423

Анонимен

преди 11 години

Оп-сааа.. йьнгърлъдък малее- страх да те фаньеее! Браво банда, страхотно се изгаврихте с цялата държава, с българската история, с българската култура с българското самосъзнание, национализъм, самочувствие и най-много ни го турихте на подрастващото поколение! Там където стои паметника на Освободителя, там където говорят избраниците на народа, там където ... и все в тоя стил!- иначе съм си чалгарче ама за пред другите да демонстрирам възмущение- после съм на Йоп-сааааа, Йоп-саааааа...тънгърлингър.

422

до Габи

преди 11 години

Подкрепям напълно казаното от Габи. Все ми едно кой каква музика слуша, стига да не превзема по този елементарно - агресивен начин неосъзнатите подрастващи. Погледнете само лицата на публиката - излъчване на маймуни в сексуален период, а ако им събереш IQ - та, ще се получи отрицателна стойност.....

421

Анонимен

преди 11 години

Някой много системно и целенасочено се опитва да ни унищожи като нация, а ние много лесно се даваме, жалко

420

Анонимен

преди 11 години

Отвратително, само това мога да кажа. Айде чао .

419

bozadjia

преди 11 години

441, поп фолк какво означава?Две думички на едно, поп и фолк, поп - популярно, фолк - народ (даже е и немска думата).Така, чалагата стана поп щото има много простаци, няма да си кривим душата, а и на държавата и е удобно. Като гледам снимките, тия са завършили Харвард и Принстън, някои от тях имат нобелови за Физика! :)Второ, фолк, кое му е народното на това? Смес от анадолски маанета + гръцко-сръбско безумие. Нищо Българско няма. Та тия *** даже не едно изреченеие не могат да вържат

418

Чалгарите са примати

преди 11 години

Това разбират ***, това слушат. А и дедите им явно са "от махалата" и нещата се подреждат :)

417

Баш Майстора

преди 11 години

Като Българин направо се Гордея с този "Концерт", както се гордее Майка с кьорав син!!!!!

416

Не съм фен на чалга

преди 11 години

Кръвта вода не става!Плюете чалгата няма лошо но....във всяка дискотека или заведениесе слуша чалга.Хвърляте гюбеци яко.Защо??

415

Борко

преди 11 години

*** гнусните и миризливи *** се вихрят на ,,купона,, при скандала, нямаше ли някой по голям мъжкар- фолк *** да ги обезкости тези ***!!Сори, на рок концерт, такава отврат не може да се види!!!

414

Охранител

преди 11 години

Хора, искам да ви питам...трябва ли всяка година да си сменяме плазмата, колата, да правим ремонт на къщата или апартамента...и от какво това е породено...??? От материалното ни разбиране на живота!? А кой ни го натресе това!? Монополите производители...кой? Ами ако не е така те от какво ще печелят? А ние, защо се връзваме...??? Защото комшията си купил нова плазма, нова кола, направил ремонт...и така до безкрайност...нали няма как да сме по-назад...??? И после да сме щастливи...хахах...в това съревнование, не ни остава време да живеем...!!! А какво му трябва на човек? Въздух, вода и храна...и нищо повече! Освен да го обича някой, с когото да се гушне и да заспи! Изродихме се...затова и природата се *** и ни прави проблеми!!! Искаме повече, от това, което тази земя може да ни даде! И ще си плащаме! Няма как! Докато всичко е подчинено на печалбата и материалното в този свят, никога няма да сме щастливи, особено ние българите, които сме с най-ниската покупателна способност в цял свят...все ще сме си нещастни, но само докато сме материално настроени...замислете се върху другите ценности, които определят живота и щастието...!!! И може да се почувствате значително по-добре...дори и при управлението на Бойко и вДянкоОF... :)

413

Филип

преди 11 години

Аз не слушам чалга, но не плюя така злобно и настървено - всеки има право на избор какво да харесва и какво не - все пак 80% от младите хора са прости и аморални. Много хора слушат латино, което за мен е абсолютно същото, като чалгата - сещам се за оная *** песен "Ai Se Eu Тe Pego". Лесно смилаемите текстове и музика са най-вървежни, независимо дали са на англ. исп. или БГ. Единственият ми упрек е, че концерта беше на пъпа на столицата, а според мен подходящото място беше поляна в Студ.град

412

Габи до 441 и т.н.

преди 11 години

Не, не си въобразяваме. Естествено, че има простаци сред почитателите на който и да е тип музика, но вие, чалгарите, до един сте такива!Погледнете си музиката и певиците само- гнусни ку*ви с изкуствени цици, отворени устни, сякаш са готови да *****..А текстовете- ще ти направя живота черен, секс, изневерявам ти, секс..клипове- цици..Жалки, гнусни, еднакви..Нямаше да имам нищо против, ако не влияеха така на децата и не ги превръщаха в свои жалки подобия.

411

Габи

преди 11 години

Но нали се сещате, че нищо няма да се промени..В тази секунда, когато аз пиша и се старая да спазвам правописа и пунктуацията, и да се изкажа по най-точния начин, а вие четете написаното от мен и се възмущавате от *** чалга, поне 1000 човека публикуват на фейсбук-стените си чалга песен или пишат текстове по някакъв подобен начин- pRo-prObvAi se^^<3 Та нещата са много фатални, трагично е просто..народът потъва стремоглаво, вижте децата-*** и простаци- гнусно звучи, знам, но е факт...

410

Габи

преди 11 години

Всяка секунда се отчайвам от хората в тази страна, обречена на гибел. Проблемът идва най-вече от това, че масата приема за нормално високоплатени *** да бъдат идоли на децата, да носят маркови дрехи, да карат лъскави коли и да се държат като Мадона. Ако не беше одобрението на хората към тази ***, то тях нямаше да ги има, или поне нямаше да са това, което са сега.

409

до 441

преди 11 години

.."плювате" ... ама ти сериозно ли?! Сложи поне една точка в това километрично изречение без смисъл! И още нещо - за разлика от чалга изпълнителите другите такива не пеят песни с дебилни текстове и не излизат голи на сцената. Също така могат да си напишат името, могат да дадат свястно интервю, завършили са престижни университе и т.н. Така, че ходИ на майната си! :)

408

Дарина

преди 11 години

Леле каква отвратителна простотия

407

Анонимен

преди 11 години

Голяма простотия с тези чалги изпълнения на пъпа на голям град.Защо не беше рок концерт или поп, или естрада примерно..............

406

Анонимен

преди 11 години

Хора , слушайте си Каризма , Модерн Токинг , Сандра , Саманта Фокс , Дженифър Лопес , Хана Монтана , и други велики изпълнители и престане да си въобразявате че като слушате друг вид мизика и само заради това сте много интелигентни , по някой път като почне много пяна да ви излиза от устата от това плюване на поп фолк , избършете си устата и ако искате пак си плювайте по фолка , ако искате се заемете с нещо по-полезно и по-градивно.

405

Анонимен

преди 11 години

И никаква расова дискриминация ;-) и българи, и ***, и турци, араби изглеждаха по един и същ начин- бедни, неграмотни, леко слабоумни, но за сметка на това си бяха облекли "Гучитата и Арманитата" и се бяха поляли с много наливен "Шанел5"

404

Анонимен

преди 11 години

Минах по центъра. Беше страшно- 12 годишни *** и 15 годишни идиотчета(момченцата съзряват по-късно), които се оглеждаха да пребият някого ей така, за кеф.