10

Анонимен

преди 11 години

браво, послушковци, изиграха го все едно, че наистина са мислили като са го писали, пък и след товаако режисьоре не беше се обаждал из публичното пространство кога да се подава вето и кога да се гласува по подходящия начин, можеше и да изглежда леко по-правдоподобно

9

pich

преди 11 години

evala neka ses guschat

8

qwer

преди 11 години

Какви стимуланти бе,все едно убиец да бъде награден за садистичност с пускане на свобода.Та съдии и прокурори са тези от където тръгва корупцията,тези които не се притесняват да искат вече шестцифрени суми от клиентите си. Най-добрата награда за тези *** на Първанов е затвор за всеки над 20 год.за разпространяване и узаконяване на корупцията.

7

Анонимен

преди 11 години

Е това е то почнаха да щавят и държавата нашите престъпници магистрати. Кажете как да си възпитавам детето след като всеки богат престъпник е невинен.

6

Ха ха хааааа

преди 11 години

Те престъпниците ги стимулират достатъчно защо и ние трябва да ги стимулираме след всичко това което се случва в Българските съдилища. Отвратил съм се от родната правосъдна система!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Бг не е парламентарна репувлика а е Боковата губерния.СРАМ!!!Роби сте били не само 500години.И сега пак сте роби.Но простият и неграмотен човек може да е само едно-РОБ.

4

askhole

преди 11 години

Сега депутатите, които внесоха този срамен закон за стимулиране на престъпниците, които нямат и грам етика и са социално слаби, ще трява май да им върнат рушветите, които взеха под масата, за да им напишат специален закон. Няма такова езочие и не мога да си го обясня по друг начин, освен с рушвети - същият ВСС, който плашеше Дянков с бойкот, ако не си получат бонусите и премиите на фона на тежка криза...

3

pixie

преди 11 години

Че защо изобщо трябва да бъдат стимулирани?! Самият факт,че са на работа трябва достатъчно да ги стимулира. И аз си върша работата,че и отгоре, ама никой не ме стимулира. В държавата има достатъчно безработни, които сигурно могат да им вършат работата, едва ли е толкова трудна. Незаменими хора няма.

2

vesko

преди 11 години

Те се стимулират сами.

1

бай иван

преди 11 години

само те ли са хора. Ето това харесвам на нашата татковина, дават бонуси и повишение на тези които пускат престъпниците, а тези които наистина вършат някаква работа взимаг заплата съизмерима с тази в Сомалия