21

Анонимен

преди 12 години

И едното и другото са като Трабанта-по скоро е макет отколкото машина!За тия пари по добре си вземете по един лаптоп.

20

Авитохол80

преди 12 години

В Канада.Хората тук гледат и цената.Естествено,има и много Епъл фенове,но като цяло Самсунг наистина дърпа стабилно в последните месеци!

19

Анонимен

преди 12 години

Къде ги продаваш, защото ако е в БГ, тук хората винаги предпочитат по-евтиното, по ред причини. Днес един колега си взе Галакси таб, въпреки че каза, че много повече го кефи видът и гладкостта на работа при Айпад-а, но му е прекалено скъп.

18

Авитохол80

преди 12 години

Проблемът на Епъл е, че все повече хора купуват Галакси Таб,виждайки разумната цена и факта,че и с двете машинки на парктика могат да свършат работата,за която са предназначени тези устройства.Не казвам това просто защото съм фен на Самсунг.Продавам таблети и въждам все повече клиенти да се насочват именно към таблета на Самсунг.Друг важен фактор е цената-в Канада цената на Айпад стартира от 519 долара,новият Айсъс е 399 долара,новият Галакси Таб е 349!

17

Guest

преди 12 години

Целият проблем с таблетите на Самсунг е, че всъщност никой не проявява особен интерес към тях. При телефоните може и да изкарват нещо що годе сносно, но при таблетите работата е супер аматьорска. Общо взето който може да си позволи iPad, никога не би си купил андроидски таблет, просто тази ОС не е чаитава за таблети. Именно там се издъниха Гуугъл като решиха да ползват една и съща ОС при телефони и таблети без да я оптимизират.

16

Авитохол80

преди 12 години

До 25Нищо няма да се промени с това дело,става въпрос за първата генерация Галакси Таб,която и без това вече е изчерпана и Самсунг доставя Галакси Таб 2 ! А той изглежда съвсем различно,така че Епъл няма как да предявят каквито и да е претенции!А цената на Галакси Таб 2 е напрво убийствена,тепърва Самсунг ще увеличава пазарния си дял при таблетите,и то доста значително.

15

Guest

преди 12 години

Продажбите на мизерните им таблети, обаче ще секнат драстично. Днес Епъл спечелиха едно от патентните си дела, с което се забранява продажбата на галакси таб-овете в САЩ. Сигурно е гадно да си потребител на продукт-копие и то толкова безвкусно направено :)

14

Гост

преди 12 години

Оправете страницата с коментарите!!!

13

Гост

преди 12 години

Демек пълни глупости. На Самитата параметрите може да са им 100 пъти по-добри, но е факт, че като почнеш да го ползваш осъзнаваш какво невероятно дърво е, защото успешния продукт не е само хардуер, но и читав софтуер, който да го задвижва. Самсунг това никога няма да го имат. Повечето ми познати в момента са с Галаксита и като видят колко гладко върви всичко на iPhone-а ми остават с отворени усти, самите те го признават.

12

Анонимен

преди 12 години

Самсунга е за разбирачи, Айфона за балъци. Защото само балък би купил Айфон, мислрейки си че взема различно от Самсунг. Първо Айфона е Самсунг на двойна цена с остаряла технология. Самосунг си вадят модела и след 1 година излиза Айфон, който всъщност е с параметрите на остарелия вече Самсунг и тъкво го изкарат и те Самсунг извадят новия си модел и той пак с два пъти по-добри параметри и Айфона пак изглежда морално остарял. А в Айфона процесора,паметта и дисплея, произведени от самсунг. демек цел

11

19

преди 12 години

То затова ли ОС-а е такава боза, щото е свободен и всеки може да си пише без никакъв контрол. В App Store-a приложенията минават през зверски контрол на качеството, сигурността и най-вече уместността на съдържанието. Само че за луузърите дето освен да плюят нещо, което никога не са ползвали, друго не могат, това било ограничение, ха ха

10

НАБЛЮДАТЕЛ ЕЕ

преди 12 години

Истината е, че тази сбирщина от хардуер и нескопосан софтуер не може да стъпи и на малкия пръст на който и да е Айфон! Който е ползвал и двете знае за какво говоря.

9

Guest

преди 12 години

Ти се научи как се пише Apple на български, пък после бълвай шизофренидните си фантазии

8

46

преди 12 години

Самсунг продава вече и в бъдещето?

7

Chris

преди 12 години

Обявяват какво ОЧАКВАТ да продадат? Смешници!

6

9

преди 12 години

То пък да имаш флаш на телефона си (остаряла технология, неслучайно изместена вече от HTML5) е голям кеф - батерията ти заминава за нула време и е порта към всякакви пробиви в сигурността.

5

thaddeus

преди 12 години

Колко години си ползвал андроид?

4

Иво

преди 12 години

аз съм собственик на galaxy note верно голямо парче е, бая по голям от с3, но вече малък телефон не искам да виждам

3

Гост

преди 12 години

Този на снимката е типичният потребител на пластмасовата корейска техника :)

2

Анонимен

преди 12 години

Що джаджите на самсунг са 3 пъти (ТРИ ПЪТИ) по скъпи тука отколкото при хамериканците?