122

Анонимен

преди 11 години

Boiko e murhsava svinq i vsichki vie, v teq tupi pisaniq!

121

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ИЛИ ОПРОВЕРГАЕ СВЕДЕНИЯТА ЗА МИНАЛОТО СИИлиана Беновска

120

лъвица

преди 11 години

Като човек работещ в горите вече доста време ще кажа следното: 1.Винаги са ни управлявали хора които се занимават само с лов и не разбират нищо от стопанисване на гори. 2.Винаги някой от първите мъже идва на лов и му плащаме масрафите години наред. 3. Винаги се намира начин да се назначават случайни хора в системата на горите на лесовъдски длъжности и без лесовъдски дипломи. 4. Винаги се намира начин да се източват горските стопанства и никой не милее за гората и устойчивото стопанисване. 5.Винаги бърка ли се във фекалии-мирише и т.н.

119

Анонимен

преди 11 години

Никога повече червени на власт! Н И К О Г А !

118

самонадеян

преди 11 години

Като ви чета коментарите и ми става лошо. 90% от вас са прости, неграмотни, агресивни и безполезни овце, които блеят една и съща песен във всяка тема. Нищо градивно, нищо позитивно и разумно няма във приказките ви - как искате да се случат хубави неща в живота ви, откъде да дойдат ? 45-те червени години си свършиха работата. Дори и това правителство не е толкова безумно колкото заслужавате. Ще се разболея ако остана още малко тук. Чао. отивам да свърша нещо добро.

117

Анонимен

преди 11 години

Иване, с какви буркани и касетки си ходил на море, че не разбрахме бре!? Ами в нали в картата ти за 40 лв. освен нощувките за две седмици ти беше включено хранене 3 пъти на ден, първо, второ, трето!? Е, ако ти се е свидело левче-две за да пийнеш, може и да си мъкнал дамаджана и торбите с доматито

116

osa

преди 11 години

ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заставали един срещу друг. В този дух бе интервюто на Огнян Минчев и Огнян Стефанов пред Люба Кулезич, но хейтърите изглежда са гледали съвсем друго предаване на TV7 или са сънували.

115

Сенека

преди 11 години

Поправките в Закона за горите бяха окончателно приети от парламента в средата на месеца.... Цицерон бил рекъл нявга:Най-голямото украшение на човека е честността. Е, нашите депутати не са суетни, изобщо не носят украшения.

114

Долу ръце от Витошa

преди 11 години

Не част, а целият закон е лобистки. Алчни мутри, вече пременени не с анцузи и златни ланци, а с костюми Пиер Карден, с часовници за по 50 бона и служебни лаптопи, искат откровено да прелапат и обезобразят горите и планините. Но пасаран - те са на народа и природата и всяко посегателство върху тях се наказва. ВИТОША ВЕЧЕ НИ ПРЕДУПРЕДИ! Дано някой все пак го е разбрал, второ предупреждение няма да има. А B ПРИРОДАТА НЯМА ПРИВИЛЕГИРОВАНИ.

113

до 127

преди 11 години

Сега да му разясня на надъхания 127: тези, хора за които ти казваш, че направиха толкова много добри неща за България тогава - те не са комунисти, защото са възпитавани от родителите им в началото на 20 век. А на възпитаниците на истинския комунизъм сърбаме попарата сега... панимайш,.... защото родителите на днешните мутри са родени, израсли и доносничели в годините на най-върлия комунизъм

112

Анонимен

преди 11 години

С него вестниците се отнасят като с любим вожд и учител на народаТой е недосегаемБожество.Вече 10 години ДС гради образа му на Крали Марко,Батман,СуперменСъздадоха го като Франкенщайн!?

111

Циганин

преди 11 години

Все обещания дават на българите,всеки ги оправя изотзад. :D

110

ДО 137

преди 11 години

Думата кредит към днешни дни е много по-актуална и зловеща.Питай стотиците бездомни хора с взети жилища от банките и другите измамници.Само недей да говориш за кредити.Пък и колкото да се пънеш да докажеш, че сега живота е по-добър, просто....

109

Анонимен

преди 11 години

Хора, нима не ви омръзна да ни правят на маймуни топ-ид*отите на страната, каквито са тези окупирали властта и изживяващи се като неповторими? Кои са тези, които от 3-4 г. си позволяват да съдят другите? Какво е миналото на Борисов? Лъже ли той на държавно ниво, или на него и това е позволено? Какво е нивото на интелигентност на "консултанта" Цветанов, та раздава присъди на цели съсловия? Знае ли той какво е да си лекар? Какво влага от себе си учителя? Още ли да им се "радваме" на безумията?

108

До 134 Иван

преди 11 години

Иванее, Иване..Сега тея от ОК на БКП / разбирай всички управляващи вкл. и бивши/ са 100 пъти повече! Говорим за обикновения човек, който живееше 100 пъти по-добре, не знаеше какво е безработица и от десетките ми пътувания за по 14 дни на море нито един път не съм си носел и един домат от дома си.С една заплата изкарвах месеца без притеснения-ток 1 стотинка кв/ч, бензин-80 стотинки, вода и др. не се помнат-почти без пари

107

Иван

преди 11 години

127: Поплачи си малко и ще ти мине мъката по "онова богато и щастливо" време.Време през което всички бяхме равни - е имаше едни по равни от ОК на БКП и от политбюро дето си харчеха заплатите в кореком.За това време ли ти е мъката чаках да отида в командировка в Сф че да купя шпеков салам.Ходехме на море 14 дни с бурканите и касетките с домати.Ще кажеш сега какво е - сега акоси умен или предприемчив можеш да си по равен - тогава нямаше - ставаш член на БКП ставаш доносник и може да станеш н-к цех

106

карат

преди 11 години

Има ли все още някой, който сериозно вярва ,че държавата се управлява.Смятам ,че се експериментира ,какво ще стане , ако днес е така ,след час-друго.Пък да става каквото ще-все тая. И...вярвайте на тези ,които са поживяли повече.Видяли са различни гадости.Вярно е и това ,че когато ти плащат ,няма как да не "вярваш",защото иначе става лошо.Но....до кога ще плащат...се сещате.

105

до 115

преди 11 години

Идея си нямаш колко наистина си прав. Но едва ли някой от сега-управляващите би свързал понятието охлокрация с нещо друго, освен с охлюви, та промитите може и за несведущ или умопобъркан да те помислят. :))))))))

104

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ БОКО ТИКВАТА !!!

103

ДО 124

преди 11 години

Комунизма отдавна си е отишъл!