293

REDvayler

преди 11 години

Време е, не само да броим лобистките закони, а и да потърсим отговорност от Борисов

292

космос

преди 11 години

Най-некадърното управление в цялата история на България е по времето на ГЕРБ.

291

Мира

преди 11 години

САМО БСП!САМО БСП!САМО БСП! УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ БСП.

290

Ваня

преди 11 години

Тези *** от ГЕРБ ни вкараха в трета глуха и ни е..... мамата,пълни безсрамници и сега в служебния кабинет пак техни хора.

289

малката

преди 11 години

Те ГЕРБ освен лобистки закони и медийни изяви друго не направиха за почти 4 години,забравих най-важното направиха докараха държавата до финансова криза.

288

SJ

преди 11 години

Искам да спомена за поредния лобистки закон или по скоро промяна на наредба 36,касаеща шофьорите превозващи пътници .Удостоверение за психическа годност,което от безсрочно става три годишно.Странно съвпадение е че няколко месеца преди това в цялата страна изникват стотици пунктове за психо тест,като дори тръгват по пиаци и автогари с рекламни брошури в ръце.От първа ръка са знаели че промяната ще излезе...В случая законът не за гражданите а облагодетелстване на дадено лице. Къде са органите.

287

пореден №

преди 11 години

Първо *** като тебе да изчезнат ,да го ***, че усмърдявате света със злавонието си.

286

фен

преди 11 години

да е'а тия гадни комунисти,кога най-после ще изчезнат от тоя свят

285

Клара

преди 11 години

Pimpalicious, жалкото наистина за АЕЦ "Белене", че проекта беше отхвърлен само, защото не е на правителството на ГЕРБ и така с лека ръка го зачеркнаха! ТРябваше да го разгледат като добър или лош за България, а не отново да обслужим чуждия интерес! Но както се видя през последните седмици, ако надигнем глас, когато не сме доволни от нещо, Бойко се плаши от народния гняв и прави отстъпки. Трябва да се преборим и за каузата "Белене", само така би бил защитен националния ни интерес!

284

pimpalicious

преди 11 години

Aбсолютно съм съгласен с мнението на Серго. През последните 3 години в България няма демокрация, а е чиста диктатура. Правителството взе толкова много спорни решения и прокара толкова много безумни закони, които ще се отразят адски негативно на Българската икономика и ние стоим и не правим нищо по въпроса. Една атомна централа като АЕЦ ''Белене'', която ще допринесе толкова много за нашата държава, беше спряна само заради обслужването на интереси на американците. И това беше решено от 5 души..ай

283

озлобен

преди 11 години

шесдесет години стигат !!!крайно време е да се измете държавна сигурностот всички места във власта на следващите избори никой да не гласува чак тогава ще лъсне цялата измама на милицията ако това не се случи ще сме наведени още 60 години

282

Мечти

преди 11 години

Трябва ни нова партия с: -колективно управление -разработена икономическа програма, -със закони в подкрепата на тази програма, -родолюбци, разпостраняващи по градове и села новите идеи, -в която да нямат право да членуват бившите управляващи, -да има абсолютна прозрачност за доходи и имоти, не само на управляващите, но и на техните роднини, дори, когато вече не бъдат на власт в продължение на 10 г да бъдат следени финансово, те и роднините имБихте ли гласували за такава партия?

281

Селяндур

преди 11 години

363 / коко / , наистина наближава времето ,когато трябва да ви изхвърлим не на бунището /защото отдавна сте изхвърлени там /, а на сметището ,което наистина заслужавате! Става въпрос за десните крадци и разбивачи на България след 1989 г. /ТОЧКА , И ТЯ Е СЛОЖЕНА СПРЯМО СДС / ! ЧАО , *** !

280

Овчар

преди 11 години

371 - я надуй дядо демагогията , от 1989 г. насам,след теб да вдигна двата пръстаи Българията да опропастя.След мен ,дядо , да се пръкнат, все нови мужици ,все нови мужици ,все нови разбойници.Писна ми , дядо , писна ми ,все юнаци да ме командват,все юнаци все калпаци , все от бели къщи /ДС/.

279

Мамантос

преди 11 години

Иде ли краят на омразното тикво-заптийе-"генерал"?

278

нса

преди 11 години

Мозъкът мускул ли е и нараства ли с упражнения?

277

teflon

преди 11 години

Ти мислиш за всичко

276

taflan

преди 11 години

Добре но не каквото трябва.Иначе всички закони трябва да са лобиски, някои да е доволен от него.Ако от един закон всички са недоволни по добре да не се приема.

275

Зрител

преди 11 години

Абе,по-добре се живееше.Сегашното не е живот.По-добре да се мре.Живот има само за олигарси,политици,управляващи и приближени.

274

Слушател

преди 11 години

За три години управление на ГЕРБ има само едно празно говорене, а за БСП (БКП) празното говорене е за шестдесет години! Хайде сега малко по настрани от властта, за да може с ГЕРБ да си изравните годините, и чак тогава да видим кой е по добър в управлението...