26

Спиридон

преди 11 години

Ех, младо, зелено, още не опитало от живота. Защо бе, по дяволите?!?!? Мислете с тези глави :(

25

Някой си

преди 11 години

Вие не сте добре....загинало е дете, а вие праскате коментраи от сорта на "Един убиец по-малко".... нямате ли си работа, че коментирате нечия смърт по този брутален начин....и после държавата ни била виновна за състоянието...докато има такива егоисто-злобари, които си мислят, че са безсмърти и лошите неща се случват само на другите, та ако може и да допринесат за нечие нещастие...никога ням да се оправим!

24

Анонимна

преди 11 години

Жалко за момчето,но още по-жалко е за цялата Управа в този регион.Чудя се докога Полицията и ,Кметовете на Ботевград,Литаково,Врачеш,Рашково,Радотина,Гурково,Новачене и т.н.ще си затварят очите пред масовото шофиране без книжки от непълнолетни.Имам вила в този регион и мога да кажа че положението е трагично.Пишлемета на колелета и яка чалга!А родителите - пълен пас!

23

Анонимен

преди 11 години

edin ubiec po malko.

22

Toyota Tundra

преди 11 години

Сега на оня свят ще се пече потопен в казан с голфове :) Всички собственици на голфове са с психични отклонения !!!

21

до 27

преди 11 години

Радвали се...Кой нормален човек би се радвал на нечия смърт??? Каква е разликата между 17 и 18 години - година, месец, седмица, ден...??? Защо смятате, че един 17 годишен(който не познавате) би застрашил обществото повече от 18, 20, 30.... годишен? Отговорете ми, моля!?Поблемът на общестовото сте по-скоро Вие, затова че се радвате, заради повърхностното разсъждение, което демонстрирате и още куп причини, които не бих искал да коментирам!Нека младежът почива в мир и кураж на родителите му.

20

Leo

преди 11 години

Любител на дрифта осъден на смърт в Саудитска Арабия:Шофьорът уби двама човека при изпълнение на опасен номер на обществен пътВластите в Саудитска Арабия осъдиха на смърт чрез обезглавяване любител на високите скорости, който по време на дрифт удари двама човека и избяга от местропроизшествието. Пострадалите починаха от получените травми при инцидента, който се разигра на обществен път в покрайнините на столицата Рияд.

19

Анонимен

преди 11 години

Ахаха ама разбира се че пътя е виновен... Каква вина има малкия *** без книжка, качил се на голфо и той е цар на пътя... Ей заради подобни *** измират невинни хора по пътищата... Получил си е заслуженото

18

Никчо

преди 11 години

Жалко за момчето. По този път това е май 3 или 4-та жертва....

17

Дид

преди 11 години

Лека му пръст на момчето,мойте съболезнования на семейството.А на вас *** тука,внимавайте с какво си чешите езиците.Никой не е застрахован от смъртта,по един или друг начин.Утре може да сте вие,или някой ваш близък.Ако за вас се пишат подобни коментари?Малко кофти,нали?Как може да сте толкова злобни,жалко за вас,нещастници.

16

Лош матриал

преди 11 години

И въобще всички дето се радвате сте простаци

15

до 19-ти

преди 11 години

*** си

14

ан

преди 11 години

НАЙ ХУБАВОТО В СЛУЧАЯ Е ЧЕ СЕ Е ДВИЖИЛ ПО НЕ НАТОВАРЕН СЕЛСКИ ПЪТ. ПРЕДСТАВЯТЕЛИСИ АКО Е ИМАЛО ГОЛЯМ ТРАФИК КОЛКО НЕВИННИ СА ЩЕЛИ ДА ПОСТРАДАТ. БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО И ТАМ КЪДЕТОЕ ДА ВНИМАВА ДА НЕ СРЕЩНЕ ПАК НЯКОЯ ТОПОЛА.

13

Мамантос

преди 11 години

Бог да го прости момчето!

12

Анонимен

преди 11 години

Абе ей *** нема лиза какво друго да си говорите бе ***.

11

Анонимен

преди 11 години

Както си карало момчето и изневиделица на пътя изскочила една топола. А наляво, а надясно и право в ... тополата.

10

:)

преди 11 години

Айде пак Голфа убило момчето тцтцтцт.... Никога VW НЕ трябва да се купува, много жалко за момчето, но как кара така кола на 17г.?

9

Анонимен

преди 11 години

Добре че не е убил и някой друг човек невинен.Бог да го прости!Но не мога да не попитам какво все пак е състоянието на тополата?

8

Анонимен

преди 11 години

Да разбирам ли, че повечето се радвате, че е умрял човек ?????!!!!! Гнусно и страшно е. Зомбита.

7

astoni

преди 11 години

Хората в България са лоши и сатани. Един *** по-малко в тая прокълната и алчна държава, пропита от лицемерни ***. Проклет и нещастен народ!