28

Ботев

преди 11 години

А и колите да конфискуват?! Колко си *** само...

27

Българин

преди 11 години

"Донори", "Временноживи" и пр.Нямам думи, толкова нетолерантен народ!утре вашият 16-годишен син ще се качи на мотора на другарчето, без каска, и ще си остави мозъка по тротоара, 'щото сте решили, че "следващия, който се изреже, ще отиде в мантинелата!" Или вашата 14-годишна дъщеря ще я вози някой батко.Нямате право да съдите или да пожелавате смъртта на никого, независимо какво е направил! Как можете да казвате, че някой заслужава да умре, защото кара мотор?!

26

Анонимен

преди 11 години

ето ви една истина-тези мотори вдигат ужасен шум,нека карат и се режат колкото си искат ,но да не пречат,а високият шум които се вдига от тези мотори води до психически травми...това парадирана е голяма олигофре....излезте на магистралата или отидете в гората и се ''режете''колкото искате ....

25

Анонимен

преди 11 години

По принцип съм толерантен към мотористите, често се мърдам леко встрани на светофар да ги пусна да минат. Но следващия олиго*рен, който ми се изреже отдясно или ме засече съм решил да го кача на тротоара или мантинелата...

24

Анонимен

преди 11 години

да спазват ограниченията-който превиши скоростта с 50км нагоре -конфискация на мотора-иначе доста хора ще загинат и невинни

23

До 26

преди 11 години

А до сега не са били горки - със *** в БМВ-та и Калибри без ауспуси... Аре бегай да спиш бе :)))

22

Анонимен

преди 11 години

А сега по Цариградско шосе ще стане една...Горките хора, които живеят на този булевард!

21

До 23

преди 11 години

Абе пич, слезни на земята!Да не би с колата си да караш с 50, още повече по цариградско???Я виж какво правят автомобилите преди кръстовище - само където по покривите си не се катерят, за да се набутат в желаната лента преди другите! Мотористите са ти трън в очите, всички други са наред! Комплексар! Когато станеш образцов водач - тогава давай мнение! Карай си колелото и не се бутай при големите :)

20

Анонимен

преди 11 години

Втрещен съм!Карам мотор и за първи път чувам, че имало забрана за движението им по 'Цариградско' ?!А относно коментара на номер 23:подобни нарушения масово се извършват и от водачи на други МПС.Има общ ред в ЗДП и Правилника те да бъдат санкционирани.Не виждам основание за по-специално отношение към мотоциклетистите!*** има всякакви!Относно 'децибелите': същото важи и за разни 'тунинговани' автомобили - кво праим с тях?Има 'пунктове' за техн. преглед, които явно не си вършат работата.

19

Анонимен

преди 11 години

Законите важат за всички! Следователно и мотористите ще трябва да се съобразяват, а именно:1.СКОРОСТ ДО 50 КМ/Ч!!!2. ЗАБРАНЕНО Е КАРАНЕТО ПО ОСЕВИТЕ ЛИНИИ!!!3. ЗАБРАНЕНО Е ИЗПРЕВАРВАНЕТО НА АВТОМОБИЛИ ОТЛЯВО И ОТДЯСНО СПРЕЛИ НА СВЕТОФАР!!!4. ЗАБРАНЕН Е ШУМ В ДЕЦИБЕЛИ НАД ДОПУСТИМОТО!!!Е, питам аз - ще го спазват ли или пак ще създават проблеми на водачите, както и масовите размазвания???

18

alfon

преди 11 години

До 11Как може да кълнеш така ? Че има мотористи фукльовци заради които са сложени всички мотористи под един знаменател ИМА. Но си има и съответните мерки които при добро желание от ОРГАНИТЕ... могат да елиминират гъзарчетата. Ама при ЖЕЛАНИЕ. Да спрът пред някое кафе с мотористи и да напишат акт за 700-800лв. за неправилно сложен РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР и да видим. Липсва желание. И аз съм моторист но моторе ми не реве като на състезание.

17

Анонимен

преди 11 години

Само не разбрах какво общо имаше БСП с тая работа

16

Анонимен

преди 11 години

До 7-и:Тези дето им викаш временноживи - те (пък и не само те) си карат където си искат. Тази забрана на царгиградско са единици, дето я уважават, а полицията никога не я е и преследвала. Редовно минавам от там и няма случай да са ме спряли или глобили камерите. Забраната е абсурдна.До 5-и:Предложението ти е нелепо. То закон за шума и децибелите си има. Нали уж и полиция има, която трябва да съблюдава изпълнението на закона? Какво значи забраняват се мотори след 22ч..

15

Анонимен

преди 11 години

Ако причините за забрана са инцидент с мотоциклетист, то тогава трябва да се въведе забарана за автомобили по всички пътища - градски и извънградски.Не че много ме тресе дали има забарана или не де, като ми е път - минавал съм си винаги по Цариградско и точка.Па БСП-арите и те, точно с мотори ще стане тежък трафика, ама с камиони, автовози и безкрай автомобили - не. Идеален.

14

Законопослушен

преди 11 години

Нямам нищо против само при два много прости и демократични условия:1) да спазват правилника 2) да се въведе норма за за децибелите, коите произвеждат

13

Идеи

преди 11 години

Хахахах, не стига че Цариградско е продънено и осеяно с дупки, при малко дъжд се получават верижни катастрофи, движат се авотбуси-столетници, а сега и мотори, предлагам да се разреши и движението на каруци и колелета, така всички ще бъдат равноправни!!!!

12

Оптимист

преди 11 години

От Общинският съвет са закъсняли...Мотористите ги пускат навсякъде, дори в търговските центрове...Тoва е положението в този разграден двор, наречен България!

11

гошко

преди 11 години

бау

10

до 11

преди 11 години

и без мотори се трепят хората, така че ти му мисли.. .

9

180

преди 11 години

И какво ще направят кавмерите? Цвета на каските ли ще им снимат? На 90% от тях номерата са или огънати, или са под калниците. Не мога да разбера кога ще стане задължително с А-категория да те карад да подписваш и карта за донорство..