9

Античифут

преди 12 години

Башар е слуга на евреите,затова и западните страни не искат да помагат на сирийския народ.Играта не е това ,за което я представят.Но в България медиите са също манипулирани от еврейските господари и за това повече от българите си нямат представа за световните игри/започнаха да говорят чак след 1 година и 4 месеца за събитията в Сирия,а сирийския народ протестира и дава жертви,без спиране ,всеки ден/

8

Анонимен

преди 12 години

сирийският народ пожела Асад в честни избори, така че щатите и сие могат да духат таратора:)

7

Путин

преди 12 години

Разгроми ги,приятелю !

6

Ахмадинеджад

преди 12 години

Действай твърдо с ислямистите,Башар !

5

Анонимен

преди 12 години

Мачкай ционистите мръсни Асад!

4

Анонимен

преди 12 години

Браво на Асад, добре го е казал -Ако исках да остана на власт на всяка цена, щях да лижа гъзовете на американци и еврей.

3

въжаров

преди 12 години

Човечеството така си го е намазало,че вече изход няма! И то,благодарение на такива заслепени овчедушни народи,които ги интересува само тяхното "дворче"! Ние българите добре сме си го смазали със сапунче - готови сме за турска инвазия изотзад!

2

Патилан

преди 12 години

Турция е Троянският кон на САЩ за Европа, който много скоро ще бъде употребен! Този път Израел и САЩ ще постъпят по-хитро. Не мисля, че те ще нападнат Сирия, а мисля че ще подтикнат Турция да го направи. В последната една година виждаме някакви дрязги между Турция и Израел, които доста ме съмнява, че са просто имитиране на противоречия с цел да въведат в заблуда другите държави, че Турция и Израел не са съюзници. Ако Турция нападне Сирия, не само Иран ще се намеси, но и Русия, защото Сирия е последния им съюзник в Близкия Изток. Трета Световна Война си се пече отвсякъде. Със задълбочаване на кризата, запада все повече се нуждае от сериозен конфликт от наистина голям мащаб. Иран е такъв противник който може да осигури продължителност на подобен конфликт. Въпросът е не дали Иран ще воюва, а как да бъде въвлечен във войната. Разбира се директна непровокирана инвазия е немислима. Единият начин Иран да бъде въвлечен във военен конфликт е е чрез Сирия. Договореностите между двете страни за обща отбрана, ще бъдат спазени от Иран ако иска да запази положението си на фактор в Близкият Изток. С нарастване на напрежението в Сирия с всеки изминат ден се доближаваме до сценарият ала Ирак или Либия. Изненадата би настъпила ако правителството на Сирия внезапно се съобрази и задоволи всички искания на опозицията и международната общност. Тогава на същата тази общност не и остава друга опция освен инсценирането на нов 9/11(атентат) с Иранско участие.

1

Ще намаже

преди 12 години

въжето, няма да намаже въжето, ще намаже въжето, няма да намже въжето....