62

Анонимен

преди 11 години

Оставете света на мюсюлмани и всичко ще свърши до 1-2 века .

61

До НСС

преди 11 години

Ти, явно, си спрял накъде във времето като твърдиш, че аспаруховата конница е била малка орда. Българите, като идват тук, са били около 300 000 човека. Запълнили са почти цялата земя на съвременна България. Има ясни сведения за това. Кубер е бил в македонско. Освен това българите не идват, а се връщат в древната си родина, която са напуснали 5000 г. по-рано при полемия потоп, описан в Библията. Те са част от коренното население на Балканите. Докато са отсъствали за основали много държави.

60

Анонимен

преди 11 години

Aз пък си мисля,че *** разтушиха много повече вярата ни ,през турско са се строили все пак църкви,а тези *** само разрушаваха...а и повече села обезлюдиха ..

59

До 84

преди 11 години

Пиши каквото искаш, само не се маскирай като българин!Никой не ни е набивал в главите, че не сме били клани и сме били страшно щастливи тези 500 години, защото такава е била реалността!Иначе по темата - жалко е , че един толкова голям и очевидно красив град е станал жертва на местоположението и времето!

58

Анонимен

преди 11 години

Пък да не говорим колко много български села и градчета са изоставени, опустошени... Не от кой да е, а от българите... Без да войни, без разменни монети...

57

Анонимен

преди 11 години

Като гледам снимките - много красив град е бил някога :(( Коментара за останалото е излишен, то е очевидно!

56

ую

преди 11 години

къде мине мюсюлманин нищо не виреее

55

Ani

преди 11 години

Изключително космополитно е невежеството ви Днес.бгАни е древната арменска столица, за съжаление наполовина потънала след разрушително земетресение. В следствие на което обезлюдена. Турците - мързеливи и арогантни не са си мръднали пръста да възстановят нещо, въпреки, че тръбят навсякъде, че това е турско. Арменците са искали да им се върне за да могат да го възстановят. Турците са отговорили: С война сме го взели, с война ще ви го върнем.От където са минали турци само разрушения.

54

Q7

преди 11 години

Турция е велика държава!С това темпо на развитие след 20 годиниТуркей ще превземе Европа.Балканските държави са лесна мишена за турците.В Европа турските граждани вече са над 6 милиона.Знаете как се размножават агите.Якоооо::)))

53

Анонимен

преди 11 години

Не е ли по-добре да има референдум дали народа е съгласен България да подкрепи Турция за ЕС.По-добре Македония да подкрепим

52

Турчин

преди 11 години

А кой е виновен за обезлюдените села (техният брой е 183.) в България за последните 20.Пак ли турците......ха..ха

51

Евала, най-после

преди 11 години

България подкрепя Турция за ЕС28.06.2012 / 14:43Има голям потенциал за сътрудничество между България и Турция. Това заяви турският министър по европейските въпроси Егемен Багъш по време на посещението си в София. По думите му между Анкара и София и в момента има добро сътрудничество, но то може да се задълбочи още. Багъш благодари на България за подкрепата по пътя на Турция към Европейския съюз. Той открои и усилията на страната ни за облекчаването на визовия режим за турски граждани.От своя страна българският външен министър Николай Младенов изрази загриженост за случващото се в Сирия. Той подчерта, че заедно с Европейския съюз и Турция ще се търси изход за спиране на насилието там и за политически преход на страната към демокрация. Младенов изрази надежда да се развият и повече общи проекти с ТурцияНиколай Младенов, министър на външните работи: - Надявам се, че през предстоящите месеци ще засилим не само работата на двете страни в областта на енергетиката, която е от ключово значение както за Бълария, така и за Турция, но и за цяла Европа. Ще засилим и сътрудничеството в областта на трансграничното сътрудничество - има много съвместни проекти, които можем да реализираме двете страни заедно.

50

до 72

преди 11 години

Когато човек иска да шикалкави, да не казва нищо, той казва общи приказки от рода на "Истината винаги е някъде посредата".

49

Анонимен

преди 11 години

Това е една много тенденциозна статия и хората, които са свикнали някой друг да мисли наместо тях вярват от игла до конец. На нас ни промиват мозъка от век и половина, че турчина е най-лошия, но пропускат какви са другите. Последните генетични проучвания в ЕС показват, че тюркският ген в съвременните турцие е не по-вече от 10-15%. То се вижда и с просто око - почти липсват монголоидни черти. В Отоманскат империя водещ е ислямът. Истината винаги е някъде посредата. Истината не обича крайностите

48

до 67

преди 11 години

На вас все някои ви е виновен. Защо поне веднъж не си признаете, че не ставате за нищо?

47

dr. lecter

преди 11 години

Сами са си описали "героизмите" в Ани. Константинопол и Търново са си чакали реда ...The army entered the city, massacred its inhabitants, pillaged and burned it, leaving it in ruins. The dead bodies were so many that they blocked the streets; one could not go anywhere without stepping over them. .... I tried to find a street in which I would not have to walk over the corpses, but that was impossible.Year 1064, Seljuk Turkish army, by Sultan Alp Ar

46

До 66

преди 11 години

Не можем да се оправим от вашето хуманно, цивилизационно и прогресивно пет вековно присъствие. Постарали сте се, дума да няма.

45

до рачо

преди 11 години

Ами вие големите българи щом сте толкова умни, работливи и сте големи откриватели, защо не вземете да оправите своята велика родина. А живеете в нищета и мизерия, и във всички отрицателни класации сте на първите, а на всички положителни сте на последните места. Според теб турците може и да не са открили нищо, но докато вие говорите, турците работят и градят своето бъдеще.

44

до 60

преди 11 години

съгласен съм, за съжаление много хора бълват помия, с която ги облъчват ежегодно, ежемесечно, ежедневно и грам не искат да научат това, което се премълчава.

43

Пловдив

преди 11 години

Ани не е ли древната столица на Армения?