177

Анонимен

преди 11 години

mnogo sa alchni i kyrimpirani niakoi ot tiax daje imat firmi i se vodiat doktori na rabota .i tozi chakai da te lekyva.

176

lud

преди 11 години

боиа ако нестава с много бои това штеги вкара в релси друго не помага аиде успех от мен на всичкото отгоре са и некадарни неговориа за всички има и кадарни ноте са малко

175

Анонимен

преди 11 години

То хората са едни ***, какво остава за лекарите и те са част от народа... Като политиците, като тези които ги избират, като таксиметровите "шофери", като студентите, като преподавателите, като ония които само се скатават на работа, а бе целия народ!!!***, защо не си оправите здравната система а? Защо само чакате някой да дойде да ви оправи? Безобразие, нищо не става от вас. Цялата държава тъне в мизерия, пошлост, неуредици. А народа спи ли спи.

174

Judge Dredd

преди 11 години

Съобщават имена - значи става дума за българи, която допълнително означава, че докторът може да се бави и повече от два часа.

173

Не плащам

преди 11 години

Платихте ли си здравните осигорвки?Аиде да пробваме 3 месеца да не плащаме да видим кои ще е пътник тогава.Иначе протестираме за горите,а за този хаус си траем.

172

Анонимен

преди 11 години

i posle zashto nabili doktora

171

потъпевш 3 пъти

преди 11 години

нила корупция смърди в цялото здравеопазване.обаче вонята става все по гнусна

170

крум фильовски

преди 11 години

... ‎"Защо ме викате, този човек е вече пътник"...Господ ми е свидетел,че в този момент,ако бях там, СЛУЧАЙНО..,сега щяха да борят (предполагам,не-успешно/надявам се - не заслужава да живее), за ''живота'' на ???КАК ДА ГИ НАРЕКА ??? вече НЕ ЗНАЯ ?! Думи НЯМАМ!.

169

Анонимен

преди 11 години

ela mi po- blizo doktore...!

168

Анонимен

преди 11 години

Искам да попитам защо преди демокрацията лекарите лекуваха по-добре, а сега може да умреш и от един пръст. Отговор - тогава за такова бездушие директно заминаваха в Белене. Факт. И никой не нарушаваше Хипократовата си клетва, защото беше равносилно на самоубийство. Здравната ни система днес е прогнила, негодна, неефективна, а лекарите - неморални, корумпирани и мързеливи!

167

Анонимен

преди 11 години

По същия начин умориха и баща ми. Безхаберен личен лекар, после два дни чакане по 10-11 часа в 3 различни болници докато го приемат. Преди много се ядосвах като четях за бити доктори, но вече разбирам *** дето ги бият. Явно само така или с рушвет някой ще ти обърне внимание в болницата.

166

Анонимен

преди 11 години

197, закълни се, че никога няма да отидеш на лекар

165

Анонимен

преди 11 години

Боклуцииии...!!!!

164

Анонимен

преди 11 години

кандидат-лекар, пич, какво да ти кажа, това щеше да е само началото, после щеше да има 6 години мизерстване, защото няма да можеш да отсъстваш от упражнения и да си намериш свястна работа, докато следваш, после още 5 години щеше да си плащ и да работиш, докато вземеш специалност и после некакви мизерници да те плюват на всякъде. Като го минеш всичко това вервай ми, булгаристанеца е последния, на който ще му обърнеш внимание, просто не заслужава, етически и морално

163

Анонимен

преди 11 години

194, медицината е скъпо удоволствие

162

кандидат-лекар

преди 11 години

Навремето (2002 година) кандидатствах хуманна медицина. Отидох при двама господа от ВМИ да ми преподават по Химия и Биология понеже знаели какви са точните изисквания на университетите. Когато разбрах колко ще ми струват тези т.нар. "курсове", общо 7000лв се отказах от услугите им. Нямах такива финансови възможности. Сетете се дели ме приеха само със самоподготовка.....

161

Анонимен

преди 11 години

Случи ми се и на мен подобно нещо преди две години. Чакахме пред в една болница с баща ми. Беше му много лошо и пребледнал. Помоло ме да излезнем на стълбите пред главния вход да поеме въздух. Като отидохме изведнъж започна да повръща и да му се подкосяват колената. Аз се развиках за помощ. Все пак бяхме в болница. Излизаха в обедна почивка хора с бели престилки. Поглеждаха ме със съжаление и отминаваха. Дори чистачки да бяха, работят там, можеха да помогнат. Пълно бездушие... :(

160

Охранител

преди 11 години

Държавата ни в момента е: роднина, полицай, роднина, полицай....и така до края на света 12.12.2012...

159

Елф

преди 11 години

Важното е германците да имат български лекари.Ама те нали са некъдърни и алчни-защо ви са!Изгонихте ги със Цветанов,за да ви е кеф,че сте смачкали образованите и възпитани ваши събратя.С насилието на власта се роди и фразата,,Не прегледал-не сгрешил,,-щото много разбирате от ,,лекарски грешки,,!Айде сега без лекари лапайте *** на дявола!Или на кумири ви.Но запомнете,че се самоосъдихте на смърт когато тъпчехте лекарите си от 2000 година до сега!Е вече желаното от вас дойде.За вас жалки лупмени.

158

Анонимен

преди 11 години

188, кво си ревнал бе, нали са те прегледали, нали не са те объркали, ама дай да се оплакваме