97

малко са тук бандити

преди 11 години

малко са тука бандитите,та ще внасяме и отвън...който има 200 бона да хвърли,и СА МУ ЛЕГАЛНИ,той ще иде в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,или ще си стои в родината, а не тук-при мангалте ***,обирджии политици и разбитите улици...

96

Пълен фалщ

преди 11 години

Арабин, руснак, танганаец - купува апартамент за 100хил.евро и е инвестирал !!! в българско гражданство. Браво другари куманоиди.

95

до Българин

преди 11 години

заради постановката "гражданство по рождение"

94

Българин

преди 11 години

.... а кога мръсните *** ще започнат да получават Българско гражданство, след като положат изпит по писмен и говорим Български език ???- Българин ли е ***? - Не, спорно е дали въобще е човек.- Спазва ли Българските закони ***? - Не, той е генетичен престъпник и бандит.- Плаща ли данъци, осигуровки и т.н. ***? - Не, той и сметките си не желае да плаща !!!Е, добре - защо тогава арапинът, китаецът са подложени на куп формалности, а *** получава бг паспорт по презумпция?

93

Анонимен

преди 11 години

Добре ,че Томас още не е писал тук за господ и да цитира библията ! Поне едно местенце в сайта ,където няма психопоти и наивни вярващи !

92

СПРЕТЕ ПРОДАЖБАТА ..

преди 11 години

Дава се и възможност на бизнесмени, които осъществяват инвестиции на територията на България, да кандидатстват за българско граждансктво при облекчени условия.ПИТАМ ЗАЩО ? ЗАЩО ? ЗАЩО ? ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ТРЯБВА ДА ДЪРЖИ ИЗПИТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И БЪЛГАРСКА ИСТОРЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! И ДА ЗНАЕ КЪДЕ ДА СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ! Всичко друго е продажба на българско гражданство.

91

ВЕЛЕС

преди 11 години

Българино , ДА ИМА БЪЛГАРИ В БЮРМ , ВИНАГИ Е ИМАЛО И ВИНАГИ ЩЕ ИМА . СЪДИХА ГИ БЕЗ ДА СА ВИНОВНИ , ИЗБИХА ГИ БЕЗ ПРЕСЪДИ И ПАК,И ПАК БЪЛГАРИТЕ ВЪЗКРЪСВАТ ОТ ПЕПЕЛТА .Албанците казват , те са като лоша трева /плява/ ти я скубиш и чистиш и тя избива и няма оттърване .И е дошло време за мъст ,и няма съмнение че ние ще отмастим за нашите деди .

90

Един Българин

преди 11 години

Но младите били "мекерета" повечето и се правели на македонци и нищо не разбират. С историка бих поспорил дали сърбите са 30% и *** са 30%, но факт е че в РМ има много повече джамии отколкото в Албания (има и исторически причини за това разбира се).Вероятно има 3-5% сърби, преселени от Тито, Албанците може и над 40% да са вече. Голямата част от "останалите" са осакатени, но чисти БЪЛГАРИ. Кръвта вода не става. Пък нека си мислят, че са други. Да направим антропологично изследване :)

89

Един Българин

преди 11 години

102, връщам се от Битола и да ти кажа главната може и да се казва Тито, но по сградите пише "Свобода или смърть", "Тодор Александров - твоите дела живеат", а един дядо се разхождаше с радио в ръка, в българска народна носия и играеше хоро. Спрях да се снимам с него и той ми рецитира "Българин да се наричам - първа радост е за мен" ,запя ми "горда Стара планина". Каза че е БЪЛГАРИН и там били само такива и никой не го интересува какво пише и мисли в "скопения град". Та има ли БЪЛГАРИ в БЮРМ?!!!

88

Анонимен

преди 11 години

къде са? не съм чул гласеца на никой от тях? щом се гордеят, че са българи, да заповядат в България, да се явят на изпит по език, да вземат паспорт и да ОСТАНАТ в България, а не с *** газ да потеглят за гурбет в по-западната част на ЕС

87

Българин

преди 11 години

Не само изпит по български език трябва да има, а и изпит по българска история. Също така (особено за десетките хиляди кандидати от БЮРМ) трябва да има писмена декларация, че е българин и че никога, по никакъв начин няма да работи срещу интересите на майка България.

86

До "до Историк&

преди 11 години

Ти в качеството си на какъв правиш генералния извод, че никой в БЮРМ не желая да е част от България? За твое огромно учудване там има все още хора, които се гордеят, че са българи въпреки тоталната репресия, която налагат върху тях сърбоманските правителства в БЮРМ.

85

a a

преди 11 години

imame li si zakon za pokupko prodazbata na grazdanstvo

84

до Историк

преди 11 години

географска провинция на коя България? за период от преди колко години точно говориш? според кои съвременни геополитически принципи ти се струва така?и изобщо не си мисли, че някой от Македония иска да е част от България...тази деликатна подробност защо забравяш?

83

бебе

преди 11 години

Тук грешиш-между португалски език от Португалия и португалски език от Бразилия има доста голяма разлика в граматиката.С новата ortografia в Португалия разликата доста намаля,но въпреки това те не са два еднакви езика

82

anonimen

преди 11 години

Zasto mi mirishe na zakonen podkup

81

POISON

преди 11 години

След като от ДПС заявиха че майките им не знаели български език, за какво да се изисква от кандидатите за българско гражданство да го знаят?

80

Историк

преди 11 години

Такам... македонски език и народ??? - "О, неразумни юроде, поради что се срамиш, да се наречеш БЪЛГАРИН?". Македония е географска провинция на България населена в момента с 40% албанци, 30 % сърби и 30% ***, които си мислят, че били македонски народ. Тази "държава" е прецедент в световната история с това, че там "национален обединител" е малцинство от ***. Благодаря за вниманието!

79

Анонимен

преди 11 години

къде ви се привидяха кандидати за българско гражданство от Катар, хахахахахха?!?!?!? кандидатите са кюрди, афганистанци, пакистанци, иракчани, албанци от македония, македонци, кандидат-гурбетчии за Западна Европа, и тук-таме някой български потомък от Украйна/Молдова....

78

Анонимен

преди 11 години

до разбирачите по-долу - купуването на апартамент не е инвестиция по смисъла на никой закон ;-)