11

Анонимен

преди 11 години

Мадрид не става, ходил съм там . Барселона пък няма място - всичко е застроено. Наистина Валенсия има най-добри песпективи- северно от града има огромни незастроени терени на брега на морето, южно също има. Има Формула, има плаж, за разлика от Барселона, има мегдан ,стар град, нова архитектура. Валенсия ми харесва.

10

Бургазлия

преди 11 години

Варна има толкова общо с Барселона, колкото Спартак Варна с ФК Барселона и колкото София с Токио.Дори 50 години комунистическо бутане, не стигна, за няколко години демокрация ви лъснаха голите ***.Стига сте се оправдавали с ***, в другите градове няма наркотици и престъпност сякаш.

9

До 5

преди 11 години

Е те не, но 200-те хиляди работника е възможно и да пътуват с Метрото. А и не всеки в Лас Вегас е милионер.А и още повече, че един добре огранизиран градски транспорт не се ползва само от бедните!

8

Ха

преди 11 години

Като построят комплекса на 20 километра от града, в нищото, какво ще пречи дори да има ***, наркотици и т.н. Ако не ходиш там никой няма да те притеснява, само дето ще има 200 000 работни места. УЖАС 200 000 работни места, дай да се подпиша, пък дано не стане.

7

!!!!!

преди 11 години

Искат да докарат порнографията на Лас Вегас и тук !!!

6

Dobri

преди 11 години

Метрото е персонала

5

Анонимен

преди 11 години

ха,ха...метро до казината....ха,ха.....те тези,дето ходят в казино,все с метро се движат обикновено!

4

саки

преди 11 години

Във Варна *** вече реализират проекта Варнавегас на Алея Първа. 6 хотела,казина,спа,яхтено пристанище и 500 заведения.

3

Теxas

преди 11 години

Taм е района на Симо -Тежката Дума,трябва много подкупи.Хахаха

2

Varnenec

преди 11 години

ako Boiko Borisov be primier na Ispaniq ne Barcelona ami Valenciq shteshe da se bori sMadrid.pozdravi na Burgas ot Varna. peace

1

Анонимен

преди 11 години

Барселона мисля че ще е,има плажове и пристанище,баровците къде ще си спират яхтите!