14

амонимен

преди 11 години

не познавате анатоли той не е малтретирано дете нито е разбойник има прекрасна любяща майкаа която в момента се тревожи за детето си

13

.

преди 11 години

Татяна е намерена!Дано прочетем, че и Анатоли е намерен!Живи и здрави! И да бъдат умни, да учат, за добро бъдеще!

12

стах

преди 11 години

14-годишния Анатоли17-годишната ТатянаСтрах ме е да не ги сполети съдбата на 22-годишния Николай...

11

позитивно

преди 11 години

Децата "не са онова, което бяха( бяхме)"! Има будни деца и ако няма пари, то иска да види СВЕТА! Особено сега с футболното първенство! Дано да има късмет!( с. Войняговци, местността Росия?- българка съм, но обявено так- не разбирам!?)Дано да е живо и здраво, да учи, да чете, да се образова и да има късмет!Господ да бъде с него!( моят баща е избягал от къщи през 1913 година от беднотията в едно село на 12 години, станал чирак , железничар, беше рядко интелигентен човек, жаден за знания, учеше!

10

боклуци

преди 11 години

Ей, големи сте *** 90% от хората в тоз сайт ве !!! Как може ?!?! Скинар бил, разбойник бил , ей нещастници излезте малко от вас , оставете тоз компютър малко , разходете се сред живи хора - с вашето мислене и държание бързо ще си изядете боя пък виж сте се оправили !!!! Мислите ли за родителите на това момче ве ?! И най-малкото не прилича нито на *** , нито на разбойник или скинар !!! 60-70% от младежите са с къси прически особено лятото..ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ДА ЗНАЕТЕ !!!

9

Анонимен

преди 11 години

Все умни деца, но обществото какво е и какво прави от тях...

8

феномен

преди 11 години

Издирва го полицията - глупости, ако не го срещнат на улицата да се натресе на спрялата до кафенето полицейска кола няма да го намерят. Дано е живо и здраво детето и да се появи отнякъде, че ако чака на родната полиция да го намери ужас.

7

Анонимен

преди 11 години

Do 8 ti ne moje6 da razli4i6 z ot s , ta kamo li nepalnoletno dete ot razboinik ?

6

Анонимен

преди 11 години

Много често взеха да изчезват деца :X

5

j

преди 11 години

Iskrenno se nadiavam da se zavarne v kasti jivo i zdravo.Zasramete se.Tova e prosto edno dete.Kolko li strada sega negovoto semeistvo.Vie imate li sarca ,be hora????

4

Анонимен

преди 11 години

Ама вие сте големи животни кво си мислите че сигорно от хувабо момчето и избягало дано да е така! Можете само да седите и да коментирате приличал на скинър крадец и прочие не са ли ви учили да не говорите за хората без да ги познавате ! Много малумни изказвания !!!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Дано открият хлапето бързо и да е добре!

2

Анонимен

преди 11 години

dano go namerqt

1

до 1

преди 11 години

Злоуми? това нова дума ли е, мислих си, че е зулуми, която дори не е сказуемо.