703

Ванката

преди 10 години

Здравеите-Какво ми прави впечетление в България-Еми това че в нашата страна всички известни хора живеят по-добре от всички неизвистни като мен

702

Анонимен

преди 11 години

xaxaxaxoxoxoxa

701

Понко

преди 11 години

Гадно *** си Дянков ревеш за въжето

700

гост

преди 11 години

До 5 години такива екземпляри няма да има ,ако има предвид ромите -много да извинява .Защо този господин не върне обратно семейството си в България и не се опитат заедно да живеят с 600 лева на месец.Когато в криза намаляш доходите на работещите първо дай пример с намаляне на собствения си годишен приход .

699

dan

преди 11 години

Ужас!!! И какво ще правят гърците с 200лв. заплата

698

IQ146

преди 11 години

Голямо удоволствие е да чета брътвежите на КОМУНОИДИТЕ! Поне за мен! Защото тоталното плюене никого не е довело до добър край, още повече, когато става дума за *** КРАДЦИ! Знаете какво ще стане догодина по това време, нали, лакеи на КОМУНОИДИТЕ и техни платени драскачи? Знаете, затова пищите като *** пред Коледа, защото броените парички на КРАДЦИТЕ свършват! А дали ще доживеем време във форумите да се срещат мнения, мнения всякакви и да има полза от тези мнения, за обща, на народа угода. Защото, хейтъри ***, сте превърнали форумите във всички сайтове в поле за оплюване на опонента! Знам, че боли, когато ти вземат залъка от КРАДЛИВАТА УСТА!Но време е да научите, че парите не са всичко в живота! И да помислите за бъдещето на своите деца, ако изобщо може да сте родители, *** БЕЗРОДНА КОМУНОИДНА...

697

IQ146

преди 11 години

Не са, Дянков, социалистите! Тук доктрината и партийната принадлежност нямат нищо общо. Специално за България, до тоя хал, на който сме в момента, ни доведоха КРАДЦИТЕ! Нима Костов беше социалист? Нима царските юпи-та бяха социалисти? Нима тройната коалиция, които въведоха плоския данък, водеха социална и социалистическа политика? 3 млрд. излишъци всяка година-за социализми ли ги похарчиха? Заменките - какво социалистическо имаше в тях? Да направиш цената на газа от $170 на $600 за 1000 куб. социалистическа политика ли е? КРАДЦИТЕ ни доведоха дотук, Дянков, и ако не озаптите КРАДЦИТЕ, ще сънуваш през крив макарон средния българин да е по-богат от средния грък.Защото и социалистическите КРАДЦИ на запад КРАДОХА, но половената дадоха на народа си!

696

Анонимен

преди 11 години

VSASHNOST MOJE I DA E PRAV AKO EMIGRIRAME VSICHKI!

695

Анонимен

преди 11 години

TOI CHOVEKA SIGURNO SE NADQVA CHE I GARCITE SHTE OBEDNEQT TOLKOVA! AZ DRUG NACHIN NE VIJDAM!

694

МОЙ

преди 11 години

Забравих да добавя, че до 5 години на средният българин ще му е останал само "СРЕДНИЯ".

693

МОЙ

преди 11 години

Дянков, Дянков, ще те поканя на гости и ще те гощавам от празният ми хладилник. Ако изкараш така 1 месец аз обещавам да изкарам една година. Та тогава ще поговорим и за гърците.

692

Анонимен

преди 11 години

"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"Вярно е! А тези дето не сме средни, ще сме си умрели от глад.

691

Гошко

преди 11 години

Поредното доказателство, че за да станеш политик в БГ е НЕОБХОДИМО да минеш през психиатър като начало...........щели сме Гърците да надминем.......алооооо......герберчето дянков......ти ОСЪЗНАВАШ ли, че ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН от както вие "капацитетите" сте на власт ОБЕДНЯ И ТО МНООООГОООО....вече дори и от ХРАНА се лишаваме....заплатите ги замразихте на 400-500лв а цените на олио-захар-ориз-хляб-ТОК-вода-топло скочиха някои с 40-50%...ходи на лекар бе дянков въпреки, че е за теб май е късно..

690

,,оптимист,,

преди 11 години

В чакане на светлото бъдеще си отидоха последните 25 от най - хубавите ми години,мамка му...

689

SREDEN BALGARIN

преди 11 години

Вземам си двама гръка в мазето да ми копат на лозето

688

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДА БЕ ...ЧЕРВЕИ ГНУС МИН ДЯН...!

687

Анонимен

преди 11 години

Както вървят нещата до 5 години българин няма да остане. Да не дава Господ !

686

антибалък

преди 11 години

Или това е вица на седмицата,или гърците ги чака пълна катастрофа!

685

антибалък

преди 11 години

Или това е вица на седмицата,или гърците ги чака пълна катастрофа!

684

хахахаха

преди 11 години

По- смешен виц не бях чела скоро :)))))))))))