146

Еми

преди 12 години

Пенсиониранито да е на трудов стаж - 35 години за жените и 40 години за мъжете. С това купона приключва, който иска, може и е кадърен да работи - да работи. Това е.

145

Анонимен

преди 12 години

Европа става континент на пенсионери , но...пенсионери-ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ !!!!! Те никога няма да се съгласят с отнемане на ПРИВИЛЕГИЯТА-пенсия! И правителствата са пенсионерски! Защо ли?!?!?! Момчета,тия ще ни съсипят от бачкане,а в същото ТЕ са на Ибиса и канарските о-ви...хаха..кофти,а?!?!? Те са по круизите и заведенията в цяла Европа...А ние ''трябва" да имаме работа,ОСИГУРОВКИ,застраховки,да отглеждаме нашите деца,нали?!?!? Всички ние трябва да работим за тази *** ли? Аз не искам..и сина ми!

144

четете №48

преди 12 години

Според мен, у нас това е държавна политика още преди членството в ЕС. А Ромпой плагиатства!

143

италиано

преди 12 години

целта е да нема пенсионеро,те това е,има пенсио има проблемо,нема пенсио нема проблемо.

142

ЦИТАТ

преди 12 години

Вълната от ужасяващи канибалски атаки, довела до паника от зомби апокалипсис в САЩ, е предизвикана от дрога, внасяна от Великобритания, разкри вестник Сън. Умопомрачаващият наркотик, който кара употребилите го да ядат човешка плът, може да бъде закупен по интернет под названието соли за вана.Това е цитат от статия, може би не е тук мястото, но- вижте откъде тръгва, откъде се разпространява и къде я купуват! Това ли е новия свят с новите ценности към които се стремим?! Забранява цигарите..

141

mk

преди 12 години

da, da se pravituk .v bg. srednata vazrast na umiranee 60 godini.taka nie da se pensionirame na 55 godini.a vo italia srednata vazrast na umirane e 90 godini i tam da se pensioniraat na 80 g.

140

Анонимен

преди 12 години

Ние от едно зло отиваме на друго. Говорят ни за онова време на тоталитаризъм, а сегашното време с този ЕС не е ли същото нещо. Някой вечно ти налага нещо и не ти дава въздух да си поемеш. При нас най-ниските заплати, но всички цени трябвало да бъдат изравнени с тези в ЕС, а как никой не се сети и заплатите да станат като на другите, както и пенсиите. Продължителността на живота намалява, но пенсионната възраст трябвало да се увеличава. Ненормално и изродско е всяко ново изменение.

139

ДО 168

преди 12 години

Ти дето пишеш че през турско данъците са били по малко или си турчин или си пишеш с

138

чарли

преди 12 години

Рапона защо не пита за заплати.Гърците 300 000 000 000 /триста милиарда евро /дълг ще ги върнат на ***...ин ден.

137

:)

преди 12 години

Dojivotna rabota ! I 6tom "pukne6" da ti davat pansia .......da re4em .....4000 Euro !

136

Анонимен

преди 12 години

Демокрация не означава равнолоставеност. Тяхното имане не е от даване.

135

Анонимен

преди 12 години

Пенсионирането трябва да е по трудов стаж Жените както искат 37 години а мъжете 40 години Който има този стаж да има право да се пенсионира От там нататък който иска да се работи и да си повишава пенсията Така е в повечето държави но не и в България Това е правилното а не през 6 месеца да променят условията Не е вярно че от ЕС ни налагат тези искания Във Франция Оланд докато стане президент и намали възрастта до 60год

134

Тихомир Томов

преди 12 години

Това е правилно - навършваш 100 г и всичко безплатно

133

rave

преди 12 години

Turskiq nard nikoi ne go e pital iska li ili ne v ec Tova e politika na upravlqva6titeTe gasturbaiterite otdaVNA ZNAQT KVI SA V EVROPA

132

до 167

преди 12 години

През турско е имало по-малко данъци от сега, а и не са им удържали за пенсионни и здравни осигуровки . Робството е сега - плащаш много и не знаеш защо. За да храниш *** може би и държавния апарат.

131

филип тотю

преди 12 години

Каква пенсия какви пет лева да не би при средновековието и турско да е имало пенсии

130

Боби

преди 12 години

Че то управниците точно това искат...Човек да се пенсионира като умре...

129

Анонимен

преди 12 години

Рампона защо не обвърже българските заплати с тези в Европа?Значи ние да работиме до гроб,а те да се барат цял живот?

128

До Томас

преди 12 години

Томасе ако някой като теб или точно ти един ден пълниш с думи религиозни главата на детето ми, твоя измислен Господ ми е свидетел, че ще те пратя в друго измерение.. ! Ще видиш твоя Бог по бързо отколкото трябва, обещавам ти..

127

_Ястреб_

преди 12 години

Томасе, казал си "господ работи за евреите!" Случайно да знаеш, след колко години трудов стаж работодателите му евреи ще му разрешат да се пенсионира? Като ти чета бръвежите, имам чувството, че вече си преминал на "ти" с брадатия над облаците!