115

за 129

преди 11 години

какво те е страх от Костов бре ***? Че ти спаси на два пъти *** от глад ли? или тия времена ги помниш само от спомените на мама и татко?

114

Баба

преди 11 години

КОЙ ВЯРВА НА ФИДОСОВА? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ ПРАВЯТ УДОБЕН ЗАКОН ЗА СЕБЕ СИ. А ББ КАЗВА, ЧЕ НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ СЕ СРАМУВАМЕ В ЕВРОПА! ГЕРБ=ЛЪЖИ И НЕКАДЪРНОСТ.

113

Миша

преди 11 години

Махнете Кунева от политиката. Тя е геноцид за България !

112

Valeria

преди 11 години

Кунева нищо чудно и да не създаде своята партия. Събрала е грешните хора и не виждам какво сериозно може да постигне с тях. Още догодина ще и стане ясно, че дори и да участва на изборите догодина, то провала и е сигурен.

111

Hikova I.

преди 11 години

Пъстри и доста оспорвани избори ни очакват догодина! Бойко и компания ще са мотивирани до краен предел, черветият лидер Станишко също ще се доказва, а другарката Кунева, която се радва на огромна медийна подкрепа от страна на видни родни олигарси, които вече са обект на съдебно разследване, май ще се явява нещо като спасителен пояс, в който са вложени много пари и малко идеи. поредната гавра с българския избирател, на която ще се водим от принципа - най-малкото зло.

110

Анонимен

преди 11 години

ИСКАМ СТРАСТНО ДА ЛЮБЯ ФИДОСОВАТЯ Е МНОГО СОЧНА И СЕКСИ ЛЕЛКА BIG WET MILFГОЛЕМ МАЙСТОР НА ГОЛЕМ ТЕЗГЯХ РАБОТИ !!!

109

BIVSH GERBER

преди 11 години

NA TIQ NE IM LI PISNA SAMO DA LAPAT TA I BONOSI A XORATA DA SE SPASQVAT ....NQMAT SRAM

108

Анонимен

преди 11 години

Реват само тези дето ги е страх че Герб ще имат мнозинство на изборите.Каква е гаранцията че точно те ще имат най-много гласове на тези избори та бонуса да е за тях .Бонуса ще е за този който спечели.Само дано не е Костов,Доган или Кунева

107

ъхъъъм

преди 11 години

Да се направи гласуването задължително и да се забрани на хората без платени данъци, без образование /***/ да гласуват. Тогава съм съгласна да си приемат квото си искат в Изборния закон.

106

до 107

преди 11 години

Е ти да си разбрал сега управляващите да са поели отговорност за нещо??? Щото ако си разбрал такова нещо ...си единствен.

105

Grand Mama

преди 11 години

Революция в политиката вече има тя никога досега не е била изпълнена с толкова кухи партии без програма, без цели и без идентичност, но пък и както никога преселението на политици от една партия към друга не е било толкова сеизмично, апокалиптично дори! Ювелирната "България на гражданите" бие рекордите в това отношение, а безликата й лидерка ги чупи с голите си властови амбиции.

104

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ?

преди 11 години

Всички партии от 1944г.,до днес ---ТАКА ПРАВЕХА ,.....ТОВА ,НОВО ЛИ Е --ФЪФ Бг?

103

Бла-бла

преди 11 години

Няма ли да напишете нещо за крадливия хамстер Станчо?

102

ФАКТ

преди 11 години

Бай-Тошовият метод е ---печеливш ,който го използва ---ПИЧЕЛИ !

101

bashibozuka

преди 11 години

никакви бонуси! представяте ли си кунева (не дай си боже) да е начело и да окупира половината парламент? опазил ни господ от нейното управление и олигархичните кръгове около нея

100

Анонимен

преди 11 години

Мале, мале, как пак искат да го хлъзнат на народа сух! Щото според тях народа спи и май са прави! Тичай народе, да носиш чувалите с бюлетините! Тичай и гласувай пак за ГЕРБ!

99

twin_peaks

преди 11 години

Меглена Кунева е един национален предател и егоист, който иска да узурпира властта в държавата с всички възможни средства. Не трябва да позволяваме това да се случва в демократична България. Тази жена пръста си не е мръднала да направи нещо положително за страната, а сега има претенции да се явява на изборите. Това нито е морално, нито е етично! Никога не бих да подкрепил на избори, каквито и да са те.

98

Анонимен

преди 11 години

друга врътка ще има, спокойно. Нарича се гласуване по интернет... но представяте ли си ако Азер брои гласовете хахаха

97

Анонимен

преди 11 години

По-скоро ще трябва бонус на последната партия на изборите, каквато се очертава герб.

96

Ива

преди 11 години

"Партийна конфекция на ишлеме" - ниско качество. Това е нивото на партии като тази наКунева, които само гледат да докопат пост.