125

9876543210

преди 11 години

На всички от ДКЕВР - за свещи да са ви тези актуализаций, *** не наяли се.

124

неразбралия

преди 11 години

Не мога да разбера едно:защо трябва да плащаме за пренос на енергия и там други цветни енергии при положение че изнасяме толкова много не ни остава друг избор освен да крадем повече с това увеличение

123

АЛОО ,ЕНЕРГОТО?

преди 11 години

А ОЩЕ, все по-често ще се актоализира ---НЕПЛАЩАНЕТО ОТ АБОНАТИТЕ !

122

koko

преди 11 години

Всички от ДКВЕР +НЕК = В затвора - на пек !!!!! Е...ти наглите и корумпирани типове.

121

Киро слепото

преди 11 години

Този Семерджиев като студент беше"гола вода".Сега е подкупен и изпълнява лобистки интереси.Ако имаме здраво правосъдие досега трябваше да бъде с раирани дрехи-лъже и маже!*** долен!

120

Анонимен

преди 11 години

Голяма далавера излезе тази зелена енергия.Червени,жълти,пембени,типигьози и башибузуци,кухи *** и алчни сатрапи дано слънчев удар да ви удари или гръм порази.Гаврите се с бедния народ,тъпчете го,мачкате го и нагло му говорите,че е за негово добро.Като се качите от пода на хасъра, от вас по-нагли няма.

119

ZLATKA

преди 11 години

ABE DKVAR .KAK q mislite s moqta pensiq 0t 145.00.VIE STE BEZUMCI. ZA 39 g trudov staj.

118

ринго

преди 11 години

всичко с енергията от възобновяеми източници е много ясно и никой не е против само дето не мога да разбера защо аз и милионите българи трябва да плащаме тези съоръжения в крайна сметка те си имат собственик като му е неизгодна средната цена на която държавата купува ток от другите централи а еталона трябва да е атомната централа да не са правили тези съоръжения .От къде накъде ние ще им плащаме масрафа държавата да поеме тези 13 % като са подписали договорите неизгодно Не съм ги подписал аз!

117

Анонимен

преди 11 години

Брей тези от неграмотници от НЕК такава каша забъркаха с ВЕИ че хич не ми се мисли каква фиеста щеше да стане с милиардите за Аец Белене.

116

ани

преди 11 години

Аз ще поискам да знам тези новоприсъединени мощности от ВЕИ какво количество енергия ще фактурират за месеца и съответно за всеки следващ,до края на годината да речем.Струва ми се една голяма измама всичко това и си мисля,че поне 50% няма да произведат никакъв ток,просто защото не са довършени.Ако се окаже,че е така ще трябва да се уведоми националния омбусман и да се заведе дело в Страсбург срещу милата ни държава-мащеха.

115

Анонимен

преди 11 години

Без намаляване на вредните емисии не може, но цената за обикновените хора е твърде висока.

114

Pilat

преди 11 години

Този *** къде го видя ... без милост. ПРЕДЛОЖЕНИЕ - СЕЗОНА ЗА ОТСТРЕЛ НА АНГЕЛ СЕМЕРДЖИЕВ - ОТКРИТ!!! ДАВА СЕ НАГРАДА КАТО ЗА ОСОБЕНО ОПАСЕН ВРЕДИТЕЛ - КАСА БИРА И ТАРГА КЕБАПЧЕТА!!! А НЕК си е за закриване - през 2010 при ОБОРОТ 4 МИЛИАРДА ЛЕВА - ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНА ПЕЧАЛБА - 40 ХИЛЯДИ ЛЕВА. Не съм икономист, но предприятие, което дава печалба 0,001% Е НЕНУЖНА. НАШЕТО МЪЛЧАНИЕ ДНЕС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЕЦАТА НИ УТРЕ. Не става само с протести - ТРЯБВА СИ Е ТРЕПАНЙЕ - ОБЕСЕНИ ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ

113

анонимен

преди 11 години

лапачев крадльо как е позинал за още.е не ви стигна алчни гербаджии.

112

teo

преди 11 години

Бойко и Дянков-дебелокожи, ЗАЩО ДО СЕГА НЯМА ЕДИН ТАКЪВ СОЦИАЛИСТ-ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК НЕ ГО ПРАТИТЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ, А САМО СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ГИ ОСТАВАТЕ СВОБОДНО ДА СИ ХАРЧАТ КОМИСИОННИТЕ ОТ ПОДОБНИ СДЕЛКИ??? Или те или Вие сте за ЗАД РЕШЕТКИТЕ,ОК?? СТИГА МАНИПУЛАЦИИ!!!???

111

Radiacionen tip

преди 11 години

Финландия и Китай строят свои АЕЦ-и! Румъния, Англия, Индия и Турция планират стреожа на такива, а САЩ понеже не са усвоили руската технолги 3+ (АЕЦ Белене ще е с такава технология на безопасност) искат да експериментират първо в Чехия и тогава да приложат на тяхната територия. Каква зелена енергия, какви 5 лева?

110

Бай Ставри

преди 11 години

Не им разбирам цифрите на тези, ама щом ЕК одобрява АЕЦ, нали тезИ с цените им се прекланят? Значи АЕЦ Е НАЙ- ДОБРЕ? Какво има да се обясняваме!!!

109

Анонимен

преди 11 години

Знаех си, че ще измислят начин да си плащаме и за слънцето!А тоя ток не е "зелен", а е направо"златен".СЪБУДИ СЕ ,БЪЛГАРИНО!

108

Дре до 118

преди 11 години

Въпроса за цената ти е актуален, но в същото време много труден за отговор! Аз се занимавам с това, за което питаш, но и аз не знам как точно да ти го обесня! Взимаш цената на централата / инсталацията, смятат се капиталови разходи, % разбивка на заеми които ще се взимат при еди кви си лихви за еди кви си години, количество ток инсталирана мощност (бруто / нето), фактор за експлотация и куп други неща.... смяташ като луд няколко дена и стигаш до финал че тока струва различно от различни места :)

107

инж. задача

преди 11 години

Това е справка за произведена еленергия: Производство на ел.енергия 2011г ТЕЦ.....49,6...........25,1472 АЕЦ.....32,2...........16,3254 атомни ТФЕЦ.....5,2.............2,6364 топлофикациите ЗТЕЦ.....3,9.............1,9773 заводски ВЕИ......7,3.............3,7011 възобновяеми ПАВЕЦ....1,8.............0,9126 помпеноакумулиращи всичко 100% = 50,7TWh(тераватчаса) С колко са увеличени добивите от ВЕИ през 2012 г, за да се вдигне цената на ел.енергията с над 13% без ДДС.

106

Хасму

преди 11 години

Актуализирайте, актуализирайте още, *** блатски! Ние ще си актуализираме търпението!