25

evgobul

преди 11 години

do Anonimen /27/. Bih iskal da znaia, ot kade si tolkova osvedomen po temata..? Vsi4ki tezi danni...

24

Анонимен

преди 11 години

Чуват се противоречиви информации, но ако Русия е предала Сирия и Асад на САЩ, Русия ще е следващата жертва на световния ционизъм. А пък за френския социалист президент мога да кажа, че е рожба на радетелите за ново колониализиране на света.

23

Кой на съд?

преди 11 години

Ами за това ще клекнат тия пишман демократизатори на Сирия.Данни за обективния контрол на полета на гаджалския самолет имат и САЩ,и Израел,и Русия и вероятно всеки с радари и сателити над Източното Средиземноморие.Като извадят ламарините на гаджалския самолет и се вземат предвид записите на разузнавателните апаратури,Турция ще трябва да бъде дадена на международен съд за военно престъпление.

22

Иванна Цанова

преди 11 години

vesti.ru/only_video.html?vid=429883Влезте в този сайт, чуйте Сергей Лавров и сами си направете изводите. Днес.бг ни манипулира и не съобщава всичко, което се решава на тази конференция. Русия е на мнение сирийският народ да направи сам избора на новото правителство и да спрат всички кръвопролития, извършвани от терористичната опозиция. Имат данни и за въпросния свален самолет, които Русия може да предостави на сътветната разследваща комисия. Четете, слушайте и разсъждавайте!!!

21

ислямска демокрация

преди 11 години

Пак изнасилиха журналистка на площад "Тахрир"автор(и): Труд онлайнВтори случай на изнасилена английска журналистка в Кайро разбуни духовете по световните медии.Наташа Смит е била брутално нападната и сексуално малтретирана на площад "Тахрир" в Кайро, където празнували привърженици на новоизбрания египетски президент ислямист Мохамед Морси.21-годишната журналистка отивала на площада, за да отразява събитието. "Група животни ме нападнаха, разкъсаха ми дрехите и напълно гола ме проснаха на земята, драскаха и блъскаха гърдите ми, пъхаха пръсти в...", разказва ужасното си преживяване Смит, цитирана от британския в. "Mirror".Наташа успяла да се измъкне с помощта на двама мъже, които я подслонили в тяхната палатка на площада, откъдето е измъкната преоблечена като египтянка.

20

Анонимен

преди 11 години

До 17 Петре и ти какво смяташ че офииялната руска преса вярна на Кремъл е алтернативеа за информация , ти в ред ли си.

19

Анонимен

преди 11 години

до 20 ен бъди толкова сигуре че са един отбор , имат обща граница , аса коренно различна циливизация , дори не говоря за политическа система , а за нещо още по важно , за това смятам че мястото на Русия е по скоро в Европа и в Евроатлантическото сътрудничество и след години тов аще бъде доказано.

18

Анонимен

преди 11 години

Русия и Китай са един отбор и НЕ ПИТАТ никого за нищо!Трябва да има равновесие!

17

Анонимен

преди 11 години

На тия кой им дава право да се месят в сувереността на държавата им?Хайде марш ***!

16

Анонимен

преди 11 години

Ще се съгласят "омиротворителите", иначе ще се види какви кухи холивудски Рамбовци са и край на перченето им по света. Това не е като да нападат Сърбия, Либия и Ирак . Китай и Русия са половината свят!

15

Петър

преди 11 години

Влезте в сайта ВЕСТИ.РУ , нарочно го пиша така защото няма да ме резнат надявам се.Там говори Сергей Лавров и обяснява как се е наложило Запада да клекне ,защото са искали да се съгласят на плана само ако се махне Асад,а руснаците и китайците са казали този път няма да ви мине номера като в Либия.Само сирийците ще определят кой ще ги води.На Запада това не му харесва защото Асад има над 80% популярност,освен това опозицията казала че няма да спре да се бие ,абе четете алтернативните новини.

14

ООН си отива

преди 11 години

Явно мястото на Световната организация не трябва да е в страна, замесваща се и първоизточник на конфликти. Най-доброто е да бъде в неутрална държава, като Швейцария. А действията на Анан са подчинени на Щатските желания, светът да стане техн слуга. Турция направи услуга на Сирия, като разположи войски на границата си. В противовес, Сирия също разположи 2 дивизии, които ще са преграда за нахлуващите бандюги от Турция. Остатъците в Сирия ще бъдат смачкани без помощ и тил.

13

Бай Трендо

преди 11 години

Поредният империалистически заговор срещу независима и суверенна държава. Какво помирение, с терористи не се преговаря, те просто се унищожават. В Сирия т.н. въоръжена опозиция не съществува, от съседните държави нахлуват многобройни терористични банди, въоръжени и екипирани от сунитските режими в региона и империалистическите тайни служби, които избиват мирното население в Сирия. Западните медии хвърлят вината за това на армията и полицията. Ето пред такава напаст е изправен сирийския народ...

12

Анонимен

преди 11 години

ООН е сигурно най-хубавото нищо което може да се купи с пари. Ако някой се сети кой цитирам без гуугъл бих го черпил бира, ама едва ли ще се намери...

11

лупи

преди 11 години

А сирийците знаят ли? :)

10

1

преди 11 години

da we ama pri kadafi tia s zabratkite shteha da sa si taka i sled 1000 godini daite da si kajem istinata.demokraciata moje da ne e istinska ama pone ne si sliap.

9

Анонимен

преди 11 години

Големите са се събрали да решават. Като видяха , че не става с "приятелите" на Сирия, май ще трябва пак да питат Русия. А Ники Комсомолчето с такъв комсомолски плам се хвърли да изпълнява плана на Клинтъница , че ще си го приберат догодина в Държавния департамент. Заедно с Ворлик

8

anonimen

преди 11 години

Plana ste uspee ako Jnkite prestanat da se opitvat da nalagat tiahnata Demokracia

7

Анонимен

преди 11 години

закривай

6

Анонимен

преди 11 години

Пич, и аз слагах една статия от истинска медия, която рзглежда нещата истински, ама и мене ме резнаха ***... така е в американска губерния ...