48

Симеон

преди 11 години

Не се притеснявайте, ще оправя Витоша за 80, а не за 800 дни!

47

МАФИЯТА ПАЛИ

преди 11 години

ОЛИГАРСИТЕ СВЪРЗАНИ С ГЕРБ ПАЛЯТ ГОРАТА ЗАДА ПРОКАРАТ СКИ ПИСТИ. гОРАТА НЕ Е ЗАПАЛЕНА СЛУЧАЙНО. АКО ЗАКОНА ЗА ГОРИТЕ НЕ МИНЕ КАКТО ИСКАТ ОЛИГАРСИТЕ МОЖЕ И ДА ЗАПАЛЯТ БОЙКО- ТОЙ САМ СИ ГО ПРИЗНА ВЧЕРА. НЕЗНАМ МАФИЯТА КАКВА Е ЧЕРВЕНА ЗЕЛЕНА КАФЯВА ОРАНЖЕВА ИЛИ ЧЕРНА НО ГЕРБ Е В ЛАПИТЕ НА МАФИЯТА ИЛИ ТЯ Е САМАТА МАФИЯ.

46

ФАШИСТ

преди 11 години

"джипси ,джипси "Белене " , курортен пансион , три години бачкане , по новият закон " . ВСЛЕДСТВИЕ на НОВИЯТ ЗАКОН за ГОРИТЕ

45

123

преди 11 години

Таз Витоша - хайдушки крак не е стъпвал там, що така незнам.Отбягвали са я нещо хайдутите.

44

младееща столетница

преди 11 години

Бесепарите започнаха с палежите,пазете си мандрите,позитанци огладняха!

43

prozac

преди 11 години

Лумна на баба ви фърчилото. Запалили са го! Не им разрешиха да строят....е сега ще има място. Дървеният материал се продава в Гърция и се отваря място за хотелчета и пистички. Мамка ви, изедническа!!! НАРОДЕ!!!! СРАМ.***, 41-ви, мишка си ти! Дребна душица! Знаеш ли що дървесина се изненсе по този начин? Сакар, Блакана, сега Витоша

42

do noname

преди 11 години

то пише понеже е резерват неможе да има човешка намеса чети преди да хленчиш

41

Анонимен

преди 11 години

Природозащитници другият път! Гледали сме и сме гасили подобни пожари. Те са ЗАПАЛЕНИ от разни дребни идиотчета, подкупени от алчни заитересовани. Лумва те керемида по главата, пожарите винаги са запалени от някого.

40

noname

преди 11 години

Гаранция , пожара е тръгнал от някой неизгасен огън , на тези пишман природозащитници,които протестираха преди седмица.Но къде са те сега?Защо не се мобилизират и да дойдат да гасят пожара.....

39

Анонимен

преди 11 години

Визията на ГЕРБ за България 20201. 1 000 000 цигани2. 1 000 000 пенсионери3. 1 000 000 кучета4. Бетонно море5. Бетонни равнини6. Бетонни планини7. МАААГИИИСТРАААЛИИИИИИ8. Всички цени повишени със 10202323%9. Средния българин живее по добре от средния грък! (защото отдавна е избягал на запад)

38

Анонимен

преди 11 години

Поредният "случайно" лумнал пожар в защитена местност, смърт за палеж на гори ! С-М-Ъ-Р-Т !!!

37

Анонимен

преди 11 години

Да, ние сме в Симеоново и пожарни минаваха през 5 мин...Много страшно.

36

Хелзо

преди 11 години

Като не мина със закон, ще мине с палеж. Изгорялата площ ще бъде заменена със сладки хотелчета и пистички.

35

баба знае

преди 11 години

Да видим сега колко екозащитници милеещи за гората, ще се съберат да гасят сега пожара , при това без пари,нещо ви няма във Фейсбук,разсейвате се.

34

Томас

преди 11 години

Трагично е как почти всички наричащи се журналисти стават пудели на властта. Вчера случайно слушах по тв докато ядох как сашо диков говори с един от сдс, дето е пратил писмо до европейската комисия по отношение премахването на таксата за промяна на статут на гора, която е за създаване на нова гора със същия размер на друго място. пудела сашо няколко пъти му каза, че за последните години печалбата на държавата от тази дейност била 0 стотинки - човека му обясни няколко пъти, че тази такса не е за печалба, а за възстановяване на горите, пудела пак си знаеше неговото и го упрекваше, че оня бил сезирал европейската комисия.

33

Само Тигрите Оле

преди 11 години

Баш 9-ката на Бистришките"Тигри"първия *** бат Бойко се включва в гасенето на пожара,а съсела ще си разхожда с вигенин 6-те си кучета по борисова градина...

32

незнайко

преди 11 години

*** запалиха гората:(

31

mic

преди 11 години

Абе що говорите без да знаете нищо? Кви писти на Бистрица, вие болни ли сте?!

30

Анонимен

преди 11 години

"Има човек-има проблем...няма човек-няма проблем-чичо ви Сталин"Не са думи на Сталин, а са му приписани от "демократите".

29

европеец

преди 11 години

Като забраниха пушенето на закрито, ей какво стана!