17

Анонимен

преди 11 години

В случая става дума за изследване на компания която се занимава с почистване на автомобили. Не е научно изследване прегледано и публикувано в журнал, така че не злобейте срещу учените.Извадката е малка, а разликата не е значима, вече съм си забравил статистиката и тестването на хипотези, но така на око като гледам просто се вдига шум за нищо както винаги.

16

Анонимен

преди 12 години

И на мен ми се е случвало преди години да карам червена кола и цялата да е оцвъкана.За това КАТ три пъти ме спираха през 5 минути за един час-именно заради това!Сега разбирам защо .

15

Анонимен

преди 12 години

а не е ли червено - чревно,ама ми се струва че статията не е мн истинна

14

не син

преди 12 години

Аз пък цвъкам на синьо!Ще пробвам дали мога да летя.

13

Анонимен

преди 12 години

"Според тях шофьорите на Острова харчат около 57 милиона лири годишно за отстраняване на щетите"А според мен е идиотско да си пребоядисаш автомобила, заради насрано от птица! Освен ако не си караш насрания автомобил целогодишно.ама британци, кво да ги правиш... хахахаТия от вчера.бг май са като тях - *** и ***, щом непрекъснато с *** статии си рекламират другите сайтове :)

12

коментар...

преди 12 години

Всички пикаят върху комунизма...

11

Иван

преди 12 години

Каква е тази дума "курешки"? Като че е диалектна...Няма ли друга подходяща дума в българския език ????

10

Анонимен

преди 12 години

Моята кола е сив металик и пак си цвъкат....

9

Анонимен

преди 12 години

Тъй де, вече всички знаят, че биковете са далтонисти и не различават червеното, а само се ядосват от това, че им размахват нещо пред очите. Сега птиците, видите ли, приемали червеното като опасност... А стига глупости. Червеното НЕ Е подсъзнателен знак за опасност, а е придобит и при хората. С публикуването на фалшиви резултати няма да се наложи теза, която е дори безсмислена.

8

Анонимен

преди 12 години

При проучване, проведено по време на сафари, британските учени са установили, че слоновете предпочитат да се изхождат върху автомобили с висока проходимост. И трите известни случая, когато слон е оставил купчинка върху автомобил, са били с коли от този клас.

7

галактика

преди 12 години

В единия ъгъл на прозореца трета година лястовички правят гнездо. Вчера го завършиха, и тази нощ двойката вече преспа в гнездото. Сутринта малко преди изгрев слънце започнаха да си "говорят". Много са мили.

6

IVo_1

преди 12 години

Карам червена кола от 4 години, нито веднъж не съм намирал подобно нещо върху моята кола. Изследването не става ......... булШит

5

Анонимен

преди 12 години

моето кратко проучване, базирано на наблюденията на нашата пряка, показва, че птиците предпочитат да се изхождат на червени, зелени, сини, бели, сиви, черни, *** и металик коли. Ако някой паркира розова кола на нашата улица, птиците ще предпочитат да се изхождат на червени, зелени, сини, бели, сиви, черни, ***, металик и розови коли.

4

Анонимен

преди 12 години

предлагам всички политици да ходят от утре с костюми в съответния цвят, например сдс в синьо, дсб в лилаво и т.н.впрочем Станишев пай ще се измъкне, вместо червено ще облече розово.плюс това, дори да го покрият до темето с курешки, първата му работа ще е да тича пред медиите да каже как са наакани другите

3

Discovery

преди 12 години

До 3:Чичо Митко ги затапи тея "учени", хвала на чичо Митко... чичо Митко галактически император!!! Ама заглавието в стил село.бг...

2

rrrr

преди 12 години

е, по-***, безсмислена и абсолютно невярна статия скоро не бях чел :D

1

Сокол

преди 12 години

Правилно са се ориентирали птичките - всичко червено трябва да се окъка!:) Особено нашите "червени" политици:))