105

Анонимен

преди 11 години

СПИРАНЕТО НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е УСЛУГА НА ГЕРБ, СДС И ДСБ КЪМ САЩ.ТОВА И ПИГМЕИТЕ ГО ЗНАЯТ.

104

outsider

преди 11 години

Като допълнителен елемент от кашата, сътворена от ГЕРБ: наскоро изтече информация, че преди да бъде сменен, изпълнителния директор на "АЕЦ Козлодуй ЕАД Александър Николов е бил пребит и даже му било отрязано едното ухо. Това на някого може да му звучи като измислица, но беше казано от човек, който не е спекулант на дребно. Така че искам да отправя призив към тези, които познават Александър Николов да напишат вярно ли е това. Мутрите в ГЕРБ са на почит (ББ си е баш такъв), че може и да е вярно.

103

outsider

преди 11 години

На практика прекратяването на проекта беше направено още в началото на мандата на ГЕРБ от министър Дянков, който заяви, че няма да даде нито лев за АЕЦ "Белене". Сега търсят кой инвеститор ще се наеме да строи в Козлодуй пак без нито лев от Дянков (защото резерва е доста опоскан). Няма да се намери такъв, или ако дойде някой, ще иска договор за изкупуване на тока за години напред с надути цени, като американската централа в ТЕЦ "Марица Изток".

102

Анонимен

преди 11 години

Вчера чух изказване на министъра, че Турция ще строи 12 реактора, но , представете си края на изречението: Нас това не бива да ни притеснява, защото Турция почти не е купувала ток от нас в последните няколко години!Ами нали това е притеснението-ние да не купуваме от тях.Турското робство ще бъде напълно възстановено от невежество, корупция и недозрялост.Тези министри трябва да знаят, че не трябва да работят само за себе си.

101

Анонимен

преди 11 години

"Всички *** в едно гърне"-народна мъдрост.

100

румен221

преди 11 години

124,- ТОКА МОЖЕ САМО ДА Е... СКЪП ИЛИ ЕВТИН...- ПРЕДПОЧИТАМ ЕВТИН-РУСКИ, ПРЕД СКЪП-ЦВЕТЕЛИНКОВ...!!!

99

румен221

преди 11 години

124,- ТОКА НЕ МИРИШЕ...!!!

98

факт

преди 11 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

97

Политолог

преди 11 години

И куманазите и демокрастите лъжат като брадати ***. Централата беше използвана от червените за кражби на пари и те затова я искат. А ибрикчиите на Уорлик пък хабер си нямат от енергетика и затова не я щат.Накрая НАРОДА пак е прецакан, обаче яростно защитава едните или другите...

96

Случаен Минувач

преди 11 години

Комисионните по строителството на АЕЦ в Белене ги усвоиха *** начело с П.Димитров и Р.Овч. Няма кой да даде втори път комисионни за същото нещо. За Козлодуй ще се дадат едни други комисионни, съответно на други хора. Просто бизнес. А Р. Овч. може да му се наложи да връща пари.

95

ONASIS

преди 11 години

Факт е, че България до 1989 беше енергиен гигант на Балканите. А сега кво? Последната дупка на кавала. Боси,гладни и треперещи от студ просещи цървуланковци.

94

baihui

преди 11 години

"Нал-куриозното в историята на АЕЦ "Белене" е това, че ако Тодор Живков беше останал на власт поне още две години тя щеше отдавна да бъде готова. "ne moja da ia zavarshi shtoto la*narite ot ekoglasnost i SDS ia spriaha ... pomnite li go toia gaz Jelio Jelev

93

outsider

преди 11 години

Нал-куриозното в историята на АЕЦ "Белене" е това, че ако Тодор Живков беше останал на власт поне още две години тя щеше отдавна да бъде готова.

92

joro

преди 11 години

Кой забърка кашата "Белене" много интересен въпрос на който вече 30 години няма отговор или БКП или БСП

91

Анонимен

преди 11 години

"Кой забърка кашата "Белене"?"Дори един толкова *** въпрос е непосилен за простите ***.Все едно да питаш "Кой ми *** в гащите?".С Тиква начело на тази територия подоби въпроси са ежедневие.Жалка картинка.Да бяхте гласували за Големия Маргин нямаше да сбъркате толкова!

90

Анонимен

преди 11 години

Това правителство не работи за развитие на икономиката на България, защото са прекалено неграмотни в това отношение. Интерисуват се само от това как дапълнят с пари джобовете си, а народът - да мре от глад.

89

Баба

преди 11 години

КАШАТА С БЕЛЕНЕ Я ЗАБЪРКА ББ

88

Анонимен

преди 11 години

Не само се ос...раха,но се и омазаха!Но найстрашното е че не искат да се почистят и миришат на километри!

87

Анонимен

преди 11 години

до 109само ако знаеш каква глупост си написал, аман от разбирачи по икономика.

86

outsider

преди 11 години

ТЕЦ Ей И Ес Гълъбово произвежда най-скъпия ток от всички ТЕЦ-ове а по договор България е длъжна да го изкупува на тази цена 15 години. Печалбата я прибира американска компания, затова за американския посланик това е добра енаргийна мощност, а АЕЦ с руски изпълнител - не. А за ББ потупването по рамото от американците е по-важно от всичко.