136

Анонимен

преди 11 години

Малииииий! И тая била жертва!Ако това ще е демокрацията на *** с ''дебели очи'', мерси!

135

Анонимен

преди 11 години

Кой знае през коко кревата е минала госпожата да се докопа до властта , а те искат да я съдят.Как няма да се сърди.

134

Анонимен

преди 11 години

Хубу, че си оневинена. А сега си затваряй устата и се скрий. Вземи пример от Топлото и от Калинка!

133

до к.170

преди 11 години

Нещо не се разбираме: РБ е парламентарна република ,така че депутатите, стига сред управляващите да има добри юристи, в което си позовлявам да се усъмня, могат без да променят конституцията да въведат избор на районни, окръжни, апелтивни и висши магистрати. Да приемем ,че ги е страх да сторят това. Тогава могат чрез закон, базирайки се на неефективната и тромава съдебна система, да прехвърлят всички тежки престъпления към СНС и АСНС. А в това,че висшите съдии и шефовете на висшите съдилища ,както и гл.прокурор са хора на Гоцето, въобще не се съмнявам. Както и че съдиите на възраст 40-50 години клонят към СДС. Навремето, в началото и средата на 90-те години, протестите с/у бСП се водеха основно от студенти от СУ. Най-кресливи, на-пискливи и най-много подскачащи по площадите бяха студентите от специалност Право на ЮФ. Те осребриха тези си подскачания, окупирайки средния и низшия ешелон на Темида и поемайки ръководството на ССБ, ВАС , БХК, Оупън маркет и десетина други НПО. Резултатите от дейността на средния ешелон ги виждаме : за две седмици оневиниха Красьо Черния, Н.Цонев, Вальо Топлото, М.Мургина. Плюс оневиняването във ВАС на тези с имотите в Приморско, В.Астарджиев и съдията-оперен певец от СГС. Реда си чака съдия М.Тодорова , също съдия от НО на СГС.

132

до к.170

преди 11 години

Нещо не се разбираме: РБ е парламентарна република ,така че депутатите, стига сред управляващите да има добри юристи, в което си позовлявам да се усъмня, могат без да променят конституцията да въведат избор на районни, окръжни, апелтивни и висши магистрати. Да приемем ,че ги е страх да сторят това. Тогава могат чрез закон, базирайки се на неефективната и тромава съдебна система, да прехвърлят всички тежки престъпления към СНС и АСНС. А в това,че висшите съдии и шефовете на висшите съдилища ,както и гл.прокурор са хора на Гоцето, въобще не се съмнявам. Както и че съдиите на възраст 40-50 години клонят към СДС. Навремето, в началото и средата на 90-те години, протестите с/у бСП се водеха основно от студенти от СУ. Най-кресливи, на-пискливи и най-много подскачащи по площадите бяха студентите от специалност Право на ЮФ. Те осребриха тези си подскачания, окупирайки средния и низшия ешелон на Темида и поемайки ръководството на ССБ, ВАС , БХК, Оупън маркети десетина други НПО. Резултатиет от дейността на срединя ешелон ги виждае : за две седмици оневиниха Красьо Черния, Н.Цонев, Вальо Топлото, М.Мургина. Плюс оневиняването във ВАС на тези с имотите в Приморско, В.Астарджиев и съдията-оперен певец от СГС. Реда си чака съдия М.Тодорова , също съдия от НО на СГС.

131

nikola

преди 11 години

4ERVEN NAGAL ***

130

РАДО ГОТИНОТО

преди 11 години

ТРЕВАТА ЩОМ СЕ КЛАТИ!ИЛИ ВЯТЪР ДУХА ИЛИ ГУЩЕР ЛАЗИ! МУРГИНА МЪЛЧИ СИ И СЕ ЗАТВОРИ НЯКЪДЕ НА ТЪМНО! Е ТАКА И КАРАМАНСКИ ЗАПОЧНА ДА ПЕЕ И ДА СТАВА ШАМПИОН ПО ГРЕБАНЕ!

129

българче

преди 11 години

От искъро по длибоко нема,от витоша по -високо нема,от българския съд по-просто нема

128

Анонимен

преди 11 години

Отврат! Поне не я показвайте!

127

Анонимен

преди 11 години

Еееехххх,герберасти нещастни!

126

до гейберчетата

преди 11 години

пък аз и не знам ,дали станишко е гей,ама роската- с гаранция...пък се и види кой го помпа-един с гоУема глава,дет не може да си намери жена,и само се подвърта-ами що ли?

125

до гейберчетата

преди 11 години

то по добре гей,отколкото ТИКВА щот гея поне има мозък-а тиквата ....зелени семки,ЯСНО?

124

peperomia

преди 11 години

Защо не се очудвам?Този съд кого осъди?Масларова ли,Вальо Топлото ли,Батко и Братко ли....?Смешен съд,задмина *** мешере,дето уж съди ***,ама присъда изпълнена няма...А съдът не ги и съди дори-направо ги оправдава!!!!Честни и почтени граждани са изброените...Габи,съдът не е на Цецо и Бойко, а на ГОЦЕ /все още.../...

123

gatanka

преди 11 години

Imunitet v Bulgaria, smetkav Shveitzariq.Shto e to?

122

123

преди 11 години

Не държава , а ***!

121

Маминка

преди 11 години

Преди време четох една мисъл на адвокат Марковски-старши"беден ли си не заставая срещу богатия,слаб ли си не заставай срещу силния".Ми с пари всичко се постига.Вальо топлото 6 мил.и кусур окрадени-оправдан.Мургина-оправдана.Егаси и държавата,язък си и на децата ни.

120

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 11 години

I da sym vinoven, pak shte sym nevinen.

119

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че имаме право да знаем имената на съдиите и прокурорите, и техните мотиви за оправдаването й, как, защо, имало ли е или не доказателства. Крайно време е тези хора, които са назначени да служат на обществения интерес и си мислят, че нашите пари има падат от небето, да дават отчет за дйността си..

118

tuka ima, tuka nema

преди 11 години

Ima6 kinti-nqma pandel, nqma6 kinti -ima pandl.

117

askhole

преди 11 години

Нямам думи- за една дръпната чанта дадоха 8 г затвор. Докога прокурорите ще влизат с нарочно нескопосни овинения и заедно със съдиите ще се раздават оправдателни присъди за отявлени престъпници