26

За ЧОВЕК, НИКОЛАЙ СТ

преди 11 години

КАРИЕРНОТО ИЗРАСТВАНЕ МОЖЕ ДА СТАВА САМО ЧРЕЗ ЗАЩИТА НА КОМПЕТЕНТНОСТ. Предложения на Държавна сигурност - да не се приемат във висшите училища деца от така наречените буржоазни семейства, защото след това ще заемат позиции, които ще оказват влияние върху политическия, икономическия и социалния живот в страната. ТОВА СА ДЪРЖАВНИТЕ СТАНДАРТИ. ДРУГАТА СТРАНА СА НАРОД И ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО.

25

Анонимен

преди 11 години

А защо съдят България, като не тя, а работодателя им частник не им е дал заплатите? При така подадената информация аз като гражданин на РБ и редовен данъкоплатец се чуствам осъден да плащам за недобросъвестността на едни "бизнесмени".

24

дивак

преди 11 години

Така като гледам, 6 млн. души трябва да осъдят България...

23

Анонимен

преди 11 години

Защо има лекарски грещки а съдийски не

22

Анонимен

преди 11 години

Политиците подкрепят престъпленията! Не искат да криминализират неплащането на заплати. Няма закон по който държавата да плати и да осъди сурово такива работодатели. Следва ,че самите ни политици са част от тази мафия!

21

онбашията

преди 11 години

всяко започнато дело в страстбург завършва с осъждане на държавата, не е голямо постижение това. започването на дело обаче струва $20000, тъй че не се юрвайте на лесни пари.

20

Maketo

преди 11 години

Кога при социализмо е имало такова нещо .Viva la internacionala.Бай Тошо лека му пръст имаше убави лагери за таквия крадци.По негово време едни лапета опитая да ограбят банка и получиха дупка в челото а ся некакъв си крдец го направиха национален герой.Нека така ви се пада ке има още ного да се мъчите

19

с.

преди 11 години

Поредно доказателство за това каква *** са българските работодатели!Имат невероятни претенции срещу,които предлагат смешни и жалки заплати!Които не плащат!И имат наглостта да реват,че нямало читави кадри!***!

18

Забранения

преди 11 години

Е нали мазните крадци постоянно ме убеждават от "средствата за масова дезинформация" че сме мързеливи, та затова не плащат заплати в България, само крупните престъпници тук са на почит.За обикновенния бачкатор работа до гроб без пенсия и системно неизплащане на заплатите.Гарантирано от ... знаете от кого.

17

Карл Маркс

преди 11 години

123 :" Капитализмът убива!!! " Точно обратното - характерно за комунизма (а и за феодализма също) е да се работи без пари .

16

един

преди 11 години

Аз ако имах пари нямаше да пиша тук....Проблемът е, че му правят проверки, той си плаща глобите и продължава да ни държи без пари....В комбина е с всички финансови институции и ние работниците сами не можем да се справим с проблемите....Пиша тук, защото, ако някой от тези органи чете все пак, нека да знае, че Бозуков - директорът на хотел Лайпциг не си плаща заплатите на служителите, не ги превежда по банков път и това продължава да стои безнаказано....

15

eha

преди 11 години

Само 64 фирми са длъжници на своите работници и служители, като забавянето на заплатите е от 2 месеца до 1 година...Боже, кой е писал това нещо??? В София сигурно са над 20,30 (а, за провинцията да не говорим). Нещо грешна информация ми изглежда...

14

Анонимен

преди 11 години

Едно време имало една руска мафия лукойл, едно време имало подставена пионка красимир премянов от една червеникава партия, та точно те не дадоха в България да има собствена рафинерия, по обясними на всички ни причини. Докато в България управлява Лукойл, българите ще тъкат в беднотия и мизерия. Кадето има мафия, там има само мизерия и нищо друго. Това е като човек болен от рак - бавно и сигурно гасне. На унищожителите на собствения си народ ще бъде потърсена отговорност, скоро, много скоро.

13

До един

преди 11 години

Абе кво значи няма ли кой ,аз ли да си търся парите,нали ТИ работиш там,кво питаш няма ли кой?Може би Бат Бойко да иде да го пита,те бачкат по 3 4 години без заплати на тоя и оня па после Страстбург ще ви ги дава от данъкоплатците в Бг че сме ви виновни ли,ние нямаме деца и сметки понеже,та нямало ли кой,ми ти например

12

az

преди 11 години

В Италия въвеждат личната отговорност на магистратите., ако съдия /магистрат/ обърка присъда ще може жертвата да съди съдията /магистрата/ за грешка и ще плаща от собствения джоб., така требва да е и в България

11

dedenze

преди 11 години

Защо Страсбург господа тъпънар демократи ? Не може ли работещите в правосъдната система и управлението на България да платят персонално, докъто им дойде ума в главата ?

10

До 10

преди 11 години

Неплащането на каквото и да е било, винаги е било престъпление!

9

Томас

преди 11 години

Обаче в комунистическа България - неплащането на заплати не може да е подсъдимо - не е изгодно на управниците.

8

Анонимен

преди 11 години

Да, ама тези 51 000 и онези 393 000 ги плаща държавата, а не работодателя, така че сега и работниците и работодателя щастливи, а държавата пак е вътре:((А би трябвало сега държавата да осъди собствениците ида си вземе парите. То трябва, ама няма стане - то неслучайно не искат да стане престъпление неплащането на заплатите....

7

анонимен

преди 11 години

бе то държавата всеки може да осъди..кой ще осъди обаче наглия "демократ" частник..дето не плаща заплати..и нито закон ..нито съд български го лови него ?