194

Българин

преди 11 години

"показва кредитната сила на България" Боже Господи...слез от небето и си прибери вересиите.

193

BG-681

преди 11 години

СТА АРХИДИЯ МУ!

192

Защо?

преди 11 години

"Интересен факт е, че български инвеститори не са били класирани." - Защо?Българино, този сложен "финансов" език е само прах в очите ти. За да не можеш нищо да разбереш. На *** език - издават се облигации, т.е. част от България отива на търг и не са българи, ами чужденци тези които купуват, тъй като българите не са допуснати. Прави си изводите сам.

191

незнаещ

преди 11 години

Най-лесно е да манипулираш незнаещия и да "печелиш дивиденти".

190

Анонимен

преди 11 години

когато не разбирам нещо не мога да говоря кой е крив и прав .обаче разбирам едно хората са безработни и гладни и престъпноста е голяма .не симпатизирам на никоя партия искам само да има работа за народа ни.призовавам хората да купуват българска стока !и България да си върне казармите кога българия ще проезвежда собствена бойна техника -самолети и собствени зеленчуци и плодове и си прави сама пътища влакове и т.н.

189

До Тиквун Борисоолу

преди 11 години

Те и на Велчев числата говореха така, или поне така ни убеждаваха тогавашните управници :) А какво стана после, всички го видяхме

188

Кратун

преди 11 години

Всеки нормален чеовек и добър държавник би се срамувал да признае, че затъва в дълговеНашият обаче се изтопорчил като петел на купчина тор и се хвали....Нямам думи, с които го опиша.....

187

Анонимен

преди 11 години

Малеее, колко е умен нашия премиер! Боговете да го духат! Тройната коалиция също! И триглавата ламя, и тримата ***...:)

186

Анонимен

преди 11 години

"България продаде облигации за 950 млн. евро"Защо ли си мисля, че от продажбата им са забогатяли предимно мафиоти и шуробаджанаци, а не някой нормален българин. Разбира се и минимална сума е отпусната и на "ромското" население, за да се гарантира следващия мандат на ГРОБ.

185

kkppii

преди 11 години

iq146 (претенциозен ник между другото), къде беше 90-те когат СИК застраховаха насилствено и ни бяха опаковали в стикери? а ИПОН имаше армия от почти 10000 охранители.. верно ли си толкова заблуден? а ББ от какво семейство е? защо пази ТЖ безплатно, нали беше репресиран? такива като теб са най-страшни за тази страна.

184

Анонимен

преди 11 години

Отишъл един селянин при краля и му рекъл: "(x-y)2=x2+2xy-y2 Следователно Бог съществува." Кралят не разбирал от математика и приел твърдението за вярно.

183

Анонимен

преди 11 години

Ние сме държава с 30-40% дълг от бвп и сме застрашени от фалит , а държави с по 200% дълг си работят успешно и с възход . Правилно ли съм разбрал ?

182

eq

преди 11 години

Днес ми предлагаха работа за 350лв в София , а съм висшист . Оправяме се , доходите растат , стандарта се повишава , държавата е опасана от магистрали , чиста , спретната , зелена .

181

факт

преди 11 години

Гербероидите,пишещи тук са шизофреници.

180

до 210

преди 11 години

В учебника за 4 клас не знам какво пише , но в Блумбърг сме на 9 място по вероятност от фалит.А туй инвестирищият го вълнува

179

vad

преди 11 години

Чесно казано, изобще не ме грее.....за сметка на това всичко продължава да се вдига, а доходите да падат, иначе сме мега-уникално стабилни, в топ 3 сме били! *** пародията!

178

Анонимен

преди 11 години

А ниските лихви не са заради него. В света има много свободни пари и много малко места за инвестиции. А БГ е добро място не заради Тиквата а заради Борда. Ама...

177

реалист

преди 11 години

Злобейте не наядени kомунистически ***!! ХРАНИЛКАТА СВЪРШИ!! Вървете в СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ САМО В БЪЛГАРИЯ НЕ БЕ РАЗТУРЕНА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИУРНОСТ ????? БИВШИТЕ КОМУНИСТИ СИ ПОСТРОИХА ХОТЕЛИ ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ А ТЕХНИТЕ ДЕЦА СИ ЖИВУРКАТ........КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ФАМИЛИИТЕ ГЕРГОВИ, БАНЕВИ, ДОЙНОВИ, СТАНИШЕВИ, ГИГОВИ,ПЪРВАНОВИ,ПРЪМОВИ...........ЗАВЗЕЛИ СА ОСНОВНИ ХАПКИ В ИКОНОМИКАТА..... КОЙТО РЕВЕ ДА ПИТА ТЯХ КАДЕ ИЗНЕСОХА ИЛИ ЗЯДОХА ВАШИТЕ ПАРИ/??????????????????????????????

176

до 204

преди 11 години

Казваш 2008 хладилника ти бил пълен, само че пропускаш да кажеш, че хладилника на 80% от българите и тогава, както и сега беше празен. На вас властта никога не ви стига, винаги искате още и още и сте готови на всякакви лъжи, за да се докопате до нея, но така е, когато имаш комунистическо възпитание, си комунист до гроб. Да си жив и здрав, но дано всички ваши последователи не помиришат никога повече власт(това се отнася и за ГЕРБ, които са не по-малко комунисти...) Да живее България и българите!

175

до Прайд

преди 11 години

то се разбра защо такъв ник си си сложил. Начело със сърГейчо към светли бъднини