занимание на шефа ви е да настройва колегите един против друг13. Шефа ви говори измислици за вас когато ви няма, а пред вас лицемерничи14. Когато някой колега поиска да си тръгне от фирмата, моментално шефа пуска слух сред колегите му, че не си е вършил добре работата и затова си тръгва15. Шефа бега от отговорност и винаги обвинява другите, ако нещо не е станало както трябва...и т.н.

7

Анонимен

преди 11 години

че той министър председателя ни се държи все едно сме първи приятели от ТКЗС-то, в статията говорят за шефа....

6

jojo

преди 11 години

глупости :D

5

нона

преди 11 години

Мноооооого рядко някой "бизнесмен" се държи адекватно...за съжаление такава е печалната действителност в БГ

4

Уорлик

преди 11 години

При моите служители нещата не стоят точно така... Служебните и личните взаимоотношения лекичко се преплитат. Но компаньонките са доволни - това е важното!

3

Мила

преди 11 години

Аз пък имам шеф-мечта! Можете само да ми завиждате за него!