11

крум

преди 11 години

фетбойслим, грувармада незнамсиквоси, музиката беше като в доброто старо време дето народа ЦИКЛЕШЕ по технокупони. пълна БОЗА.Добрее, че в неделя Сайпрас направиха нечовешко шоу, че ако не бяха те, тоа фестивал си беше голяма тъпня. Ако не се надрусаш или накъркаш ше пукнеш от скука.

10

ддаа

преди 11 години

а за "спирита"-забрави,ако мислиш че ше е друго на ниво.200 лева билета ? верно ли?както сами си го направите бе ,за тва някой не му мислят мн мн ми трещят докато са там така и така .хейтъри ..

9

ддаа

преди 11 години

спокоойно бе хора как не сте смазани от тоя понеделник че веднага с храната почвате,толкова ли няма с кого да си говорите 4е тука леете,не се учудвам че няма кой да ви изслуша.Първата ви работа да плюете.гадта си е гад и ще си бъде такава и на най- масивното парти.ся гроздето кисело.*** неприятните личности

8

Нямам име

преди 11 години

*** ти смешния фестивал. То 20 човека бе. Ужас. Добре, че е Спирит-а малко да отсрами...

7

киро

преди 11 години

на тази авиобаза беше базиран един от най хубавите изтребители Миг-23 и дълги години го експлоатирахме отлично.сега там някакви се разхождат по джапанки и пият бира клатейки глави като ненормални.ето това е разсипията на страната ни.

6

пфу

преди 11 години

Егати смешната история с тия купони за пари, такова нещо не съм виждал през живота си никъде смешници абсолютни!!! и Фати бой нищо инт не направи добре че бях на мдма!

5

Повтаряч

преди 11 години

повторението е майка на затъпяването

4

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че 200 човека не е трудно да се организират! Кефят ме двете лелки на първата снимка...., какъв ли интересен разговор за плетки си спретват сред, както можем да видим невероятната музикална "еуфория". Ще умра от смях с тези фестивали!!!!!

3

AZ

преди 11 години

ПР статийка, свалете я че ще се пукнем от смях :D

2

copy/paste

преди 11 години

някой се е престарал с paste :D

1

Анонимен

преди 11 години

айдееее пак смях в dnes.bg ..... още дълги години да ни веселите Ви желая:)