10

mangala

преди 11 години

ако искате някой да ви духа за5 лева на митница малко търново -идете там на *** при ана доларката и готово

9

ivsci

преди 11 години

Румънеца е осъден, среброто не е откраднато, а предадено в хазната. За награда митничаря заловил колата е съкратен от работа.

8

следва ...

преди 11 години

Слрд като бяха заловени ,след броени дни ,отново някой ги "открадна",само че от държ. слъжители ,това показва практиката в Бг ,вече ---23г!

7

до 6

преди 11 години

Абе, изасняваш фантазьоре, къде видя ти и тези писали ти плюсове, че това е пратка от Румъния за Турция. Били са пренасяни в автомобил с румънска регистрация. Това не значи, че са румънски. И американец или уругваец може да си купи кола с румънска регистрация. И видя ли някъде да пише, че антиките са взети от Румъния????Айде сега пак прочети статията и вместо да "разясняваш" на другите, разясни на себе си дали си прав.*** до *** в този форум.

6

Анонимен

преди 11 години

Бах маа му !

5

Изясняващ до № 3

преди 11 години

Чети, внимателно текста на статията. Контрабандата е на сребро и сребърни изделия от Румъния за Турция. Какви български културни антики ти се привидяха? Или понеже не си миеш ***, (за което можеш да ползваш поне ибрик), така си се спекъл отзад, че това ти пречи да мислиш и осъзнаваш!

4

ваньо

преди 11 години

това сребро е мое,няма да ви го дам,ще ви съдя в страсбург.аз съм ваньо костов.не си го давам,и държавата е моя собственост.

3

До 2

преди 11 години

То както е тръгнало в последно време,не знам колко още ще издържи народа,но ми се струва1че в скоро време пак ще има народен съд,и отнето в полза на народа!!!

2

Анонимен

преди 11 години

С коментара си подкрепяш престъпници, изнасящи български културни антики за Турция. Осъзнаваш ли го? Леко ми идваш като някои от редовните ибрикчий в форума.

1

rrrr

преди 11 години

защо не в полза на народа