98

45454

преди 11 години

Пичове, не мразете играчите, а играта......Просто са намерили слабото място на системата и правят луди пари....това е все едно да видиш неква схема и да не се възползваш. Не е въпроса да си умен или работлив, ами преди всичко да имаш късмет и информация. Така е било винаги и винаги ще бъде, никога не е могло, няма и да може всеки да живее добре, фактори хиляди...прекалено много сме и няма за всички.Никой не ги кара тия *** индийци и черни да се плодят! Като нямаш пари, няма да правиш деца!

97

До 108

преди 11 години

Извинявай човече, но ако всички притежават изредените от теб "качества" - хитрост, безскрупулност, и накрая предприемчивост, как биха забогатяли така цинично? Кого ще надхитрят и изиграват?

96

Анонимен

преди 11 години

Освен голяма злоба и зле прикрита завист друго не може да се прочете в коментарите. Ами направете го и вие бе господа. Кой ви пречи да бъдете по-хитри, по-безскрупулни, по-предприемчиви, намерете си връзките и нужните хора... нека после вас ви плюят, че сте от отбора на безнравствените подтисници и несправедливи капиталисти. Дали тогава ще мислите по този начин? Хайде сега плюйте и по мен, че явно само си можете...

95

таката бро

преди 11 години

абе хора който си го може си го може.

94

sss

преди 11 години

kolko xubavo shteshe da bade bogatite da si plashtat i bednite da umirat na tqxno mqsto..

93

Julian

преди 11 години

Няма разлика в стандарта на живот между онзи които има 2 милиарда и онзи които има 50.Тогава защо му е на човек да граби в такива размери?Суета, всичко е суета, а тя е особено изразена в условията на дивия капитализъм.

92

до 87

преди 11 години

Замълчи робе!Не ти е дадено да разсъждаваш!Просто работи докато умреш и не коментирай, имаш право само да мечтаеш да бъдеш като тях.

91

не син

преди 11 години

Много бавно,но стадото наречено народ се осъзнава и скоро ще има разновидност на октомврийската революция ! Няма дълго да търпят ояли се *** !

90

До 101

преди 11 години

Обрисуваното от тебе бъдеще прилича много на първите 3 и 1/2г. от 7те години управление на Антихриста преди Страшния съд!

89

Анонимен

преди 11 години

до 97оследните времена сочат към един много близък до Съдния ден период, когато моралът на Корана ще стане преобладаващ и хората по цял свят ще започнат да живеят според него. Безнравствеността, потисничеството, жестокостта, несправедливостта и дегенерацията на предходните години ще изчезнат през това свято време и ще бъдат заместени с изобилие, богатство, красота, мир и спокойствие. Ще има огромен технологичен напредък, който всички хора ще използват за добри цели и благополучие.>>>

88

Тлъст

преди 11 години

Дайте един милиард насам бе, няма да обеднеете.

87

xXx

преди 11 години

За информация на някои тук: т.нар. благотворителност се използва от богатите, най-вече, за да спестят голями данъци! Т.е. в крайна сметка, те плащат примерно 1.000.000 долара "благотворителност", за да спестят 2.000.000 данъци (опростено обяснено)!

86

Анонимен

преди 11 години

Това е "смисълът" на кризата! Богатите -още по-богати. Останалите плащат загубите. И обедняват.

85

!!!!!

преди 11 години

94 и 96,разкарай се с тази порнография от тука бе - това да не ти е талибанска страница !!!

84

Анонимен

преди 11 години

Техният брат Худ им каза: Не се ли боите? Аз съм доверен пратеник за вас, затова се бойте от Аллах и на мен се покорете! И не искам от вас отплата. Моята отплата е единствено от Господа на световете. Нима градите паметник на всяко възвишение за забавление? И правите дворци, сякаш ще векувате (Сура Шуара, 124-129)Който трупа богатство и все го брои! Смята, че неговото богатство ще го увековечи (Сура Хумаза, 2-3

83

......

преди 11 години

"Да са живи да си ги нарчат"-мене кво ме боли. Я сакам Б.Б. да е добре и да ни "води към светли бъднини" ..............

82

Анонимен

преди 11 години

Разкрасена е за хората любовта към страстите към жените и децата, и струпаните купища от злато и сребро, и към отбраните коне, и добитъка, и посевите. Това е насладата на земния живот, но най-прекрасният пристан е завръщането при Аллах. Кажи: Да ви известя ли за по-добро от това? За богобоязливите при техния Господ има градини, сред които реки текат там ще пребивават вечно, и пречисти съпруги, и благоволение от Аллах. Аллах съзира рабите (Сура Ал-Имран, 14-15)В действителност всички изкривени вярвания са резултат от това, че човек не може да възприеме истината за отвъдния живот. Според това, което е съобщено в Корана, Аллах е сътворил земята като временен дом за хората - за да може там вярващите да бъдат изпитвани, да се пречистят от порочното и да достигнат до състояние, с което да бъдат достойни за рая, както и да бъдат разобличени злините на неверниците.Най-съществената от характерните черти на членовете на невежото общество е, че те пренебрегват тази истина и се привързват към земния живот, като че ли той никога няма да свърши. Именно от тази концепция се заражда невежият морал, за който говорим още от началото на книгата. Според тази гледна точка, изразена с едно изречение: Човек идва на този свят веднъж, смъртта означава край. Ето защо, още докато си жив, трябва да се насладиш на живота и за да постигнеш това, можеш да използваш всякакви методи. Това е така, защото в невежото общество всичко, което би облагодетелствало човека, е разрешено.Но хората от невежото общество, които следват тази логика, не използват дори и малка част от мозъка си. Ясно е, че смъртта е неизбежен край за всеки, но въпреки това те се опитват да държат този въпрос колкото е възможно по-далеч от обществеността. Да говориш за смърт е все едно да предизвикваш злата участ. Всички живеят с мисълта, че никога няма да умрат, а в действителност голяма част от тях приемат съществуването на Аллах. Именно поради тази причина твърдят, че вярват и в отвъдния живот, но когато погледнем по-внимателно, ще видим, че в действителност това не е истинската вяра в отвъдното. В айятите този начин на мислене е подчертан по следния начин:Тези обичат преходността и нехаят за тежкия Ден пред тях. (Сура Инсан, 27)... Всеки от тях желае да би векувал хиляда години. Ала няма той да се отдалечи от мъчението, дори да векува. Аллах съзира техните дела (Сура Бакара, 96)Съмняват се в срещата със своя Господ. А Той всяко нещо обгръща. (Сура Фуссилат, 54)

81

Една

преди 11 години

Това медиите са най-долните слуги на тези гореописаните - те се гаврят със света, а медиите повтарят като на пълни ***: криза, та криза, кризата е виновна за мизерията ви, нещастници, я се радвайте, че ви е...т!

80

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

1.Здрав съм като бик.2.Нямам да давам.3.Имам разширени вени на оная работа.4.На Карлос му се подава некролога от джеба!5.Хи-хи-хи!

79

448

преди 11 години

и мойте пари се увеличават но не като техните - на седмица, а всеки ден но мен не ме пишат по новините, ....но аз не се сърдя,