184

Анонимен

преди 11 години

Жалко за футбола с такъв шампион - едва минаха през групите и през Португалия - на края срещнаха една слаба и уморена Италия - много жалко за футбола - нечуван късмет три поредни първенства - това не може да бъде !?

183

Анонимен

преди 11 години

Тими, до кой клас си стигнал в училище?

182

любе

преди 11 години

249 фире - Испанците пренаписаха историята - евреите пишат историята,мойто момче,те са написали и библията. испанските евреи -доктори - пишат историята на съвременния спорт!

181

тими

преди 11 години

затова нямаме успехи и в футбола и в волейбола и баскетбола на големи турнири както на клубно так и на национално ниво

180

тими

преди 11 години

ми просто те са професионалисти дето си изкарват хляба с футбола за разлика от българия в големите първенства и клубове има желязна дисциплина и които си позволи да я нарушава директно си заминава от клуба или търка скамеиката там не ходят по запои като нашите футболисти спортисти да са по цяла нощ по дискотеките и да ги интересува само алкохола допинга както при цесекарите там има желязна физическа подготовка с режим а не като нашите с дебелите шкембета да търчат да играят футбол затова сме 0

179

Анонимен

преди 11 години

DO 47 , ti miri6e6 na ne6to , koeto za sajalenie ne se lekuva ! Radvai se na dnite koito sa ni ostanali ?

178

256 0 6 Samo min

преди 11 години

Само като погледна назад , трудния сезон на барса , реал и др. испански ,англ. отбори - не е ли нормално да си зададем въпроса - как,аджеба . тия мом4ета играят с тая свежест , от къде тая манна небесне да ги поддържа в тая формма -и се замислям , дали Гошо не е прав.

177

Samo minavam

преди 11 години

Само като погледна,какви футболисти,имаха Испанците на резервната скамеика.Сещам се какво говориха онези папурчовци по Диемите,през пролетта.Как Торес не бил във форма и прочее глупости.Вчера тези момчета ми доставиха душевна наслада,победителите не ги съдят.

176

Анонимен

преди 11 години

снощи разбрахте ли защо Испания е отново европейски шампион...МАЧКАЙ ИСПАНИЯ!!!

175

тими

преди 11 години

това не са чорбарите да взимат допинг че не могат да търчат като не излизат от дискотеките но но намен ми направи много добрата организация на евро 2012 осбено стадионите както двата национални така и клубните просто уникални стадиони за жалост в българия няма да имаме такива стадиони и след 200 години

174

гошо

преди 11 години

тия /исп./ ше изкарат още едно европеиск без да се уморат.я не се занасайте бе, хора тия са допингирани. /исп./ са 1 в допипга.

173

Много ме е яд

преди 11 години

Германия трябваше да стане шампион!Те тези испанци.Не си кривете душите през цялото време германците бяха по-добрия отбор.

172

Анонимен

преди 11 години

Само се надявам след 2 години, на световното испанците пак да са в такава форма и да защитят и световната титла :)

171

fire

преди 11 години

Испанците пренаписаха историята на футбола. Напълно заслужено спечелиха.

170

Няма как

преди 11 години

Сплавта от играчи от двата най-добри клубни отбора на света + едни от най-добрите играещи чужденци в Англия и за допълнение играчи от другите испански отбори като Валенсия и Билбао да не направят най-добрия отбор, просто няма как да не си велик! Да разполагаш с резервна скамейка при която Торес ти е резерва а хора като Мата и Йоренте са дълбоки резерви, като прибавим и отсъстващите Поьол и Вийя, а за резервни вратари да имаш хора като Валдес и Рейна пффф какво си говорим въобще!

169

и аз да кажа

преди 11 години

Страхотна координация на испанците, как се намираха на терена на дълги разстояния и топката сякаш с магнит се лепеше по краката на точните хора. Затова резултатът е напълно заслужен. Само се чудя къде отиде прочутата италианска защита "катеначо"

168

гурбетчия

преди 11 години

гурбетчия до 316 ,този коментар всъщност беше към оня с ник германец сега с номер 274 ! Но явно от днес бг. не си гледат добре работата и постоянно сменят номерата на коментарите ?!

167

гурбетчия до 316

преди 11 години

Кой продава мач на Европейски финали бе , КУКУМИЦИН ?!

166

Пешо

преди 11 години

Колко много ще се радвам ако от мача се е поучил инякой Български национал.А как ли биха реагирали финалистите на ЕВРО 2012 ако им споделят,че жребият им е определил да играят с "Динамо" Загреб. Оооохххх,жестоко..жестоко....жестоко.

165

германец

преди 11 години

Тия "римляни" за колко пари продадоха финала ? Жалко за милионите футболни фенове, ама т'ва си беше чиста гавра с футбола. Как този отбор стигна до финал ? И как го продаде ? Да живее черното тото и М. Платини.