275

ФЕН-КА

преди 11 години

А дали някой ще се навие да да си нарисува Сергей Станишев някъде дори на капака на тоалетната си чиния.Е ,как не можах да стана фенка нито на Сергей нито на Костов а камо ли на Доган.

274

Анонимен

преди 11 години

Ана задния капак да му нарисува *** на ББ

273

Анонимен

преди 11 години

Незаглъхващото ехо от протестите на Орлов мост ни казва нещо много важно. Да не се оставяме да ни баламосват. И да противостоим на всеки опит за баламосване, за да не си помислят, че им минава номерът. Нещата трябва да се назовават ясно.Ето ви пример. От три години в България съществува коалиция ГЕРБ-ДПС. Тя е много по-здрава и жизнена от обичайното, защото всеки ден се препотвърждава с действия. И защото е скрепена с много пари и много власт.Става дума за следната, вече широко известна схема. Държавата - ГЕРБ, налива парите на държавните фирми в частната Корпоративна банка на Цветан Василев.Той пък с тези пари субсидира медийната империя на Делян Пеевски, бивш зам.-министър от квотата на ДПС в тройната коалиция, понастоящем депутат от ДПС.Пеевски на свой ред тръби чрез медиите си, че Бойко Борисов е най-великият вожд на всички времена и народи, а неговите приятели, комуто вождът е подарил българската икономика - най-прогресивните приятели в историята.Пеевски всъщност е един от тях. Нему ГЕРБ е дал "писта" да установи монопол върху разпространението на печатни медии и в бъдеще - на цифровите ТВ канали. А който контролира разпространението, той контролира мисленето.ГЕРБ плаща на ДПС стотици милиони от нашите пари, за да си купува медийно ласкателство и контрол върху общественото мнение

272

Дум Спиро Сперо

преди 11 години

Докато дишам се надявам, че такива "спирометри" ще изчезват от лицето на България!

271

Анонимен

преди 11 години

хахахахах, с по 4 пръста и на двете ръце

270

Анонимен

преди 11 години

Браво, Нунев, послушен депутат и слуга си на Бойко! А другите двама имат право - портретът на вожда трябва да е начело. Както вървят нещата, има хляб в тази работа, художникът ще има работа.

269

Анонимен

преди 11 години

*** селяка русенскииии пахахахахха

268

Анонимен

преди 11 години

Член на БСПАз бих се срамувал да се снимам до нашия вожд *** Сатанаишев! Особено след като снощи го видях по телевизията как без никакъв срам да разкарва гордо извънбрачното дете на бившата съпругата на червения банкер Йосифов, уж че било негово! Но *** срам нямат! Да се върне Първанов начело на партията ни, той поне е истински мъж, макар и триперлив!

267

Незабравка

преди 11 години

Браво на Кайо и на всички останали! Крайно време е да започне да ни ПУКА за всичко , което става, защото това е нашият живот / даден ни само един път/ и имаме исконното право да го живеем достойно и пълно! Не искам само да си пишем , искам да действаме! Мисля, че е крайно време! Искам да сме човеци, с главно Ч , а не овце.

266

мутри докога

преди 11 години

Поредния платен фен на Герб и на най голямата мутра,която обяви на всеки бизнесмен 50 на 50 по най подлия начин,законен рекет...Герб ще купят изборите помнете ми думите,дори гласовете да са за комунистите Герб ще манипулират всичко,а 2008 живот си живехме в сравнение с неска,хората няма ко да ядат докато ония рекетират наред,ако не искаш идват Нап,данъчни,може и качулки,после те водят в техния съд..Няма такава наглост,ще гласувам за БСП само и само да не са тия *** от Гроб...

265

Анонимен

преди 11 години

hhahaha mnoo prost toq....

264

Анонимен

преди 11 години

УжасТ !

263

кандидат член на ГЕР

преди 11 години

Бързо казвайте какъв е келипиреца,че аз мисля,че червените и местните васали обраха килипиреца,пък то не е нужно да си изтипосаш някого за станеш партиен член,това е свободна воля и е достатъчно да попълниш формуляр.Сега има над 100 партии и граждански движения и всеки може да си избере къде да членува или симпатизира,в събота и неделя бяха основани три партии....

262

фен на Спиро

преди 11 години

И аз бих я купил тази "уникална кола" с цел да я изгоря. Бих поканил и Спиро да гледа

261

Анонимен

преди 11 години

И *** ВЗЕ, ЧЕ УМРЯПО ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ

260

КАНАЛДЖИЯ ДО 304

преди 11 години

и то с отворена ***!

259

сладкар

преди 11 години

тоя , го бяха сложили и върху опаковка на вафли.НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ГО ИЗРИСУВАТ НА КЛЕКАЛОТО НА ГРАДСКИЯ ***!!!!!!

258

Професора

преди 11 години

Между турските сериали Босфор тв в сутрешния си блок ни пробута и живо включване с този човек,като Ани Цолова го нарече "герой".Ало журналистчета нямате ли срам?Нямате ли себеуважение?Не цените ли професията?Спите ли спокойно?Ще започнете ли да разследвате властта за криминалните им далавери,вместо да им подлизурствате? Въпросите са реторични и не се нуждая от отговор.

257

Анонимен

преди 11 години

tozi znae za6to go e narisuval da ne mu pi6at globi i edva li ima kni6ka

256

Кайо

преди 11 години

Медиите пак ни отвличат вниманието от наистина важни и актуални теми и ни занимават с ***! Кажете ни какво става със закона за горите, със строежите в морската градина на Варна, с проекта АЕЦ "Белене" и защо пак се вдигат цените на водата и парното?! Време е май да стегнем и протести за всичко това, иначе чуваемост - зироу!