10

mery

преди 11 години

Статията ми напомни за отминалото детство. На Петров ден баба колеше по едно младо пиле и ми правеше вкусна пилешка каша!

9

Анонимен

преди 11 години

Честито Бат' Петьо!

8

Камен

преди 11 години

Благодаря ви за пожеланията! :)

7

Dan

преди 11 години

Е дайте адреси де, адреси дайте....:):):):):)Да са живи и здрави!

6

Анонимен

преди 11 години

Честит празник на всички, които имат имен ден!Да са живи и здрави!Наздраве!

5

Педеран

преди 11 години

И аз празнувам. Честито.

4

e

преди 11 години

До: sinod***abv.bg, lev***lev.va, patriarchate***ec-patr.orgОтносно: Gorko viДата: Петък, 2012, Юни 29 08:57:27 EESTРазбираемо е защо са попско-папските празници.Хващате съименици,като по този начин те се чувстват поласкани и стават неволно застъпници на "истини" ви.А някога Пилат учреди присъдата на Господ,Константин я канонизира,Борис я въведе и сега попове и папи вилнеят като духовни проститутките.Кой обаче може да промени Божията Истина ? Кой може да спре благовестието ? Кой може да спре Божия Дух ?????

3

e

преди 11 години

До: sinod***abv.bg, lev***lev.va, bartholomaios***superonline, patriarchate***ec-patr.org, contact***ecclesia.gr, ics***mospatr.ruОтносно: до посредницитеДата: Петък, 2012, Юни 29 08:44:56 ЕЕЩАнтихрист използва свойството си на имитатор,защото е лъжец и не е в Истината и се представя като посредник към Месията,или към Бога,като това прави чрез религиите.Тогава,колко посредничат дървените боядисани дъски с човешки имена наречени "чудотворни" ? Вие попове,папи,ходжи и всякакви от сорта-"посредници",с различните си истини защо се събирате на конференции под наслов-"религиите в услуга на обществото " ? Не са ли в услуга на вашия началник и вас ? Най-голямо ще е ГОРКОТО на вас наречени отци-попове и папи,защото използвате името на Господа,и защото не можете да се аргументирате с Божията Истина,нито с Първа и Втора заповед,но с медии,покварени управляващи , заграбените пари на продадените души от заблудените от вас по заповед на "вашия началник"

2

Оп-са

преди 11 години

Абе Петя не празнува ли на Петковден?!?

1

мим

преди 11 години

Петър /от гръцки "камък"/-ПЕТРА- означава *камък* на гръцки.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!