101

Анонимен

преди 11 години

Така ако продължава ще останат с пагони само дебелогъзи чиновници и курволяка секретарки!

100

бай стария

преди 11 години

ей тия дърти /да са живи и здрави/ ще ви пази БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ /да са живи и здрави/...

99

румен221

преди 11 години

ФЕЛДФЕБЕЛ...- ЕХ, ФЕЛДФЕБЕЛ АНГЕЛОВ, ФЕЛДФЕБЕЛ АНГЕЛОВ, ВЕРЕН СИНЕ НА БКП...- КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА, ЧЕ РАЗБИРАШ НЕЩО ОТ АРМИЯ...???

98

краси

преди 11 години

За съжаление нито един министър след 10.11.89г.не уволни бившите ЗКПЧ и Комсомолски секретари.Те бяха едни търтеи и *** в армията,но без тяхно съгласие кадровите военнослужащи не можеха да вървят нагоре!А трябваше да ги накарат и да върнат заплатите,които са взели,защото пропагандираха нещ ,които се оказаха напълно погрешни!!!

97

Анонимен

преди 11 години

Колко от тях са гласували за ГЕЙБ? Честито им!На останалите - мойте най-искрени съжаления, че са пострадали от престъпната политика на ГЕЙБ и попикания старец Аню.

96

Унищожители

преди 11 години

Аню Ангелов за армията е като Филип Димитров за селското стопанство.

95

ГАЦО

преди 11 години

защо винаги армията е имала най тъпите министри---Луджев,Александров,Ноев,Свинаров,Цонев,Младенов,Аню.Все знайни и незнайни.

94

бивш

преди 11 години

този булдог Аню ще довърши всичко що е останало от армията ни.

93

Митко

преди 11 години

До 105:Виж Чуждестранния легион.

92

винету

преди 11 години

Готов съм да давам пари, за да ходя в казарма - но не *** българска, от която всички от моето поколение бягаха като от дявола, а нещо което наистина дава някаква бойна подготовка, със свястна база и реални упражнения...

91

SS

преди 11 години

Продажник си Анчо !!!!Семе от зелена тиква .

90

do 71

преди 11 години

ei boklul

89

DO 98

преди 11 години

nee ka6ik a artelerist

88

b

преди 11 години

mijeturka i PREDATEL

87

georgi-arm.oficer

преди 11 години

КАК ??????-генералите съ се свили в кожата си ,напикават се само ако видят ,че им звени някой зам.министир.И затова ги интересува да похапнат ,да попийнат ,да назначът някой редничка та белким "се сети да пусне"голям е купона скъпи санародници!!!

86

Аньооо

преди 11 години

Аньо ?!? МБУХАХАХАХАХАХХАХАХА

85

каска

преди 11 години

тоя изкукуригал кашик защо го търпят. Разбира от военна служба колкото и г-н Радев .

84

desso

преди 11 години

Преди век, "някой" е казал пред строя: "Нито крачка назад, зад нас е България!!!"Дано не се налага да се стига пак до там, защото сме вече твърде малко...

83

georgi-arm.oficer

преди 11 години

но заради "наборите на на Аню" които все още си натискат дебелите *** по канцеларий и гледат порно(това е факт), в хората се насажда негативност спрямо хората с пагон " и с право" И аз се вбесявам при вида на подобно но офицер същество носещо бележник слежило 30 г. ,което ми обяснява колко много той знел а ние младите как занищо не сме ставали СМЯХХХ.Ама как си взел апартаментче от МО щото неможе тои плондера да ходи по квартири-питат някой защо не направихте " нищо"

82

georgi-arm.oficer

преди 11 години

и в заключение бих задал няколко въпроса:-защо медиите не се интересуват от проблемите в армията ,докато ни продъниха тъпънчетата с това кат в МВР нямат добри условия на труд консумативи ,бензин ,....и т.н !-защо на средно и висше ниво в армията продължават да служат безброй офицери със съмнителна подготовка и склонност към корупционни практики??? ,и със "бивши партийни книжки в джобовете" -имена ще цитирам съвсем скоро.Не съм противник на приемственосста , --