66

Crimson

преди 11 години

Разбери веднага своето ниво на интелигентност чрез този страхотен тест --> iq.tochica/r/1883/

65

Анонимен

преди 11 години

viva la rojaaaaaaaaaaaaaaa,la mejor ,vamos ha machacar los italianos.ole.

64

до 82

преди 11 години

Ти си безхаберник бе, от добра игра ли Испания трудно вкарва голове, а снощи дори не можа,да подаваш топката безконечно по ширина и да немаш идея как да излъжеш противникът,да се мъчиш цял мач до пеналта без да можеш да сътвориш нещо добро,това ли е за теб футболът бе *** ?

63

Анонимен

преди 11 години

VIVA ISPANIA !!!

62

Анонимен

преди 11 години

wewe

61

бг

преди 11 години

Стига гейски изхвърляния. Испания игра много по-добре от Португалия, особено в продълженията португалците не видяха изобщо топката. Пикаещата кобила Роналдо е просто що годе добър футболист и тотално самовлюбен гей но не и отборен играч. И срещу добри отбори изчезва. Само нашите пристрастни коментатори видяха друга истина и после в коментарите виждаме цитирани същите пристрастни и неграмотни коментатори. Това че друг отбор не може да играе като Испания , жалко за тях.

60

qwer

преди 11 години

Да испания играе значително по-лошо от 2008 и 2010 год.,причината е много ясна, няма го Л.Арагонес, дел Боске наследи един прекрасно създаден отбор и успя да го разсипе.Никой треньор не би пуснал джуджета срещу дългучи никой,а този горски вместо Торес или Йоренте курдиса Педро и Навас и на кого изръсваха топките тези двамата на никого,няма я бързата атака както при Арагонес,загубен е синхронът между халфове и защита,между халфове и нападатели пълна боза,който и да е на финал ще победи Испанците.

59

Анонимен

преди 11 години

Определено бях за Португалия. Стила на ла фурия не ми харесва с тези къси пасове, без дрибъл приличащ на "пиян морков". Кристиано и компания играха по-добре, но нямаха късмет да вкарат в ред. време. На дузпите невероятно - съотборник върви след друг и му взема реда. Дали е станала грешка или не, това е психическо напрежение, извежда те от равновесие и нормален ритъм, губиш концентрация и мислиш все още за предишния миг какво, защо и грешиш. На Германия днес ще е трудно срещу Италия, а тя е кошмар за Испания. Ще им трябва много физика за да се справят с учудващо променения и надъхан състав на Италия, който скри топката на Англия буквално смазвайки ги с possesion 72%/28% в един момент. Мачът ще го играя хикс, но в продълженията ми се вижда така един гол на Диаманти и с 0:1 Италия духва на германците пяната от бирита им и я изпива на финала!

58

Someone

преди 11 години

Dobyr mach i ot dvete strani , vupreki vsichko Portugaliq zaslujavashe da produlji !!! Igrata koqto pokazaha v4era beshe fantastichna i ne ostaviha Ispancite da dishat ni nai malko , za sujelenie stresut preodolq i Бруно Алвеш si kaza dumata !!! FORZA ITALY !!!

57

nqkoi

преди 11 години

na ispancite im trqbva GOL nqmat igra4 da zavarshi atakite,no v zamqna imat nai dobrata sredna liniq vav tozi etap na tyrnira otborite igraqt da ne im vkarat gol zaradi tova ma4ovete ne sa atraktivni za zritelq

56

супер анонимен

преди 11 години

Ко стана с прехваления Кристиано Роналдо, а??? А днес германците ще спечелят срещу жабарите и финала е ясен, а титлата я взима Германия.

55

бахура

преди 11 години

Не знам какво възнасяте тия испанци. Цял мач да местят топката от единия тъч до другия... Португалия за сметка на това игра много агресивен, бърз и остър футбол. Според мен е загуба за футбола и зрителя това че се класираха испанците а не португалците... но шанс.И искрено се надявам че на финала ще лаптнат дебелия вурст или ще затънат в блатото!

54

АЗ

преди 11 години

До автора на публикацията,Като е слабоиграеща Испания защо не и вкараха гол?То хубаво им разбиха играта португалците и не допуснаха гол, но трябва и да вкараш за да победиш. Мислех си и за реда при дузпите. Няма никаква логика да оставяш уж най-добрите за накрая, тъй като както се видя снощи, техният ред може изобщо да не дойде. Би трябвало първи да бие най-добрият, след него по-малко добрият, и т.н. до най-слабия. Освен, че се реализират голове, това стряска противника.

53

ivan

преди 11 години

немога да разбера какво мрънкате, португалците почиваха два дена повече и се видя, че като се поумориха 2-то полувреме испания ги надиграха особено в продълженията. относно финала, ако въобще немците се класират знаем точно срещу този испански отбор колко са зле и ще почиват ден по-малко освен това!

52

до 63

преди 11 години

В този мач нямаше нито атаки, нито контраатаки. Виж статистиката от мача между тези два отбора на световното през 2010: удари към вратата 19-9. Снощи до 90 мин. ударите бяха 1-0 за Испания. Факт е, че Испания играе значително по-слабо от 2008 и 2010 г. Ако се направи допитване до феновете на отбора дали са доволни от показаната игра съм убеден, че повече от половината няма да са очаровани. Какво остава за неутралния зрител?

51

....

преди 11 години

ako finala 6te e s germaniq ispancite 6te im kleknat , ne mogat da si pozvolqt da pobedqt glavniq sponsor sled kato i te iskat ogromen zaem za izlizane ot krizata .....

50

kalin

преди 11 години

ispaniq shte e shampion.ako zalagate napravete go.................100%

49

Анонимен

преди 11 години

Незнам дали досега съм гледал по-умрело европейско от това.Само един два мача направиха изключение.

48

Анонимен

преди 11 години

аз мога да бъда доволна за момента....заложих преди началото на "купона" на финал - Германия-Испания / Германия - Италия / Испания - Италия по 20 евро на всеки. И отделно на Шампиона Италия -25 евро и Шампион Германия 25 евро. Единия вече го спечелих , силно се надявам че и другия ми залог ще спечеля , защото не виждам Испания отново да стане шампион ..... чисто математически

47

От Неапол

преди 11 години

644 4 ОтговориКардинала на Неаполпреди 10 часаКанцеларията на Кардинала на Неапол се обръща към вярващите !Чада на светата ни църква нека молбите за победа на любимата ни Скуадра Адзура бъдят направо към всевишния!!! Сан Дженаро отговаря само за Неапол! Нека вярващите проявят разбиране и бог ги благослови!!!