52

Анонимен

преди 11 години

*** крава. В случая е права но целта и е да си вдигне рейтинга

51

Анонимен

преди 11 години

че те,мила леличко,си го използуват и без да те питат,кво се пениш???и си агитират,и си говорят на митингите,и си пишат на турски-кво ,не знаеш ли?

50

Страхил войвода

преди 11 години

Сега всички видяха каква партия е ДПС : етническа антиконституционна антибългарска организация. След такъв гаф някой трябваше веднага да поиска ДПС да бъде обявена извън закона и структурите ѝ да бъдат унищожени.

49

Кърдйалиец

преди 11 години

до 61 Пиша така, понеже не изпозвам БГ-я език... Не ми се налага , освен гогато пижа тука на накакви бантустанци като теб..

48

NACIONALIST

преди 11 години

До 58Ей " Кърдйалиец " ,виж се само как пишеш.......ти името си не можеш написа пък какво остава да вземаш отношение по темата!!!!!!Я отиди и се научи да говориш БЪЛГАРСКИ и тогава ела да коментираш!!!!!!Защото от ей такива като тебе сме на този хал.......ми те хората са го казали "Прос народ,Слаба държава"

47

ПАТРИОТ

преди 11 години

Има лесно който не се чуства Българин да си ходи. Който иска да говори предизборно на турски и какъвто и да е друг език освен нашия роден Български значи не е за България. Нека нашите политици си направят преценката- не си играйте с огъня.

46

Анонимен

преди 11 години

Анкара диктува правилата!Сидеров пък е кукла на конци.Умните хора знаят как стоят нещата.

45

Кърдйалиец

преди 11 години

до 57 ДПС е независима партия и няма нужда да работи с никой, против асимилацищта на турците, помаците,ромите и други малцинства в Билгария. Стига да работи за тях , има достатъчно хора които я потдиржат.

44

към 53

преди 11 години

ДПС под дикатата на Анкара работи за превръщането на България в двунационална държава! Сподвижници са СДС, НДСВ, СБС, ГЕРБ. Забравих ли някой?

43

аха

преди 11 години

Ха! Твърда била! Ако все пак (по навик) агитират на турски? Какво ще им направи Цачева? В НК предвидени ли са санкции за такива случаи? Ей ви властта и законотворчеството! Какво правите там, Цачева?

42

само в Бг

преди 11 години

Сидеров е РАБОТНИК на ---Доган !Нема рима ,но е вярно !Сидеров :"Който плаща ,с него съм ,в политиката МОРАЛ И ПРАВИЛА ----няма "!

41

до 53

преди 11 години

...И ще успее,защото Бг народа е *** ,...търпи ДПС в Парламента ,още повече ,че ДПС е НЕЗАКОННА ПАРТИЯ В ----Бг!

40

ер

преди 11 години

ДПС под дикатата на Анкара работи за превръщането на България в двунационална държава!

39

Анонимен

преди 11 години

Кърджали - на българите! Който се чувства турчин - да се премести няколко километра на изток. Поколения наред турците са паразитирали на чужда земя, живели на чужд гръб и сега им се иска да върнат и историята назад. Наглост, безочие, и пак наглост, и пак безочие...

38

Истина

преди 11 години

Ако се организират няколко агитки да посетят Кърджали, без абсолютно никакво медийно покритие, много бързо ще се оправят нещата! Въпроса е, че няма кой да ги организира, а и бтв няма как да замълчи...Ще дойде ден, в който никой *** няма да си позволява да говори така и този ден излгежда все по-близо. Младите се пробуждат и ще има възмездие!

37

до 48 от 33

преди 11 години

Ще го получите в Германия,когато си видите ушите без огледало!Същото ще трябва да направите и в България!До 30 години може Турция да е заличена от картата на света и такива *** като теб,да са някъде в Африка при маймуните,където няма да им се налага да говорят и да пишат!!!

36

Кирджалиец

преди 11 години

до 47. Затва е още рано. Ще го искаме в Германия след 30 г. за това ти не се грижи... Трябва да почваме от наши земи по балканите ..... по места кадето турците са мнозинство и местен народ.... например К-ли...

35

до 44 от 33

преди 11 години

"Аркаш" ще викаш на някой като теб!Турците обитавате незаконно тези НАШИ земи!Но всичко ще си дойде на мястото!!!Защо не искате втори турски език в Германия и защо там джамиите не вият?!?Кучето скача според тоягата и скоро ще го разберете!!!

34

Кържалиец

преди 11 години

до 44. Имаш грешка аркадаш . Тези земи за тези които ги обитават!!!!!!!!

33

Истина

преди 11 години

Ах, как хората не вземат АТАКА на сериозно! Това е толкова нагло, че направо нямам думи! Искаме българия да е българска, а не турска и ***! АТАКА!