8

ххх

преди 11 години

ДСК ежертва на един човек,във Франциявсичкизнаят това.Ще намеряткой е скроил товакомпло и лошо.А,разво ще има защото АН е богата и няма да дава парите си на гвинейката.Всъщност този който му скрои шапката загуби,даде възможност на Оланд да спачели.Знае се че ДСК винаги е следен .ДСК,Саркози и Оланд са били приятелски семейства.Веднъж са се събрали трите семейства на празник с децата си,в един момент ДСК излиза ивижда дете удавено в басейна ,той скача и спасява детето, Ендцо/синът на Оланд/

7

да за 5

преди 11 години

Точно така:"Дасте чували филасион насила,няма."Вместо да правят сага с ДСК, да бяха запитали камериерката ЗАЩО не го е ЗАХАПАЛА, ОТХАПАЛА на момента, като НЕ Е СЪГЛАСНА????За мен ДСК е ЖЕРТВА, невинен.Светът е коварен, виждате как НАВСЯКЪДЕ "умират", провалят се в кариерата.. и навсякъде е замесен "секс"( който се оказва не толкова "полезен"...)Но човек цял живот се учи.Жалко, че скроиха този номер на един ерудиран мъж.Оланд по-"неразвратен" ли е? Но на когот се случи.

6

баба ви от Кестрич

преди 11 години

Никога не е късно човек да стане за резил.

5

1

преди 11 години

Нормална постъпкана двамата,Анн има милиарди,ако има споразумение с гвинейката няма да делат паритена Анн.Адвокатите на гвинейкатахискат 40 милиона,за един филасион,ха смях в залата .Дасте чували филасион насила,няма.Та това е съвет на адвокатите на Анн и ДСК.

4

Анонимен

преди 11 години

Този и на тази възраст продължава да е активен! Не го ли алармира простатата?

3

Сокол

преди 11 години

*** *** е еврейската финансова мафия!

2

Анонимен

преди 11 години

Истината е една- би търпяла, ако беше президент.Никой не иска в къщи мъж, който не работи.А по отношение на "разврата"- е "съшита и изсмукана "работа.Ами Оланд като има 4 деца от жена без брак, и сега е без брак.Ами МИТЕРАН, който до смъртта си е имал ПАРАЛЕЛНО семейство и дъщеря?Такива скандали с тях могат да се завихрят. но не се "пуска духа от бутилката".Просто ДСК е потърпевш, малшанс, а НЕ Е най-развратният!!!!А и що е то, Разврат, като четете горните случаи? Относително понятие..

1

мим

преди 11 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло.На стари години го засърбял наборът,ама му докара беля на главата.Началото на края му.